Dodaj do ulubionych

czarna zaraza

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 09:44
czy negatywy muszą mieć zawsze rację. Ktoś im wreszcie dokłada jeżeli pisze
prawdę niech się niepoddaje. Zawsze żyli z cudzego nieszczęścia nigdy większość
z nich niepracowała uczciwie. Jeżeli popatrzymy na przepych strojów brzuchy i
podgardla to co ma powiedzieć ten stojący obok głodny. Dlaczego nie pomogą
chorym i niudolnym, budują coraz większe domy dla siebie, coraz większe
kościoły sami nażarci głodnym mówią pomodlimy się za was, i podstawjają tacę.
Obserwuj wątek
    • Gość: lisina Re: czarna zaraza IP: 212.100.37.* 23.05.01, 12:13
      Ciesze sie "djabelku", ze sa jeszcze ludzie, ktorzy zdrowo mysla i nie daja sie propagandzie szerzacej powszechne uwielbienie do wszystkiego ( i wszystkich), co nosi sutanne.
      Mam nadzieje, ze jest nas wiecej i kiedys ludzie przygnieceni do ziemi swoja bieda zrozumiejš na czym to wszystko polega.Byle szybko, bo niedlugo caly swiat bedzie sie nabijal z naszego kraju.
      Czytalam tygodnik kilkakrotnie. Fakty tam podawane sa bardzo precyzyjne i nie ma takiej mozliwosci, aby ktokowlwiek bral sobie takie informacje z księżyca.
      Ale przecież czarni sš silš i jak zechcš potrafiš zniszczyć wszystko, co stanie im na drodze do władzy i szmalu.
      Pozdrowienia. Trzymaj się!
      Lisina
    • Gość: Michał Re: czarna zaraza IP: *.g1.pl 23.05.01, 12:20
      Szkoda mi Was - jesteście zaślepieni z nienawiści. Co Wam do tego, co inni
      robią ze swoim czasem, pieniędzmi, poglądami. Jeżeli chcę będę dawał ofiarę na
      budowę Kościoła a może i samochód dla księdza. Zostawcie to mnie. Umiem za
      siebie decydować. Ludzie trochę tolerancji.
      • Gość: Warschau Re: czarna zaraza IP: *.matrix.pl 23.05.01, 13:38
        A pobożni "katolicy" są tolerancyjni? Jeśli tak to daj mi przykład, a ja go
        zbiję paroma argumentami na nietolerancję tych ludzi!
      • Gość: Warschau Re: czarna zaraza (uzupełnienie) IP: *.matrix.pl 23.05.01, 13:39
        Poza tym samochodem dla księdza, czy nowym, pięknym bogato wyposażonym
        kościołem nie nakarmisz głodnych brzuszków potrzebujących choćby dzieci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka