Gość: kuba IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 14.07.02, 18:16 Jak tam burzowo i deszczowo jest w mieście. Mocno pada i się błyska.Bo u mnie upał 31.4 stopni.uff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: burza w mieście 14.07.02, 18:51 Deszcze jeśli idą od zachodu, to zapowiadam większe opady :-( Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: burza w mieście 14.07.02, 19:08 hubar napisał: > Deszcze jeśli idą od zachodu, to zapowiadam większe opady :-( Prorok jakiś, czy cóś? A może meteorolog? ;) Czyżby w Niemczech wcześniej mocno padało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: burza w mieście IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 14.07.02, 19:14 Podobno Niemcy straszyli uczestników Parady burzą? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: burza w mieście 14.07.02, 19:21 Na widzewie ściana deszczu, aż okno zamknęłam, żeby mnienie zalało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: burza w mieście IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 19:50 Na karolewie tez sciana deszczu...... Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: burza w mieście IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 19:52 Na karolewie tez sciana deszczu...... Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: burza w mieście 14.07.02, 19:56 Na Skorupki teź sciana deszczu. Ale sie ciesze. tak wisialo, wisialo nad nasza Lodzia... Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: burza w mieście 14.07.02, 20:06 Nareszcie jest czym oddychać... Chyba pójdę na spacer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: burza w mieście 14.07.02, 20:13 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ale walnęło! Aż szyby zadrżały! jejq! W tak btw to nie powinnam siedzieć przy kompie- bo jak walnie to sieć padnie... ale nałów silniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: burza w mieście 14.07.02, 20:14 U mnie - na matejkach wyżnich - nap***dalają pioruny... I nie mogę spać! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: burza w mieście 14.07.02, 20:29 deszcz odchodzi i powraca... jak cudnie...:) ten dźwięk spadających kropel na suchą trawę...ten zapach... te świerszcze!!:) ech... jak ja lubię deszcz!!!!!:)) A ta burza to po prostu wisieńka na czubku ciasteczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: burza w mieście IP: *.160.186.195.dial.bluewin.ch 14.07.02, 20:33 wisieNka... nie wisieńka pliiiiiz..... Do. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: burza w mieście 14.07.02, 23:55 geograf napisał: > A ta burza to po prostu wisieńka na czubku ciasteczka :)) To bierz sobie te wisienke a ja zjadam ciasteczko! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: burza w mieście 14.07.02, 20:52 Na Kilińskiego oprócz ściany deszczu są jeszcze podłogi i sufity:) Mój jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest teeeen kawaaaaaaaałeeeeeeeeeeeek pooooooooodłooooooooooogiii:):) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: burza w mieście 14.07.02, 20:57 u mnie coraz mocniej i dłużej pada... byle tylko nie zalało miasta tak jak podczas ostatniej ulewy (vide Łódź Kaliska...) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: burza w mieście 14.07.02, 21:21 U mnie już spokój, ale też było ciężko, okna teraz porozwierane i wentylatory chdzą na MAXA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: burza w mieście IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 14.07.02, 21:19 U mnie nadal bez opadu i burzy - makabra. do Bozi skąd wziąłeś takie piękne przesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: burza w mieście 14.07.02, 21:33 Gość portalu: kuba napisał(a): > U mnie nadal bez opadu i burzy - makabra. > do Bozi skąd wziąłeś takie piękne przesłanie. Robert Nesta Marley - "Redemption Song" :) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: burza w mieście 15.07.02, 00:01 a u mnie troszke pada, była ulewa ale bez piorunów. zapowieda sie ciekawa noc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar A u mnie nic :P 15.07.02, 15:05 A ja zanotowałem tylko to że ma niby padać i sam odPADŁEM ;-) Obudziłem się niedawno, takwięc jak widać ja nic nie zanotowałem bum bum bum oj coś kręce bum bum bum tak czy inaczej ja burze(ę) przespałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś