Gość: ddd IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 20:31 DERBY DLA WIDZEWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: DERBY DLA WIDZEWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:00 Derby dla Widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKS Re: DERBY DLA WIDZEWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:03 nie szczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: DERBY DLA WIDZEWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:01 ŁKS ŁKS ŁKS.Tylko ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad1 DERBY DLA ŁODZI CZYLI ŁKS!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.06.05, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: 207.96.151.* 07.06.05, 21:19 Wychowalem sie blisko stadionu LKS ale jak trzeba to trzeba LKS trzeba Lodzi zapewnic pierwsza lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał DO BOJU ŁKS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:23 Derby są nasze! Piłkarze dajcie z siebie wszystko! My, kibice, też damy!!! ŁÓDZKI KS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 21:42 dobrze powiedziany. Jak LKS tak podkreśla swoją łodzkosc to niech da Łodzi I ligę i przegra mecz. zreszta o czym jak mówie, Widzew jest skazany na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS DERBY dla ŁKSu!!!!!!!! IP: *.bydgoska.krakow.pl 07.06.05, 21:29 DERBY dla ŁKSu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leicester FC Re: DERBY dla ŁKSu!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:40 BODZIO MY WIERZYMY!!!!!PAMIĘTAJ ICEK 29.05.1999 5:0!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Saganowski Lenart Wyparło Wieszczycki Jakubowski IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 21:45 kochajcie sprzedwczyków swoich lala lala lala kochajcie sprzedawczyków swoich lala lala lala oni 29.05.1999. a kto jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocktear Re: DERBY dla ŁKSu!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:46 NIE MOGE NA was PATRZEĆ\\ - łksyf TYLKO RTS Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: DERBY dla ŁKSu!!!!!!!! 08.06.05, 00:51 NO TO PANOWIE. AGRESJE PROSZE WYŁADOWAC NA FORUM, A NA MECZU GRZECZNIUTKO:) I PROSZĘ ZOSTAWIĆ W SPOKOJU MOJEGO OJCZULKA (SAMOBÓJCA, W TYM WIEKU, NA DERBY CHODZIC????)! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Na co komu derby ? IP: *.4web.pl / *.4web.pl 07.06.05, 21:52 Miszkam blisko stadionu Widzewa i już się boję jutrzejszego powrotu z pracy - w żaden sposób nie unikne towarzystwa hałaśliwych, rozwydrzonych, chamskich i agresywnych gó..arzy jakich najczęściej przy takich okazajach spotykam w tramwaju. Kto wymyślił tak absurdalną godzinę rozpoczęcia meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody były kibic Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:58 DERBY DLA GŁUPICH, DEBILNYCH, WRĘCZ BEZNADZIEJNYCH KIBOLI KTÓRZY POTRAFIĄ ZEPSUĆ KAŻDĄ IMPREZĘ. Co za różnica, kto wygra, ważne żeby zapalić race i wykrzyczeć parę wulgaryzmów, jakieś durne "tylko widzew rts, j***ć łódzki ks"- posłuchajcie czasem, jakimi kibole są idiotami, chamami i zerami. Nie tylko widzewa, łksu też, oni się praktycznie niczym nie różnią, NICZYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 22:49 jestes głupi i uogólniasz. twoja głupota i płytkosc myślenia jest róna temu niewlkiemu odsetkowi kibiców-gó..arzy. kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne 08.06.05, 08:10 niewielkiemu? ciekawe... Bo na stadionach płkarskich w Łodzi stanowią większość ... Bo Kibice nie chodzą bo się ich boją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS fan WIEŚDZEW POKONAMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:23 Kochać nie będziemy się nigdy ale szanować powinniśmy zacząć a derby będą jeszcze większym świętem Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS BAŁUTY! nie generalizuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:35 nie wkładaj chłopczyku wszystkich kibiców do jednej szufladki bo to świadczy o twojej ignorancji. Zgadzam sie z poprzednikiem- kochac sie nie musimy ale szanowac wypadaloby! ŁKSiacy pokażcie na co Was jutro stać!!!!! TYLKO ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: WIEŚDZEW POKONAMY! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:35 ŁÓDŹ TO MY - WIDZEW !!!!!!!!!!!! TYLKO WIDZEW !!!!!!!!!!!!i kAROLEW jest tak samo w Łodzi jak Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foq Derby dla Milenki Żiszkowej IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.06.05, 23:36 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZA BYDGOSZCZ POZDROWIENIA DLA ŁKSIAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:42 POZDROWIENIA DLA ŁKSIAKÓW ZAWISZA BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED 1910 ŁÓDŹ TO WIDZEW IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:39 ŁÓDŹ TO MY ! WIDZEW ! POZDRO DLA WIDZEWIAKÓW Z CHOJEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOPP 1910 WIDZEW RULES !! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:42 O CO CHODZI ?? TYLKO WIDZEWEK !!! CAŁA GÓRNA ZA WIDZEWEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO RTS łksyf !!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:49 only WIDZEW !!! GÓrna Fans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak w Łodzi tylko WIDZEW IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:51 WIDZEW !!!! PABIANICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: w Łodzi tylko WIDZEW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:08 W Łodzi tylko widzew - PABIANICE... Hehehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 04:27 tylko Widzew RTS!!!Derby dla Widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne 08.06.05, 08:12 Jakby było pięknie gdyby w Łodzi była jedna drużya... Obojętne, która to nie jest ważne... A w Polsce jeden zespół... I wtedy nikt by się nie bał o bezpieczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew-fan Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:25 Pieprzenie w bambus!!!!dobrze ze jest LKS bo sa derby!!!!ale WIDZEW wygra!!! musi!!gdzie w Polsce sprzedaje sie 7000 biletow w godzine!!!najlepiej potepiac mlodych w ciemno bezzastanowienia!chodze na Widzew ponad 20 lat i jeszcze nikt mnie nie pobil!!!moze troche tolerancji,mam wrazenie ze poprzednik nie byl mlody.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado ŁKS Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:54 Dobra kochani ja powoli wychodze bo zbiorka o 13. A piwo samo sie nie wypije. Radogoszcz ŁKS! Zrobcie to dla nas ŁKS zróbcie to dla nas!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radogoszcz Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 12:28 uwazaj jak bedziesz wracał po meczu, ;) RAdogoszcz, TYLKO WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:52 Gość portalu: radogoszcz napisał(a): > uwazaj jak bedziesz wracał po meczu, ;) > > RAdogoszcz, TYLKO WIDZEW I NAWZAJEM ŁKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 13:28 a ty nie na zbiórce, buhahaha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibol Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 13:41 Pozabijajcie sie w końcu bo mi się chce żygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOE Re: Derby Łodzi mają być bezpieczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:29 WIDZEW WIDZEW ŁODZKI WIDZEW TEGO KLUBU SIE NIE WSTYDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONLY WIDZEW!!!!!!!!DERBY NASZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadący 9tką Ukamieniowani w 9tce IP: 217.153.157.* 08.06.05, 19:00 Jadę sobie spokojnie 9tką po godzinie 15, nagle wpada grupka młodych kibiców widzewa do środka. Skręcamy z Kopcińskiego w Piłsudskiego i zaczyna się SODOMA I GOMORA. Kibice zaczynają wykrzykiwać różne "hasła" na łks. Nagle tramwaj powolutku (5-10km/h) zaczyna wjeżdzać w kawalkadę potocznie nazywanych 'suk' tuż za radiowozami rozpościera się z każdej strony ogromny tłum łksiaków. Po wymianie zdań (my w środku, oni na zewnątrz), zaczyna się grad rzucanych w nas kamieni. Ludzie w życiu nie przeżyłem czegoś takiego. Czułem się jak wojska okrążone pod Termopilami (tylko to było dawno i owiane mitem). Sam przeżyłem atak przeciwników z 3stron. Po minucie tramwaj wyglądał jak by przeszło po nim tornado, plus wybuchła jakas bomba. Kobiety trzęsły się jak galareta , a co nasi "odważni kibice (15-16letni) skryli się pod krzesłami tramwajowymi jak menedle na piotrkowskiej w bramie). Najlepsze w tym jest to że nasza wspaniała policja pilnowała kibiców a nie ludzi wracających do domu, którzy jechali tramwajem. Byłem w piekle christomlm@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Ukamieniowani w 9tce 08.06.05, 19:06 Kibiców? Nie za wielkie to słowo??? ... oj chyba zbyt duże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: Ukamieniowani w 9tce IP: 195.69.80.* 08.06.05, 21:33 człowieku po 1 w śród 3tyś nie szli sami chuligani...jeśli tak twierdzisz toś głupi i ograniczony.... po2 fakt że szli wśród nich...nistety w wiekszości byli to tacy sami 15-16 latkowie jak ci z tramwaju... po3 gdzie byli wtedy ich rodzice....i niech mi nikt nie mówi że chlali wódke bo wiekszość z nich nie pochodzi z patologicznych rodzin po4 łatwiej policji obstawić jednak zwartą grupę niż każdego mieszkańca po5 ciekawe czy choć jedna osoba z tramwaju zwróciła tym gó..arzom choć słowo uwagi po6 nie wiem czy ktoś uwierzy ale pare gó..arzy wśród tłumu 3tys dostało "kuksańce" podczas marszu za podobne wybryki... po7...niestety z jednej i drugiej strony na meczu najbardziej w oczy rzucała sie grupa awanturników... po8 sam nie wiem co zrobić aby ograniczyc to...moze zacząć od nie odwracania głowy od problemu mówiąc że stadion jest dla plebsu i chuligaństwa i naśmiewania sie tego a od solidnej pracy...w domu nad dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowo Re: Ukamieniowani w 9tce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:42 szedlem w pochodzie, bylem blisko zdarzenia- zrobilo mi sie przykro jak widzialem twarze osob w tramwaju. a tych gnojow ze srodka `odwaznych` sam bym polamal. Tak jak tych co walili kamieniami Odpowiedz Link Zgłoś