Dodaj do ulubionych

52. piłkarskie derby Łodzi

IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:01
Ajeśli ŁKS nie wygra to wyrwie wszystkie krzesełka - to pewniak u bukmacherów
100:1
Obserwuj wątek
    • Gość: ĘŁKSA Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 09:57
      wyrwie ale najwyżej głowe takim osłom jak Ty...
      • Gość: dino-Widzew Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:09
        Po co te glupie docinki siadajmy kazdy po swojej stronie i dopingujmy swoich!!
        znowu musi byc wiocha!!zapowiada sie prawdziwe swieto i nie psujmy tego!!!nasi
        wygraja my przekrzyczymy LKSiakow i bedzie super!!
    • Gość: skiślak Niech wygra ŁKS bo wtedy Zagłębie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:29
      miało większe szanse na awans!!!
    • Gość: Skandalista Skandal 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.05, 11:32
      Ludzie jaką Jaglellonką chyba Jagiellonią młot który to pisał może równie
      dobrze napisać że Ełkaesik zagra dzisiaj z Widzewusią ZMIENINIĆ TO
      NATYCHMIAST !!!!!!!!
      K.
    • teufel WIDZEW 08.06.05, 11:40
      Tylko po co gra Kardasz?? On się nadaje do ...
      • Gość: ciabas Re: WIDZEW IP: *.uni.lodz.pl 08.06.05, 13:48
        teufel ty nie pitol widzew mósi wygrać
        Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA
    • profes79 Remis! 08.06.05, 12:05
      A potem dokopiemy Kujawiakowi i I liga nasza!!
    • Gość: Jaga Fan Do boju LKS! Jaga do ekstraklasy!!! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 08.06.05, 12:54
      • Gość: TP Re: Do boju LKS! Jaga do ekstraklasy!!! IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 08.06.05, 16:24
        Jaga przegrala swoja szanse awansu wlasnie w ostatnim meczu z ŁKS-em. Szkoda,
        moze w przyszlym sezonie...
    • Gość: Obiektywny Nie chcą awansować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:57
      Awans oznacza dla wielu stratę pracy. Widzew już odpuścił!!!!
      • Gość: axel-Widzew Re: Nie chcą awansować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:02
        co odpuscil ??derby ???nigdy !!Widzew Pany !!!
    • Gość: kogo to interesuje Przeciez to jakas trzecia liga... IP: *.chello.pl 08.06.05, 14:04
      • Gość: normalny Re: Przeciez to jakas trzecia liga... IP: 83.16.165.* 08.06.05, 16:09
        widać interesuje to także ciebie skoro tu jestes i jeszcze glos zabierasz
    • Gość: don alfonso Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 14:43
      Czy ktos moze wie gdzie oprocz polsatu sport jest transmisja tego meczu, blagam
      pomozcie :)
      • Gość: kielbasa Re: Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:21
        na widzew.lodz.pl masz transmisje ale to tylko transmisja internetowa. a pozatym
        napewno w radiu łódź bedzie [nie jestem przekonany jednak na 100]

Widzew i Ruch
        Ruch i Widzew
        Ja tych klóbów
        sie nie wstydze
      • Gość: AA Re: Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:48
        jest retransmisja- piatek..2.40 w Polsacie. to nie żart
    • Gość: qmpel Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:00
      Kto tak gra kto tak gra jak my gramy to Widzewek, nasz Widzewek Kochany!!! Dzis
      będziemy mieli w Łodzi 1 ligę!!!
      • Gość: ukasz Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:52
        Cały naród dzisiaj śpiewa: polska piłka bez żydzewa!
        żydzew żydzew w trzeciej lidze!

Czy komus musze mowic za kim jestem w tym meczu?
        • Gość: * Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 16:11
          Chyba wszyscy mają w dupie za kim jesteś, polaczku z ciemnogrodu
          • Gość: ukasz Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:35
            Co tam żydku? Za malo miejsca w Izraelu maja, ze sie u nas panoszysz? jestem
            dumny ze swojej polskosci. A wy sie musicie zydostwa wstydzic, bo jestescie
            gownem bez ziemi. Prawda w oczy kole leszczu.
    • Gość: misio Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.aster.pl 08.06.05, 18:03
      co za kretyn napiał w poscie o jagielonce B.
    • mat56 zabronic pilki noznej w kraju! 08.06.05, 18:39
      Derby? To smieszne - przeciez pilka nozna w tym kraju to zenada!!! Powinno sie
      tego zabronic, szkoda pieniedzy. Spoleczenstwo powinno sie zamiast tego
      skoncentrowac np. na fizyce nuklearnej albo ornitologii. :O) Polska pilka
      nozna - a to dobre...
      • mat56 kibice pocalujcie mnie w ch**a 08.06.05, 18:41
        stado baranow, ciekawe ze wy sie wogole nauczylsicie poslugiwac klawiatura i
        intrenetem, zajelo to chyba pare lat, co?
    • mat56 Prawie sie poplakalem ze smiechu!!! 08.06.05, 18:43
      Prawie sie poplakalem ze smiechu!!! - a to dobre: pilkarkie derby w
      Lodzi..hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah
      LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
    • Gość: kreem GAZEM ICH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:01
      czyzby cyklon B? :P
    • Gość: JADĄCY 9TKĄ UKAMIENIOWANI W 9TCE IP: 217.153.157.* 08.06.05, 19:03
      Jadę sobie spokojnie 9tką po godzinie 15, nagle wpada grupka młodych kibiców
      widzewa do środka. Skręcamy z Kopcińskiego w Piłsudskiego i zaczyna się SODOMA
      I GOMORA. Kibice zaczynają wykrzykiwać różne "hasła" na łks. Nagle tramwaj
      powolutku (5-10km/h) zaczyna wjeżdzać w kawalkadę potocznie nazywanych 'suk'
      tuż za radiowozami rozpościera się z każdej strony ogromny tłum łksiaków. Po
      wymianie zdań (my w środku, oni na zewnątrz), zaczyna się grad rzucanych w nas
      kamieni. Ludzie w życiu nie przeżyłem czegoś takiego. Czułem się jak wojska
      okrążone pod Termopilami (tylko to było dawno i owiane mitem). Sam przeżyłem
      atak przeciwników z 3stron. Po minucie tramwaj wyglądał jak by przeszło po nim
      tornado, plus wybuchła jakas bomba. Kobiety trzęsły się jak galareta , a co
      nasi "odważni kibice (15-16letni) skryli się pod krzesłami tramwajowymi jak
      menedle na piotrkowskiej w bramie). Najlepsze w tym jest to że nasza wspaniała
      policja pilnowała kibiców a nie ludzi wracających do domu, którzy jechali
      tramwajem.

Byłem w piekle
      christomlm@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka