Gość: Fulko de Lorsz IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 00:01 Ajeśli ŁKS nie wygra to wyrwie wszystkie krzesełka - to pewniak u bukmacherów 100:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ĘŁKSA Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 09:57 wyrwie ale najwyżej głowe takim osłom jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino-Widzew Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:09 Po co te glupie docinki siadajmy kazdy po swojej stronie i dopingujmy swoich!! znowu musi byc wiocha!!zapowiada sie prawdziwe swieto i nie psujmy tego!!!nasi wygraja my przekrzyczymy LKSiakow i bedzie super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiślak Niech wygra ŁKS bo wtedy Zagłębie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:29 miało większe szanse na awans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandalista Skandal 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.05, 11:32 Ludzie jaką Jaglellonką chyba Jagiellonią młot który to pisał może równie dobrze napisać że Ełkaesik zagra dzisiaj z Widzewusią ZMIENINIĆ TO NATYCHMIAST !!!!!!!! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciabas Re: WIDZEW IP: *.uni.lodz.pl 08.06.05, 13:48 teufel ty nie pitol widzew mósi wygrać Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Cała polska dzisiaj śpiewa derby łodzi dla WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Fan Do boju LKS! Jaga do ekstraklasy!!! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 08.06.05, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Do boju LKS! Jaga do ekstraklasy!!! IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 08.06.05, 16:24 Jaga przegrala swoja szanse awansu wlasnie w ostatnim meczu z ŁKS-em. Szkoda, moze w przyszlym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Nie chcą awansować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:57 Awans oznacza dla wielu stratę pracy. Widzew już odpuścił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel-Widzew Re: Nie chcą awansować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:02 co odpuscil ??derby ???nigdy !!Widzew Pany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo to interesuje Przeciez to jakas trzecia liga... IP: *.chello.pl 08.06.05, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Przeciez to jakas trzecia liga... IP: 83.16.165.* 08.06.05, 16:09 widać interesuje to także ciebie skoro tu jestes i jeszcze glos zabierasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don alfonso Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 14:43 Czy ktos moze wie gdzie oprocz polsatu sport jest transmisja tego meczu, blagam pomozcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbasa Re: Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:21 na widzew.lodz.pl masz transmisje ale to tylko transmisja internetowa. a pozatym napewno w radiu łódź bedzie [nie jestem przekonany jednak na 100] Widzew i Ruch Ruch i Widzew Ja tych klóbów sie nie wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Gdzie jest transmisja pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:48 jest retransmisja- piatek..2.40 w Polsacie. to nie żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmpel Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:00 Kto tak gra kto tak gra jak my gramy to Widzewek, nasz Widzewek Kochany!!! Dzis będziemy mieli w Łodzi 1 ligę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:52 Cały naród dzisiaj śpiewa: polska piłka bez żydzewa! żydzew żydzew w trzeciej lidze! Czy komus musze mowic za kim jestem w tym meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.05, 16:11 Chyba wszyscy mają w dupie za kim jesteś, polaczku z ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:35 Co tam żydku? Za malo miejsca w Izraelu maja, ze sie u nas panoszysz? jestem dumny ze swojej polskosci. A wy sie musicie zydostwa wstydzic, bo jestescie gownem bez ziemi. Prawda w oczy kole leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: 52. piłkarskie derby Łodzi IP: *.aster.pl 08.06.05, 18:03 co za kretyn napiał w poscie o jagielonce B. Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 zabronic pilki noznej w kraju! 08.06.05, 18:39 Derby? To smieszne - przeciez pilka nozna w tym kraju to zenada!!! Powinno sie tego zabronic, szkoda pieniedzy. Spoleczenstwo powinno sie zamiast tego skoncentrowac np. na fizyce nuklearnej albo ornitologii. :O) Polska pilka nozna - a to dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 kibice pocalujcie mnie w ch**a 08.06.05, 18:41 stado baranow, ciekawe ze wy sie wogole nauczylsicie poslugiwac klawiatura i intrenetem, zajelo to chyba pare lat, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 Prawie sie poplakalem ze smiechu!!! 08.06.05, 18:43 Prawie sie poplakalem ze smiechu!!! - a to dobre: pilkarkie derby w Lodzi..hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreem GAZEM ICH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:01 czyzby cyklon B? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JADĄCY 9TKĄ UKAMIENIOWANI W 9TCE IP: 217.153.157.* 08.06.05, 19:03 Jadę sobie spokojnie 9tką po godzinie 15, nagle wpada grupka młodych kibiców widzewa do środka. Skręcamy z Kopcińskiego w Piłsudskiego i zaczyna się SODOMA I GOMORA. Kibice zaczynają wykrzykiwać różne "hasła" na łks. Nagle tramwaj powolutku (5-10km/h) zaczyna wjeżdzać w kawalkadę potocznie nazywanych 'suk' tuż za radiowozami rozpościera się z każdej strony ogromny tłum łksiaków. Po wymianie zdań (my w środku, oni na zewnątrz), zaczyna się grad rzucanych w nas kamieni. Ludzie w życiu nie przeżyłem czegoś takiego. Czułem się jak wojska okrążone pod Termopilami (tylko to było dawno i owiane mitem). Sam przeżyłem atak przeciwników z 3stron. Po minucie tramwaj wyglądał jak by przeszło po nim tornado, plus wybuchła jakas bomba. Kobiety trzęsły się jak galareta , a co nasi "odważni kibice (15-16letni) skryli się pod krzesłami tramwajowymi jak menedle na piotrkowskiej w bramie). Najlepsze w tym jest to że nasza wspaniała policja pilnowała kibiców a nie ludzi wracających do domu, którzy jechali tramwajem. Byłem w piekle christomlm@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś