Dodaj do ulubionych

ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stolicy

11.09.01, 15:32
Wątek ze stolicy

Gość portalu: zamach 11-09-2001 15:27 odpowiedz na list odpowiedz cytując

godzina temu miał miejsce najprawdopodobniej atak terrorystyczny w NY,
prywatny samolot uderzył w World Trade Center, 18 minut później drugi
samolot
uderzył w drugi budynek WTC, oba budynki płonął na wysokości ostatnich
20
pieter !!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • hubar Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 15:58
      • Najpierw WTC teraz Pentagon płonie ... adres: *.warszawa.adsl.tpnet.pl
      Gość portalu: Mihau 11-09-2001 15:55 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

istny horror ...

• hubar Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 16:04
      Re: Najpierw WTC teraz Pentagon płonie ... adres: 195.116.48.*
      Gość portalu: wirus 11-09-2001 15:59 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

ewakuowali biały dom kongres i sears tower

• Gość: hubar Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.wshe.lodz.pl 11.09.01, 16:05
      cytując

• Gość: hubar Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.wshe.lodz.pl 11.09.01, 16:06
      cytując

• Gość: madZ Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.toya.net.pl 11.09.01, 16:09
      Podpalili Pentadon i departament stanu a WTC się wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • hubar Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 16:13
      Co się dzieje bo nie mam dojścia do tv!!!!
    • Gość: mag Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.nv.iinet.net.au 11.09.01, 16:52
      na wszystkich kanalach tv austral. sa breaking news z NBC, to jest naprawde
      horror.....
      kto jest za to odpowiedzialny? Osama bin Laden ?
      mag
      • vladip OT do mag 11.09.01, 23:57
        pozdrowionka
        zajzyj koniecznie na watek " opowiadanie"
    • Gość: miles Wszystko przez fanatyzm religijny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:44
      Do czego prowadzi ślepa wiara w religię. Właśnei widziałem w TV jak na ulicach
      cieszą się Palestyńczycy.
      Brak słów ...... POWYSTRZELAĆ ICH WSZYSTKICH.
      Byłem w WTC. Ofiar musi być mnóstwo. Straszne.
      Oby nie był to początek końca ......
      • Gość: NINNA Re: Wszystko przez fanatyzm religijny IP: 138.227.189.* 12.09.01, 09:07
        Chyba zartujesz. Oni sa tak samo niewinni jak ci ludzie ktorzy zgineli w tej
        katastrofie.

//NINNA
    • jasam Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 19:21
      W czasie zagrożenia można liczyc na HuBar-a
      W iście sportowym tempie relacjonował na naszym forum doniesienia z W-wy.
      Niestety TV przygwoździła wielu forumowiczów do ekranów na kilka godzin, przy
      tym HORRORZE.

A nie chce się wierzyć do czego może prowadzić fanatyzm. Wg mnie to już nie
      fanatyzm - to zwyrodnienie.

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • Gość: miles Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:52
      Co dalej? Według burmistrza NYC Govanniego mieszkańcy tego maista mają się
      wynosić.
      Boże, ludzie, jesli przez jakiegoś fanatycznego terrorystę mam ewakuować się ze
      swojego domu to nie maiłabym żadnych skrupułow aby dać mu kulkę w łeb.
      Przecież tam zgineło tysiace niewinnych ludzi. Mających rodzinę, dom, swoje
      życie.
      Jezeli władze są zmuszone zestzrelić 3 samoloty pasażerskie, poświęcając
      pasazerów ,w imię ratowania innych istnień ludzkich to jest to prawdziwa
      tragedia.
      Zamachowcy, nie wiem kto - ale to nieważne - zasługuje na eksterminacje.
      Przez ostatnie 50 lat wiele nacji, różnych pod względem koloru skóry, religii,
      kultury, zyło obok siebie. I uważałem że jest to wyrazem tolerancji.
      Do dzisiejszego dnia. Od dziś świat, przynajmniej dla mnie pod względem
      tolerancji, nie będzie taki sam. Tolerancji dla nacji która to zrobiła.

Aha, i tarcza rakietowa jak najbardziej potrzebna.
      • Gość: NINNA Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: 138.227.189.* 12.09.01, 09:11
        Tolerancja dla nacji?

Poslcie ze w tym kraju ktory pomogl terrorystom zyja ludzie niewinni. Tak samo
        jak w USA zyja ludzie niewinni. USA uczynilo pare strasznych rzeczy, za ktore
        pare krajow je nienawidzi, ale to nie znaczy zeby niewinni ludzie za to
        placili. Karac caly kraj za atak terrorystow, to karac tlumy niewinnych ludzi.
        Pomyslcie o tym. Zaczeloby moze 3cia wojne swiatowa i do tego w ten okropny
        sposob....

//NINNA
    • Gość: mac. Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.toya.net.pl 11.09.01, 20:02
      Do dnia dzisiejszego akty terroru polegały głównie na wysadzeniu mniejszego lub
      większego ładunku wybuchowego. Od dziś świat poznał nowy wymiar terroryzmu.
      Najbardziej irytuje mnie to, że dokładnie w tej chwili gdzieś (prawdopodobnie
      na Bliskim Wschodzie) organizatorzy śmieją się z tego co zrobili i z
      ogólnoswiatowego chaosu jaki wywołali.

• rogaty Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 20:57
      Pomyślcie jaką tragedię przeżyli amerykańscy dowódcy podejmując decyzję o
      zestrzeleniu samoloty cywilnego!!! Tego co się stało nie da się opisać słowami!
      Kino zeszło z ekranów i stało się rzeczywistością. Na ulicy słyszałem, że to
      może być próba wywołania światowego konfliktu. Oby ten ktoś nie miał racji!!!
      • geograf Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 21:57
        jeslibylaby to proba wywolania konfliktu, to czy nie zrobiono by tego w
        godzinach szczytu i pelnych biur?? przeciez wtedy zemsta bylaby na pewno...
        moze zrobiono to dla tego, ze w Pentagonie byly jakies tajne akta, ktore
        trzebabylo zniszczyc, a WTC??- moze ktos chcial kase z odszkodowania??
        • .pepe. Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 22:46
          o czym ty mówisz? atak był właśnie w momencie, kiedy w WTC wszyscy powinni już
          być w pracy.
          Ja też spędziłem dzisiaj pół dnia przełączając między CNN, Sky news i BBC
          world. Absolutna tragedia. Mimo, że nie jestem przesądny, to przypomniała mi
          się przepowiednia Nostradamusa: "Będą płonąć góry wybudowane przez człowieka" i
          sen sprzed 3 dni, że tuż przed moim blokiem roztrzaskał się samolot.
          • mac. Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 22:51
            Oby Twój sen się nie sprawdził. A przepowiednie Nostradamusa już się
            sprawdzały. Podobno.
        • jasam Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 11.09.01, 22:54
          Chyba zbyt "lekka" interpretacja.
          Wykazano, że nie ma na świecie bezpiecznego miejsca. Żadne systemy ochrony
          atomowej nie uchronią przed zagładą przed kamerami TV tysięcy ludzi.
          KOSZMAR.

pozdr.
    • dominic Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 12.09.01, 00:13
      jeżeli za tym zamachem rzeczywiscie stoją Palestyńczycy to mamy to czynienia z
      Krzyżakami XXI wieku. tysiące ofiar w ciągu kilku godzin... horror. a
      może /odpukać w niemalowane/ dopiero początek horroru? jestem wstrząśnięty.
    • Gość: NINNA Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: 138.227.189.* 12.09.01, 09:15
      To co sie stalo jest straszne. Boje sie ze wzbudzi wiecej nienawisci na
      swiecie. Nie mowie juz o strachu....

Boze, dlaczego jest tak trudno ludziom wspolpracowac. Przeciez tak na prawde to
      wszyscy ludzie chca to samo.

//NINNA
      • Gość: kropka. Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 14:11
        geografie, o czym ty mówisz?
        żeby zniszczyć jakieś papiery czy wyłudzić odszkodowanie - trzeba wymordować
        dziesiątki tysięcy ludzi?
        W tym całym horrorze przeraża mnie najbardziej świadomość, że są ludzie tak
        zdeterminowani nienawiścią i fanatyzmem, że gotowi są popełnić samobójstwo dla
        własnych, makabrycznych celów. Nie mozna ich porównywać z japońskimi kamikadze,
        którzy ginęli w stanie wojny, walcząc z uzbrojonym wrogiem, a nie z całkowicie
        bezbronnymi, niespodziewającymi się niczego, zwykłymi cywilami.
        I nie jest to jeden fanatyk, lecz cała grupa zdecydowana na realizację
        najbardziej chorych projektów!
        Dotąd starałam sie tłumaczyć ataki terrorystyczne walką o własne idee: wolność,
        wyznanie, choć zawsze przerażały mnie ofiary wśród zwykłych ludzi.
        Ale tym razem nie mogę znaleźć żadnego innego wytłumaczenia jak nienawiść.
        Runęła moja teoria, że w każdym człowieku jest coś dobrego.
        Dzis rano moja mała córeczka zadała pytanie: "dlaczego oni zabili tych ludzi?"
        Najprostsze w świecie pytanie: dlaczego?

• hubar Gdzie? 12.09.01, 16:08
      Gdzie wczoraj był Bóg???
      • kropka. Re: Gdzie? 12.09.01, 23:00
        hubar napisał(a):

> Gdzie wczoraj był Bóg???

Z tymi, którzy ginęli, HuBar, z rannymi, z przerażonymi,
        z każdym, który Go potrzebował - jak zwykle
    • .pepe. Re: World Trade Center Survivor Database 12.09.01, 18:08
      link do listy tych, którzy przeżyli i się wpisali:
      http://www.ny.com/wtclist.html

BTW, niektórzy sobie robią jaja, jest na niej m.in. Osama Bin Laden, Luke
      Skywalker, George W. Bush, no ale oprócz tego już ponad 3600 nazwisk (wiele
      polskich)
    • Gość: dziadek Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol IP: *.ath.bellsouth.net 12.09.01, 23:56
      jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak geograf to naprawde chce mi sie popelnic zbrodnie ;
      palestynczycy sie ciesz, swiat placze, a geograf sie nasmiewa
      takich skurwysynow jak wyrzej wymieninyc powinno sie pakowc do takich samolotow, ktore wlatuja w
      budynki, i zobaczylibysmy kot by sie wtedy smial
      oburzony
      • kropka. Re: ATAK TERRORYSTYCZNY W NY ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze Stol 13.09.01, 00:06
        Gość portalu: dziadek napisał(a):

> jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak geograf to naprawde chce mi sie popelnic
        > zbrodnie ;
        > palestynczycy sie ciesz, swiat placze, a geograf sie nasmiewa
        > takich skurwysynow jak wyrzej wymieninyc powinno sie pakowc do takich samolotow
        > , ktore wlatuja w
        > budynki, i zobaczylibysmy kot by sie wtedy smial

Oto przykład, jak agresja budzi agresję.
        Tylko po co, panowie, czy to cos zmieni?
        > oburzony

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka