Gość: kx IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 07:23 Witam wszystkich. Wróciłam, dołączam znów do grona aktywnych Kafelków, ale że jechałam przez ostatnie 19 godzin non stop, niniejszym zasypiam. Doceńcie, że tu zajrzałam! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 08:37 Jako, że zdarzyło się, że jestem komitetem powitalnym, więc racz przyjąć ten chleb, podziw że wpadłaś i w ogóle podziękowania za to, że pamiętałaś o nas:)))))) A jak tam opalenizna??:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Wróciłam cała! 27.07.02, 10:24 Herclisie wilkomen! Doceniam- docent Andzela_Blond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 13:17 Zostać powitaną przez po.Prezesa i najseksowniejszą blondynę na forum to rzadka przyjemność. Gorąco dziękuję :) ps. Geo, opalenizna jest, chociaż jestem zadeklarowaną przeciwniczką kotletowania na plaży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 13:23 :)))))) O 3.00 nad ranem w Cieszynie było tylko 9 stopni, więc pomyślałam, że trochę Wam się jednak tu przydam :) A swoją drogą- był tak przepiękny świt, z wielgachnymi rdzawo-szarymi dżinami wyłażącymi z fabrycznych kominów Śląska na tle różowiejącego nieba, że aż pożałowałam, że taki ze mnie zwykle śpioch.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wróciłam cała! DO KX 27.07.02, 13:51 Witamy, witamy:-)))))I ciągle, bez przerwy zapraszamy:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Wróciłam cała! DO KX 27.07.02, 21:46 Cześć :)))))) Rozumiem, że jutro aktywnie dopingujesz naszą druzynę na treningu. Do zobaczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 21:58 Witam was KaFeLki duze i male.ja jestem po 28 h jazdy i moje kolana domagaja sie przynajmniej pozycji horyzontalnej. Przejrze jescze trochu forum i ide w bety. Od jutra zaczynam forumowanie (o ile los nie kaze inaczej) Pozdrwiam wszystkich wypoczety i tak jak kx srednio opalony, bo nie lubie :))) ps. Wyslalem do GW kartke adresowana do KFL ale niestety zapomnialem numeru ulicy. Mam nadzieje, ze listonosz bedzie wiedzial gdzie jest Redakcja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:10 Piękne dzięki za kartkę! Tę wysłaną do mnie osobiscie- też!!! Wpadnij jutro na trening! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:16 Andzela to ja Ci wysylalem osobiscie kartke?! :))) A jestem ciekawy czy do Redakcji dojdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:21 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Andzela to ja Ci wysylalem osobiscie kartke?! :))) Teraz sie wymigujesz???!!! A moze wstydzisz sie przyznac publicznie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:27 Slonko grzeje :))) Jesli jestes moja babcia lub dziadkiem, lub wujkiem albo pewna siostra zakonna, to ok. Do znajomych nie wysylalem. Wysle z polskich gor. Tak wiec kim wolisz byc? Sugeruje siostre. Najbardziej pasowalaby do tego forum :))) Jest najfajniesza siostrzyczka jaka znam... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:45 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Slonko grzeje :))) Jesli jestes moja babcia lub dziadkiem, lub wujkiem albo pewna siostra zakonna, to ok. Do znajomych nie wysylalem. Wysle z polskich gor. Tak wiec kim wolisz byc? Sugeruje siostre. Najbardziej pasowalaby do tego forum :))) Jest najfajniesza siostrzyczka jaka znam... Hmmmm, ja juz dawno podejrzewałam, ze mam cos w sobie z zakonnicy... Nawet zapytałam PanaBozie o to, ale On mi odpisał, ze jesli ja jestem zakonnicą, to On jest Geografem ! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2557161&a=2557719 No, ale Ty rozwiałes moje watpliwosci !!! A do jakiego ja zgromadzenia należę? Nie to, zeby to było szczegolnie dla mnie wazne, ale byłoby miło znac rodzaj ciuszków... A czy noszę welon??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:54 Ciuszki szare, czarno-szary (nie pamietam) czepeczek. Generalnie ciuszki ok :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:59 Andżeli bardziej chyba pasuje kardynalska purpura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: A czy jest wersja MINI ??? 28.07.02, 00:33 a pewnie że jest!! na lato otrzymujesz wyposażenie tropikalne- 5 centymetrów krótsza... I TAK ZA DUŻO KOSTEK POKAZUJESZ SIOSTRO!! jeszcze o bezwstydniactwo Cię posądzą... (oczywiście chodiz o kostki...) Odpowiedz Link Zgłoś