Dodaj do ulubionych

Wróciłam cała!

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 07:23
Witam wszystkich. Wróciłam, dołączam znów do grona aktywnych Kafelków, ale że
jechałam przez ostatnie 19 godzin non stop, niniejszym zasypiam.
Doceńcie, że tu zajrzałam! :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: geograf Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 08:37
      Jako, że zdarzyło się, że jestem komitetem powitalnym, więc
      racz przyjąć ten chleb, podziw że wpadłaś i w ogóle podziękowania za to, że pamiętałaś o nas:))))))

A jak tam opalenizna??:))

pozdrawiam
    • andzela_blond Re: Wróciłam cała! 27.07.02, 10:24
      Herclisie wilkomen!
      Doceniam- docent Andzela_Blond
    • Gość: kx Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 13:17
      Zostać powitaną przez po.Prezesa i najseksowniejszą blondynę na forum to rzadka
      przyjemność. Gorąco dziękuję :)

ps. Geo, opalenizna jest, chociaż jestem zadeklarowaną przeciwniczką
      kotletowania na plaży!
    • p8 Re: Wróciłam cała! 27.07.02, 13:17
      Słoneczko - jak się cieszę że Jesteś:)
      • Gość: kx Re: Wróciłam cała! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.07.02, 13:23
        :))))))
        O 3.00 nad ranem w Cieszynie było tylko 9 stopni, więc pomyślałam, że trochę
        Wam się jednak tu przydam :)
        A swoją drogą- był tak przepiękny świt, z wielgachnymi rdzawo-szarymi dżinami
        wyłażącymi z fabrycznych kominów Śląska na tle różowiejącego nieba, że aż
        pożałowałam, że taki ze mnie zwykle śpioch..
    • bartuch Re: Wróciłam cała! DO KX 27.07.02, 13:51
      Witamy, witamy:-)))))I ciągle, bez przerwy zapraszamy:-)))))
      • kropka. Re: Wróciłam cała! DO KX 27.07.02, 21:46
        Cześć :)))))) Rozumiem, że jutro aktywnie dopingujesz naszą druzynę na
        treningu. Do zobaczenia :))
    • Gość: Maruda Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 21:58
      Witam was KaFeLki duze i male.ja jestem po 28 h jazdy i moje kolana domagaja sie przynajmniej pozycji horyzontalnej. Przejrze jescze trochu forum i ide w bety. Od jutra zaczynam forumowanie (o ile los nie kaze inaczej) Pozdrwiam wszystkich wypoczety i tak jak kx srednio opalony, bo nie lubie :)))

ps. Wyslalem do GW kartke adresowana do KFL ale niestety zapomnialem numeru ulicy. Mam nadzieje, ze listonosz bedzie wiedzial gdzie jest Redakcja :)))
      • andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:10
        Piękne dzięki za kartkę!
        Tę wysłaną do mnie osobiscie- też!!!
        Wpadnij jutro na trening!
        • Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:16
          Andzela to ja Ci wysylalem osobiscie kartke?! :))) A jestem ciekawy czy do Redakcji dojdzie....
          • andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:21
            Gość portalu: Maruda napisał(a): > Andzela to ja Ci wysylalem osobiscie
            kartke?! :)))

Teraz sie wymigujesz???!!!
            A moze wstydzisz sie przyznac publicznie ???
            • Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:27
              Slonko grzeje :))) Jesli jestes moja babcia lub dziadkiem, lub wujkiem albo pewna siostra zakonna, to ok. Do znajomych nie wysylalem. Wysle z polskich gor. Tak wiec kim wolisz byc? Sugeruje siostre. Najbardziej pasowalaby do tego forum :))) Jest najfajniesza siostrzyczka jaka znam...
              • andzela_blond Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:45
                Gość portalu: Maruda napisał(a): > Slonko grzeje :))) Jesli jestes moja babcia
                lub dziadkiem, lub wujkiem albo pewna siostra zakonna, to ok. Do znajomych nie
                wysylalem. Wysle z polskich gor. Tak wiec kim wolisz byc? Sugeruje siostre.
                Najbardziej pasowalaby do tego forum :))) Jest najfajniesza siostrzyczka jaka
                znam...

Hmmmm, ja juz dawno podejrzewałam, ze mam cos w sobie z zakonnicy...
                Nawet zapytałam PanaBozie o to, ale On mi odpisał, ze jesli ja jestem
                zakonnicą, to On jest Geografem !
                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2557161&a=2557719
                No, ale Ty rozwiałes moje watpliwosci !!!
                A do jakiego ja zgromadzenia należę?
                Nie to, zeby to było szczegolnie dla mnie wazne, ale byłoby miło znac rodzaj
                ciuszków...
                A czy noszę welon???
                • Gość: Maruda Re: Maruda tez wrocil caly :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.02, 22:54
                  Ciuszki szare, czarno-szary (nie pamietam) czepeczek. Generalnie ciuszki ok :))))
                  • saper_ Re: Maruda tez wrocil caly :))) 27.07.02, 22:59
                    Andżeli bardziej chyba pasuje kardynalska purpura ;)
                    • andzela_blond A czy jest wersja MINI ??? 27.07.02, 23:07
                      • geograf Re: A czy jest wersja MINI ??? 28.07.02, 00:33
                        a pewnie że jest!!
                        na lato otrzymujesz wyposażenie tropikalne- 5 centymetrów krótsza...
                        I TAK ZA DUŻO KOSTEK POKAZUJESZ SIOSTRO!!
                        jeszcze o bezwstydniactwo Cię posądzą...
                        (oczywiście chodiz o kostki...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka