Gość: Ano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:11 Te testy z KKS Koluszki i Nerem Poddębice to przetarcie prze bojami na IV ligowych boiskach w wykonaniu Widzewa, jak mniemam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ano Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:12 Te testy z KKS Koluszki i Turem Turem to przetarcie przed walką na III ligowych boiskach, jak mniemem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.ds1-arno.adsl.cybercity.dk 30.06.05, 23:24 Wiesz popedzasz ich za bardzo, najpierw trzecia potem czwarta dopiero :P A to z Liberda: zagraj w II lidze rok to ci pomoge we Włoszech, to chyba jakas parodia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:48 Trudno zachować powagę, jak się czyta takie bzdury, że Liberda za rok do Włoch (jak podpisze kontrakt w II lidze), a potem, że springi są z KKS Koluszki i Turem Turek - wpadłem w taki napad śmiechu, że wydawało mi się, że post nie poszedł i jeszcze raz napisałem :-) PS. Szanowni kibice tego drugiego klubu, nie piszcie głupot, tylko sami przeczytajcie artykuł - sami dostrzeżecie jakie głupoty autor napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Widzew rozpoczyna treningi 01.07.05, 00:51 szanowny "ano"... ale to Widzew idzie w tym roku na I ligę a nie klub z okolic Kaliskiej...i dlatego trudno ci uwierzyć w coś co nie wygląda jak drugoligowa 5- letnia przeciętność....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowany Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 07:35 IV ligową rzeczywistość rzeczywiście będą oglądali kibice ŁKS, bo mają tam drużynę rezerw... Natomiast Widzewa jakoś nie stać na rezerwy. Ba, nie stać Widzewa też na II ligę. Natomiast ŁKS podpisał kontrakty z Kościukiem, Sierantem i Wyparło. Dzisiaj podpiszemy z Sypniewskim oraz Niżnikiem. Fakty. Widzew chyba za dużo kasy nie ma skoro pyta antka ptaka o wejście do Widzewa... :] Liczy się tylko ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS fan Tonący (RUDY) brzytwy się chwyta! hehehe IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 07:43 Wzmocnienia z Heko Czermno...mmmm... jestem pod wielkim wrażeniem! ;) buuuuuhahahaha! Zejdźcie na ziemię obszczymuki! W przyszłym roku gracie w barażach - o III ligę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADZIO BEDZIE DOBRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:35 PRZYPOMINAM ZE OKRES TRANSFEROWY KONCZY SIE 31 SIERPNIA W POLSCE.TAKZE WIELE SIE JESZCZE WYDARZY.JEST TAKIE PRZYSLOWIE.KTO SIE SMIEJE,TEN SIE SMIEJE OSTATNI.TAKZE ZMARTWIE WAS LKAIACY.BONIEK TAK JAK OBIECAL STWORZY SILNA DRUZYNE.WALCZACA O AWANS.TO NIE JEST FACET KTORY RZUCA SLOWA NA WIATR.NA RAZIE LKS OBIEKTYWNIE MA LEPSZY SKLAD.ALE WIDZEW NIE POWIEDZIAL JESZCZE OSTATNIEGO SLOWA JEZELI CHODZI O TRANSFERY.POSPIECH NIE JEST WSKAZANY.TEN FACET WIE CO ROBI.A BOISKO I TAK WSZYSTKO ZWERYFIKUJE.POZDRO DLA WIELKIEJ ARMII LODZKIEGO WIDZEWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Retkinia fan Re: BEDZIE DOBRZE IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 13:10 Wiem RADZIO, że bardzo chcesz by tak było... jednak jak widzisz: Szymański daje mniej kaski, sponsorów nie widać a miasto nie pomoże bo nawet stadion wam oddało w dzierżawę... Do tego według mnie wbijacie sobie gwódź do trumny likwidując rezerwy i ograniczając i tak mizernych waszych wychowanków... (choć jeden gra teraz u was?) Stary, Boniek ma podobny styl do waszego byłego prezesa - Szczesnego (starego ORMO-wca): "jest kiepsko ale gada jak by była bajka"... Coś wam zostało z tej komunistycznej propagandy... Nie przypadkiem widzew był przy Armii Czerwonej. Duch minionej epoki wciąż u was mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: No i co z tego, że Widzew rozpoczyna treningi IP: *.pkobp.pl 01.07.05, 08:01 Może redaktorzy gazety z Łodzi, w końcu zaczęli by pisać o innych dyscyplinach sportu a nie tylko o kopaczach skóry. I tak nie awansują, a na stadionach tylko burdy. Łódź ma również medalistów w innych dyscyplinach a nie tylko miernych kopaczy skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: No i co z tego, że Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:07 Dziś o 12 stado baranów wychodzi na popas Odpowiedz Link Zgłoś