Dodaj do ulubionych

Widzew rozpoczyna treningi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:11
Te testy z KKS Koluszki i Nerem Poddębice to przetarcie prze bojami na IV
ligowych boiskach w wykonaniu Widzewa, jak mniemam ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ano Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:12
      Te testy z KKS Koluszki i Turem Turem to przetarcie przed walką na III
      ligowych boiskach, jak mniemem ?
    • Gość: HAHAHA Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.ds1-arno.adsl.cybercity.dk 30.06.05, 23:24
      Wiesz popedzasz ich za bardzo, najpierw trzecia potem czwarta dopiero :P

A to z Liberda: zagraj w II lidze rok to ci pomoge we Włoszech, to chyba jakas
      parodia?
      • Gość: Ano Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:48
        Trudno zachować powagę, jak się czyta takie bzdury, że Liberda za rok do Włoch
        (jak podpisze kontrakt w II lidze), a potem, że springi są z KKS Koluszki i
        Turem Turek - wpadłem w taki napad śmiechu, że wydawało mi się, że post nie
        poszedł i jeszcze raz napisałem :-)

PS. Szanowni kibice tego drugiego klubu, nie piszcie głupot, tylko sami
        przeczytajcie artykuł - sami dostrzeżecie jakie głupoty autor napisał.
        • thomaspawel Re: Widzew rozpoczyna treningi 01.07.05, 00:51
          szanowny "ano"... ale to Widzew idzie w tym roku na I ligę a nie klub z okolic
          Kaliskiej...i dlatego trudno ci uwierzyć w coś co nie wygląda jak drugoligowa 5-
          letnia przeciętność....:)
          • Gość: doinformowany Re: Widzew rozpoczyna treningi IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 07:35
            IV ligową rzeczywistość rzeczywiście będą oglądali kibice ŁKS, bo mają tam
            drużynę rezerw... Natomiast Widzewa jakoś nie stać na rezerwy. Ba, nie stać
            Widzewa też na II ligę. Natomiast ŁKS podpisał kontrakty z Kościukiem, Sierantem
            i Wyparło. Dzisiaj podpiszemy z Sypniewskim oraz Niżnikiem. Fakty. Widzew chyba
            za dużo kasy nie ma skoro pyta antka ptaka o wejście do Widzewa... :] Liczy się
            tylko ŁKS!
    • Gość: ŁKS fan Tonący (RUDY) brzytwy się chwyta! hehehe IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 07:43
      Wzmocnienia z Heko Czermno...mmmm... jestem pod wielkim wrażeniem! ;)
      buuuuuhahahaha! Zejdźcie na ziemię obszczymuki! W przyszłym roku gracie w
      barażach - o III ligę! :)
      • Gość: RADZIO BEDZIE DOBRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:35
        PRZYPOMINAM ZE OKRES TRANSFEROWY KONCZY SIE 31 SIERPNIA W POLSCE.TAKZE WIELE
        SIE JESZCZE WYDARZY.JEST TAKIE PRZYSLOWIE.KTO SIE SMIEJE,TEN SIE SMIEJE
        OSTATNI.TAKZE ZMARTWIE WAS LKAIACY.BONIEK TAK JAK OBIECAL STWORZY SILNA
        DRUZYNE.WALCZACA O AWANS.TO NIE JEST FACET KTORY RZUCA SLOWA NA WIATR.NA RAZIE
        LKS OBIEKTYWNIE MA LEPSZY SKLAD.ALE WIDZEW NIE POWIEDZIAL JESZCZE OSTATNIEGO
        SLOWA JEZELI CHODZI O TRANSFERY.POSPIECH NIE JEST WSKAZANY.TEN FACET WIE CO
        ROBI.A BOISKO I TAK WSZYSTKO ZWERYFIKUJE.POZDRO DLA WIELKIEJ ARMII LODZKIEGO
        WIDZEWA.
        • Gość: ŁKS Retkinia fan Re: BEDZIE DOBRZE IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 13:10
          Wiem RADZIO, że bardzo chcesz by tak było... jednak jak widzisz: Szymański daje
          mniej kaski, sponsorów nie widać a miasto nie pomoże bo nawet stadion wam
          oddało w dzierżawę... Do tego według mnie wbijacie sobie gwódź do trumny
          likwidując rezerwy i ograniczając i tak mizernych waszych wychowanków... (choć
          jeden gra teraz u was?) Stary, Boniek ma podobny styl do waszego byłego
          prezesa - Szczesnego (starego ORMO-wca): "jest kiepsko ale gada jak by była
          bajka"... Coś wam zostało z tej komunistycznej propagandy... Nie przypadkiem
          widzew był przy Armii Czerwonej. Duch minionej epoki wciąż u was mieszka...
    • Gość: MB Re: No i co z tego, że Widzew rozpoczyna treningi IP: *.pkobp.pl 01.07.05, 08:01
      Może redaktorzy gazety z Łodzi, w końcu zaczęli by pisać o innych dyscyplinach
      sportu a nie tylko o kopaczach skóry. I tak nie awansują, a na stadionach tylko
      burdy. Łódź ma również medalistów w innych dyscyplinach a nie tylko miernych
      kopaczy skóry!
      • Gość: ja Re: No i co z tego, że Widzew rozpoczyna treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:07
        Dziś o 12 stado baranów wychodzi na popas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka