cassani atakuję trochę z nienacka 29.09.05, 07:39 ale juz sie nie uwidzimy. mam targi i do końca tygodnia będę zajęty a wieczorami znietrzeźwiony. a góry dziękuję za życzenia imieninowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie oby Ci życie łikendem było usłane!!! 29.09.05, 09:05 proszę bardzo :p ja też sobie pozwolę, gdyż weekend rozpoczynam wieczorem :p Odpowiedz Link Zgłoś
cassani dobra mag.gie 05.10.05, 15:20 oddaję. ja jade sie poopalać. wrócę w okolicach 20 to opowiem jak było :)))) taaaaaaak sięęęęę nie moooogłem dooooooczeeekać, że aż się wzruszełem, że to już od jutra!!! hip, hip!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: dobra mag.gie 23.10.05, 23:19 oj, dobra mag.gie, dobra :p podbijam teraz bo jak się obudzę to już nie będzie łikend. żeby mi nie zarzucano niedbalstwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie zarzucę :)) 24.10.05, 08:16 ale się wybyczyłem! 2 tygodnie w ciepełku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek tak btw 04.11.05, 10:32 Gdzie się podział bylelogowany? Jakoś przepadł po rozmowach dyskoalicyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani zanikł mi 04.11.05, 10:34 a już skrobałem wątek "kto śledzi gołębie?" :( Odpowiedz Link Zgłoś
cassani prima-aprilis 04.11.05, 10:39 był i czuwał! pisał wątek o tym że najpierw wybrałeś PiS a teraz chcesz go wtrącić do więzienia!!! <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
cassani idę 04.11.05, 14:54 dziś zaczynam naukę. będę uczył się pilnie. a potem mi się znudzi. eeeech, sam się skazałem na ten los i jeszcze za to płace... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie dawno nie był podbijany ten łikend... 20.01.06, 19:14 zaczyna się dla mnie właśnie. No to tylko 1,5 h drogi i jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani już weekend? 21.04.06, 16:03 i to zapowiada się pierwszy słoneczniunio w tym roku ojej! szkoda ża na kacyku go zaczęto, ale dalej już tylko poprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: już weekend? 21.04.06, 16:05 jeszcze pol godziny.. a rano do Lodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: już weekend? 21.04.06, 16:06 do Łodzi to może browar? oj nie! obiecałes sobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: checked :) 21.04.06, 16:25 zapisalem, w miare mozliwosci bede lapal :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: już weekend? 21.04.06, 16:05 Chyba po wyjściu pracy pójdę się lekko spacyfikować Dębowym Mocnym w Biblio. [omg, 2 kryptoreklamy] Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: już weekend? 21.04.06, 16:07 lekka pacyfikacja mnie też chyba czeka. na uspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: już weekend? 21.04.06, 16:13 Ja już jestem spokojny. Muszę właśnie spacyfikować swój spokój, żeby się ożywić. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ale fajurski wątek!!!! 21.04.06, 16:13 no niestety jeszcze nie weekend, ale pracuję nad tym, żeby jak najszybciej się zaczał :) i mam nadzieję, że rozpocznę sezon rowerowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ale fajurski wątek!!!! 21.04.06, 21:06 mag.gie napisała: > i mam nadzieję, że rozpocznę sezon rowerowy :D a ja tak jakbym już zaczął... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: ale fajurski wątek!!!! 21.04.06, 22:47 A ja chociaż myslałam że sobie na długi weekend pojedziemy. A tu klapa bo po pierwsze w sobote 29 kwietnia idziemy na ślub a 2-go maja mój M pracuje i teraz nie wiem po jaką cholere wzięłam wolne w tym dniu. Kiedyś mnie to kręciło ale teraz mam dosyć że jest tym "V-ce Kierownikiem Działu" ostatnio raczej Kierownikiem bo Kierownik też choruje 4 miesiąc dość poważnie. "Światek, piatek i niedziela" naokragło ta robota!!! :-( :-( Już mam dosyć bleeee bo go nie ma gdy jest potrzebny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ale fajurski wątek!!!! 22.04.06, 11:21 huann napisała: > mag.gie napisała: > > > i mam nadzieję, że rozpocznę sezon rowerowy :D > > a ja tak jakbym już zaczął... ;P jak to? bez nas? jestem wstrząśnięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ale fajurski wątek!!!! 23.04.06, 18:42 mag.gie napisała: > jak to? bez nas? jestem wstrząśnięta :) jak to? przecież byliście wczoraj obywaletko na Piotrkowskiej na rowerze i ja tam byłem też na, powiedzmy rowerze? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: już weekend? IP: *.smrw.lodz.pl 22.04.06, 07:10 no póki co to słoneczniunio w ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: już weekend? 22.04.06, 07:58 Weekend zaczynam w pracy. Dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotoffun Re: weekend IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 21:11 ALE FART!! TEN CASSANI NARESZCIE SOBIE CHOCIAŻ TROCHĘ DA SPOKOJU!! HURAAAAAAAAA! DZIĘKUJEMY CI BARDZO!!!!! ZAPALIMY ŚWIECZKĘ W OKNIE NA TWOJĄ WEEKENDOWĄ NIEOBECNOŚĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
ona214 Re: weekend 27.04.06, 11:26 no, zbliża się ten dłuuugi, przez niektórych utęskniony - mam nadzieję, ze nie (jak zapowiadali ) deszczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: weekend 27.04.06, 11:30 powooli, jeszcze są dwa w porywach do trzech dni roboczych! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie Brite :) 27.04.06, 13:05 cassani ma dziś piątek, a poniedziałek cassaniemu nie wypadnie w czwartek 4 maja jak innym tylko w poniedziałek 8 maja:) jutro 600km w Bieszczady a potem, 5 dni uciech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:31 Pewnie,że nie otrze. Będą spływać po policzku aż po brodę, a potem spadną na ziemię... ;-))) A ja się szykuję na Hel ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: weekend 27.04.06, 14:34 spadną z hukiem zapomniałaś dodać! Hel a dokładniej Jastarnia też wchodziło w grę - ale padło na góry i to te spokojniejsze i ładniejsze, na Jastarnięmojąulubiona jeszcze może się uda coś wygospodarować wczesnym latem. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: weekend 28.04.06, 19:03 No ten Hel to jeszcze palcem na wodzie... nie wiem jak z komunikacją tamtejszą poza sezonem... Jadę tylko zobaczyć jak wygląda morze ;-))) A potem lublin. lav p.s. I oczywiście musowo trzeba zagrać meczyk tenisowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: weekend IP: *.retsat1.com.pl 29.04.06, 23:19 co to za długi weekend jak taka brzydka pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oj! 01.05.06, 14:54 pogoda jest cudowna! w sam raz na spacery po górach! około 20 stopni jak wyjdzie słonkoi to i nawet cieplej. a słonko wychodzi nad wyraz często :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani długi łikendzio 14.06.06, 16:15 i to dłuższy niż sobie można wyobrazić - Jastarnioczekasznamniejuż? Odpowiedz Link Zgłoś
brite jak to 14.06.06, 16:18 Ja w piątek pracuję, darmozjady. ps. wkrótce stuknie roczek temu wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: jak to 14.06.06, 16:47 ja mam w piatek dwa spotkania, przeniesienie szafy i serwera i kij wie co jeszcze.. baw sie dobrze, Kaszani.. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: jak to 14.06.06, 16:49 w takim razie do zobaczenia w piatek tu. No to wracam do pracy! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak to 14.06.06, 16:52 wzasadzie jak bym nie robił w czwartek i niedziele to też bym gdzieś wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ok, podjąłem decyzję 30.06.06, 15:56 co z dzisiejszą szkołą w obliczu ćwierćfinału. pójde po meczu - mam nadzieję,że gość się nie pogniewa że jestem o 19 (żeby nie było dogrywki!) zamiast o 16.45, tym bardziej mam nadzieję że się nie pogniewa bo zamierzam u niego pracę pisać :) no - ale trudno - Mundial. a w sobotę? też Mundial. do południa szkoła - a potem potem. a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A mu mamy duzo lepiej 30.06.06, 15:59 bo sie uczymy do egzaminu:-P Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: A mu mamy duzo lepiej 30.06.06, 16:09 Zobowiazania podatkowe, postepowanie podatkowe, oplaty i zobowiazania o charakterze podatkowym. Pyszne:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie O, to rzeczywiście dużo duzo lepiej! 30.06.06, 16:29 Tak sobie łącze informacje i tak: BOR, zobowiązania, opłaty, podatki, no i bór, a do tego fakt, że masz dużo lepiej to nasuwa się pytanie: Jesteś Piskorskim? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A nawet!!! 30.06.06, 16:45 A nawet Piskorski mi sie pierwszy klania na ulicy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta a ja z pracy... 01.07.06, 08:23 jutro znów do pracy,po drodze zachaczę dzisiaj o imprezke Odpowiedz Link Zgłoś
excentryczny.wazeliniarz Re: a ja z pracy... 01.07.06, 08:51 longeta napisał: > jutro znów do pracy,po drodze zachaczę dzisiaj o imprezke portier/rewident? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja z pracy... 01.07.06, 08:58 hehehe,bez urazy nie powiem-masz jeszcze dużo możliwości daj sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
afika na imprezce 01.07.06, 20:34 wypij za moje zdrowie - ja nie jestem w stanie - pozdrawiam umęczona dwunastką w pracy, jutro też Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ja to jeszcze tu pokibluję 30.06.06, 16:04 no bo lubię oczywiście:) Może zdąże na koniec meczu. A łikend? Hm, przede wszystkim filmowo-rowerowo. Trza popracowac nad kondycją przed wyjazdem <jupi!> Taki jest plan! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie oj tam siłka siłka, byś na rowerze pojeździł! 30.06.06, 16:08 no chyba, że się do "siłaczy" przygotowujesz? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
brite a my 30.06.06, 16:39 my w mojej własnej skromnej osobie kisimy się w pracy do 18, a potem... spacerek po naszym przepięknym zas*anym deptaku (który de facto nie jest deptakiem), i do jakiegoś ogródka może na łyk czegoś chłodnego, byle nie z beczki, bo ostatnio smak piwa z kija w coponiektórych ogródkach bywa mocno nikczemny. Jak nam się znudzi, to idziem do dom. A jutro do pracy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no i cholera 01.07.06, 11:09 była dogrywka i nawet karne i musze sobie szukac nowy temat pracy bo sie nie spotkałem z promotorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius weekend 05.07.06, 15:32 Spadam. Do poniedziałku, papapapapa!! Buziaczki :*** :D Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: weekend 05.07.06, 15:39 oj, no co Ty ?? Nie możesz nam tego zrobić ! Kto będzie podlinkowywał szukającym i drogę wskazywał zbłąkanym owieczkom ?? Kto będzie pełnił tę ważną funkcję ? pa pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie żeby nie było że nie było no to już :) 21.07.06, 14:55 rozpoczynam 2-tygodniowy łikend. Jeszcze tylko zakupy, pakowanie i jeszcze dziś jadę w dal. Trzymajcie kciuki i życzcie nam wiatru w plecy :P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani w ten weekend normalnie zmuszę się 04.08.06, 15:21 i zacznę pisać moją pracę. bo musze ją oddać do końca sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no dobrze -zgodziłem się 18.08.06, 15:31 ale żeby cały tydzień przebimbać??? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani bosz...... 01.09.06, 15:47 w końcu! co to był za tydzień! myślałem że oszaleję - tak mi sie należy ten weekend jak mało komu. a i tak spędzę sobotę w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: bosz...... 01.09.06, 20:52 Wiemy, wiemy, ze miales pracowity tydzien. Tyle postow napykac na forum:-) Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to potwarz! 02.09.06, 15:09 czy pokracz? nie napisałem - a nasrałem jak się wcześniej wyraziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: bosz...... 08.09.06, 15:56 Oczywiscie ja tez spedzam sobote w pracy- to w nagrode za doskonale programy w mijajacym tygodniu:D Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: bosz...... 08.09.06, 16:26 rozmowy_kontrolowane napisała: > Oczywiscie ja tez spedzam sobote w pracy- to w nagrode za doskonale programy w > mijajacym tygodniu:D czadersko! to ja poproszę taką muzykę mobilizującą do pisania pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani cassanny 08.09.06, 15:37 ogłaszają koniec wyczerpujących dwóch tygodni bez szans na poprawę w następnych tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius farbożłop spada 22.09.06, 11:51 Do zobaczenia w poniedziałek o 7:30 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie da rady o 7.30 22.09.06, 11:56 o tej godzinie zazwyczaj próbuje się przebić z Ogrodowej w Zachodnią! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy nie da rady o 7.30 II 22.09.06, 12:09 o tej porze wysadzam Babe_Borowa pod babową praca. U siebie jestem dopiero piec minut pozniej. Nie niecierpliw sie zatem zbytnio, Yavorze. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a ja sobie chyba wykorzystam to słonko, 22.09.06, 14:11 wezme jutro pieska mamy i popstrykam troche zdjęć. Taka ładna pogoda że aż grzech byłoby nie skorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie proszę a wątek łikendowy juz w górze 06.10.06, 16:49 a panowie to nie za szybko sobie pozwolili? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie weekend 13.10.06, 16:18 zapomniałam. łikend to ja mam od wczoraj:p cięzki łikend... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: weekend 13.10.06, 16:19 a ja jeszcze z godzinkę, jeszcze z półtora :( Odpowiedz Link Zgłoś