cassani 08.07.05, 16:05 spadam i tak nikt nie otrze łzy jak sobie pójdę. PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: weekend 08.07.05, 16:10 Spraw sobie w końcu domowe łącze, a nie w kółko firmowe (i co z tego, ze firma może i Twoja?) i firmowe pogaduchy. A potem siedzieć jak kołek w tym domu i ani Mru Mru, ani Rafał Kmita;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani lepiej późno odpowiedzieć niż wcale 20.07.05, 08:04 he, przypadkowo trafiłem na ten wątek again! domowe łącze - nie jestem pewien czy to prorodzinny pomysł ;) szczególnie w moim przypadku! a weekendy słoneczne spędzam pod Łodzią, w Grotnikach - a tam i tak (na szczęście?) nie ma neciku, tylko las, rower, fotomaszyna.... polecam gorąco - choć doszły mnie słuchy że Bigi też na jakiś wojażach zielono- mi... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: weekend 08.07.05, 16:10 ja ocieram;) I zazdroszczę bo słonko świeci a ja posiedze jeszcze w pracy gdzies do 20:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie łikend:)))))))) 08.07.05, 19:49 normalnie przed czasem mi się udało;) cholerka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: weekend IP: 81.219.126.* 08.07.05, 19:05 Spadasz ruchem jednostajnie przyspieszonym? Od piątku 16:00 do poniedziałku 8:00 mijają 64 godziny czyli 230400 sekund. Z przyspieszeniem ziemskim rozpędzisz się do 2304 kilometrów na sekundę i pokonasz dystans 265 milionów kilometrów (będziesz dalej niż Słońce). Zacznij w porę hamować. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani i znów weekend 22.07.05, 14:23 tym razem nie dość że nikt łzy nie otrze to jeszcze kilka dziewcząt się ucieszy ;) PA PS. dziś wieczorkiem organizuję imprezkę w Grotnikach, będzie grill (wędzony boczek, karkówka <od wczoraj w zalewie>, i kiełbaska - wszystko od przysłowiowego "chłopa"), troszkę wódeczki, 10 osób i nastrojowa muzyczka. W planach jeszcze projektor i moze jakiś filmik dla najwytrwalszych około ranka. Tylko jeszcze nie wiem co, może "Martwica mózgu", a może "Bułgarski Pościkk"?. Jeszcze sie zastanawiam. Może wezmę coś normalnego - jakiegoś "Fisher Kinga" (ho,ho, który to juz raz!), albo "Fargo", czy "Wszystko o mojej matce". Jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: ach zapomniałem 04.11.05, 15:04 Czy to oficjalne zaproszenie z listą atrakcji ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani w ten weekend dla odmiany... 29.07.05, 14:32 pojadę do Grotnik sam. Tzn z żoną. Czeka na nas już teściu, więc raczej wieczór będzie zakrapiany:). Jutro rowerek, aparat i polowanko na widoczki. I tak do niedzieli. Nie przyjadę do niedzieli nawet na chwilkę!!! Nie da rady. I nie stuknę Ani Literki! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: a ja w niedziele na lodki.. jak bedzie pogoda 29.07.05, 15:06 Nikt nie chce, to choć ja sobie pochlipie, zwłaszcza jutro stając dzielnie u bram i pracując wydajnie dla dobra ojczyzny oraz wrednych kapytalystów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 16:12 ja mam jednego wrednego kapitaliste.. jestem nim sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 16:56 codziennie rano to sobie mowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 17:03 No i jak mozesz spojrzeć sobie w twarz..i tym bezrobotnym i tym głodującym i tym wykorzystywanym i tym Towarzyszom niesłusznie aresztowanym??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 17:28 szczerze? zaczynam miec ich gdzies ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 17:30 no odpowiedz godna stuprocentowanego kapitalisty a nawet krwiopijcy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dokladnie! /nt 29.07.05, 17:38 w likend bede swietowac, dostalam sie na polibude (: Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Dokladnie! /nt 29.07.05, 17:50 Tylko nie przedawkuj tego swiętowania :))) P.S. Gratuluje dostojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dokladnie! /nt 29.07.05, 22:27 dostojnie to bedzie jak skoncze obydwa kierunki :P Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 18:09 Będąc wredną kapitalistką w ten weekend kupuję nowe meble. Będzie co robić. Trzy dni zlecą jak nic. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 18:19 Jako wredna kapitalistka powinnaś mieć te mebelki przytaszczone na plecach klasy robotniczej, złożone rękoma ludu pracujacego miast oraz wsi i to zupełnie za darmo... A tak to jesteś po prostu sztamką a nie żadną kapitalistką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 18:27 pawel.l napisał: > Jako wredna kapitalistka powinnaś mieć te mebelki przytaszczone na plecach klas > y > robotniczej, złożone rękoma ludu pracujacego miast oraz wsi Inne czasy pawel.l :) Mebelki zostaną przytaszczone na plecach oraz rękoma...innego kapitalisty. >i to zupełnie za > darmo... Coś Ty, zapłacę. Chociaż wiem ,że zdziera. Ale solidnie robi, to niech mu tam. > A tak to jesteś po prostu sztamką a nie żadną kapitalistką :))) To ja zmienię nick chyba,) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: wredni kapitaliscie hehe 29.07.05, 18:39 Oj nie zrobisz chyba nam tego????? Niech sztamka na zawsze sztamką pozostanie :) Do czego to doszło? Kapitalista kapitaliscie??? To moze i ja jestem kapitalistą tylko o tym nic nie wiem??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację 04.08.05, 16:15 ogłaszam samounicestwienie. przynajmniej na jakiś czas. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację 04.08.05, 16:22 o? toććwartek dopiero? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację 04.08.05, 16:57 kazdemu wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację 04.08.05, 17:54 lubie ćwiartki które przynoszą weekendy tak jak ten mi - tylko zazdrościć mi! A to będzie baaardzo długi weekend bo zakończy sie 15 aż. Dam Wam troche odsapnąć ode mnie. jak się stęsknicie to wrócę, jak nie - tez wrócę. Ogólnie sytuacja jest beznadziejna :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ufff, nareszcie 19.08.05, 16:03 choć planów jeszcze nie mam. Cos wymyślę, może nad jakąś wodę by pojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ufff, nareszcie 19.08.05, 16:30 W mordę, jeszcze nie weekend! ! ! Odliczam, tylko nie mam punktu (do)odbicia, bo nie wiem jak długo posiedzę tu jeszcze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: a ja mam slub w sobote.. ;) /nt 19.08.05, 17:05 ale swój? kurcze ja będę na FŁ siedziała to nigdy nie skończę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: a ja mam slub w sobote.. ;) /nt 19.08.05, 17:48 wszystkiego najlepszego! radości, sczęścia moc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Dziekuje... 19.08.05, 17:49 ale nie chwalmy dnia, przed zachodem slonca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: a ja mam slub w sobote.. ;) /nt 19.08.05, 17:58 no tom moje gratulacje śle drogą forumową... I spełnienia marzeń życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no to gratulacje! 19.08.05, 18:29 wszystko juz przemyślane? Pamietaj - potem cię najlepszy prawnik nie wybroni!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: no to gratulacje! 19.08.05, 18:41 oj weź, przestań... nie strasz prawikami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Straszenie prawikami <rzep_mode> 23.08.05, 14:10 To jedna z gorszych gróźb, fakt. Jeno na wąt z tym! :p Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie w odpowiedzi... 24.08.05, 12:04 wyjaśniam co następuje: prawik- prawnik o poglądach skrajnie prawicowych. Czyli najgorszy typ z najgorszych... Przeciwieństwo- lewik. Co ciekawe, prawik z poglądamy klasującymi się centralnie to centrowik. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A czy prawik 24.08.05, 12:55 optujący za małżeństwami homoseksualnymi to parowik? Jeeeeść! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: A czy prawik 24.08.05, 13:04 nie, nie. To homowik. Parowik to: 1. taki prawnik, który jak się wkurza to leci mu para z uszu, co często mozna obserwować na sali sądowej, 2. używane w liczbie mnogiej, czyli parowiki, to prawnicy tworzący parę. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A czy Laskowik 24.08.05, 13:38 To prawik proekologiczny? mag.gie napisała: > nie, nie. To homowik. Homowilk? Homo homini lupus? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: A czy Laskowik 24.08.05, 13:39 aard napisał: > Homowilk? Homo homini lupus? lufus. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: A czy Laskowik 24.08.05, 14:09 Owszem. Podgrupa to borowiki. Tylko nie pytaj co to prawdziwki, bo i tak PaniSzprotaDziśNarodzona to wytnie;) aard napisał: > To prawik proekologiczny? > > mag.gie napisała: > > > nie, nie. To homowik. > Homowilk? Homo homini lupus? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Praw dziwy 24.08.05, 14:16 Nie wierzę:p Toż to dziwy!!! Uffffffffff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łagodna Re: no to gratulacje!../nt.:) IP: *.zdunska-wola.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: sie ciesze... 28.08.05, 19:50 ja tez sie ciesze! :) wiecej bedzie jak wroce do Lodzi.. za tydzien jakos chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-pax Re: sie ciesze... IP: 194.63.132.* 28.08.05, 20:08 Bawcie się dobrze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałek yavora Re: a ja mam slub w sobote.. ;) /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:08 heheh, nie tylko Ty :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no tak 23.08.05, 14:15 a ja coś oczywiście przegapłem przez niełówagę, niechconcy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie martw się, Cassani 24.08.05, 10:35 wystarczy na przyszłość śledzić wiadomy_wątek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani aj łil 24.08.05, 12:10 nie zawsze jest czas - a teraz mam go z dnia na dzień coraz mniej. ale będę się starał! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ja bym bardzo prosiła... 24.08.05, 11:59 o niepodbijanie tego wątku do piątku (godziny popołudniowe) bo kole w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: no tak 24.08.05, 12:30 jak nie chcesz napędzać koniunktury, to nie;) Pewnie ja podbiję w tych okolicach czasowych:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: no tak 24.08.05, 12:36 koniunktura mnie napędza sama raz na jakiś czas. w moim fachu w piątek afternoon to nic po mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: no tak 24.08.05, 13:08 no to dajmy poodpoczywać "weekendowi" do łikendu, może?;p Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no nie wiem 24.08.05, 13:31 a może wystarczy jak będę ostrożniejszy i tak bardzo się nie będe cieszył wolnością tylko napiszę: o cholera znów weekend... tak będzie lepiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: no tak 21.04.06, 22:31 Hehe A ja siedziałam wczoraj do 23.00 bo musiałam. Mieliśmy dostawe towaru :-) i nie miałam wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: To ja przepraszam 24.08.05, 14:01 nie przepraszaj... jakoś się dogadamy:p Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: To ja przepraszam 24.08.05, 14:11 mag.gie napisała: > nie przepraszaj... Przepraszam, że przepraszałem :p > jakoś się dogadamy:p kawałek weekendu w środku tygodnia? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: To ja przepraszam 24.08.05, 14:16 oj to przepraszam, że nie zauważyłam, że przepraszasz, że przepraszasz;) Z dużym naciskiem na środek tygodnia:p Odpowiedz Link Zgłoś
cassani na ten tydzień to tyle 24.08.05, 15:57 nir to żebym sobie już weekenda strzelił, ale jutro jadę za bliską zagramanicę nach Berlin i urzeczon wrócę dopiero w sobotę. i już uspokajam mag.gie - nie jade odpoczywać, jeno pracować :)) no więc sie żegnam powoliwszy. A potem w końcu ON! łikend - tym razem niestety krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie uspokoiłes mnie;) 24.08.05, 16:06 obiecuję, że będę strażniczką tego wątku:p Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: no 24.08.05, 17:13 Przepraszam, że się wtrące w tą radosną weekendową atmosferę. Moim zdaniem zamiast wysyłaś na forum Łódź te wszyskie posty i prowadzić tu ze znajomymi osobiste rozmowy powinieneś skorzystać z innej opcji portalu gazeta.pl, powinieneś założyć bloga. Korzystasz z pobłażliwości adminów i innych użytkowników tego forum, ja sam też nie będę klikał na czerwony kosz, dla tego wątka tylko dlatego, że chcesz nam opowiedzieć o grillu itp, ale proszę rozważ czy pomysł z blogiem nie jest dobry(?), bo przeglądając forum widać, że naprawdę masz dużo do powiedzenia o sobie(oczywiście zastrzegam,że nie zawsze i nie chodzi o to żebyś przestał zabierać głos w ogóle). A Ci, którzy z Tobą korespondują teraz na pewno licznie odwiedzą Twój blog i odpowiedzą Ci w formie komentarzy. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: no 29.08.05, 09:08 no tak, ale wszyscy tutejsi znajomi sa poznani na forum i mam nadzieję poznać ich więcej tutaj, co na blogu jest niekoniecznie mozliwe, gdyz tam wchodzą głównie ludzie zainteresowani a nie przypadkowi. Ponadto nie mam niestety czasu prowadzić regularnego bloga. Nie wiem czy ten wątek jest aż tak strasznie niepoprawny na forum, żeby się trzeba z nim wynosić. Jeśli admini uznają tak - to ich sprawa i sie podporządkuję oczywiście, aczkolwiek osobiście uważam że prowadzenie trochę luźnej dyskusji na forum robi mu dobrze i nie widzę wielkiego problemu, tym bardziej że wątek po weekendzie sobie spada lotem swobodnym w dół. Martwi mnie inna rzecz mianowicie, otóż kazdy użytkownik forum ma swoje o nim własne wyobrażenie i każdy chciałby żeby wszyscy zgadzali się z jego własnym obrazem - a to niemożliwe. Jest to forum publiczne, dość powszechnie znane i to warunkuje styl dyskusji na nim prowadzonych. Co inneg w przypadku forów prywatnych, gdzie można sobie byc sterem i okrętem i wprowadzać własne zasady co do przebiegu dysput. Bardzo mnie cieszą konstruktywne uwagi - jak Twoja - ale niestety coraz częściej spotykam się ze zwykłym chamstwem na tym forum - co według mnie stanowi o wiele wiekszy problem niż luźne pogaduszki o weekendzie, a nikt nie podnosi tego problemu. I tak niestety moze się nam przydarzyć rzecz smutna - onetyzacja FŁ, co będzie sygnałem do odwrotu - kto wie moze i w strone bloga? W każdym razie dziekuję za uwagi, które przyjąłem do wiadomości aczkolwiek pozwolę sobie jeszcze popisać o moich weekendowych perypetiach raz na jakiś czas - a i Ciebie serdecznie zapraszam do rozmowy. Pzdr Kaszani Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: no 29.08.05, 10:45 Mówiąc krótko: co racja to racja. Z jednej strony chciałoby się mieć forum uporządkowane i "na temat", a z drugiej to właśnie wypowiedzi bardziej osobiste nadają forum koloryt. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: weekend 26.08.05, 18:11 no to łikend czas zacząc... <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><j upi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jup i><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><j upi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jup i><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><j upi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jup i><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie pozwalam sobie podbić... 30.08.05, 13:30 bo dziś sobie mini łikend robię. zaczynam w godzinach popołudniowych. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani znaczy się 30.08.05, 13:33 mały weekend bo jutro wolne czy mały weekend bo wychodzisz z pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: znaczy się 30.08.05, 13:36 mały łikend bo dzis wolne:p a wieczór łikendowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nono... 30.08.05, 13:47 mag.gie napisała: > a wieczór łikendowy! A co będziesz porabiać, jeśli to nie nazbyt wścibskie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Nono... 30.08.05, 14:14 pozwól że nie odpowiem... a poza tym to nie blog tylko forum:p Odpowiedz Link Zgłoś
aard JAKTO? 30.08.05, 14:28 mag.gie napisała: > pozwól że nie odpowiem... Ech, nie mam nic do pozwalania - Twoje niezbywalne prawo :) > a poza tym to nie blog tylko forum:p Słusznie. To po co cały ten wątek? :p Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: JAKTO? 30.08.05, 14:33 aard napisał: > mag.gie napisała: > > > pozwól że nie odpowiem... > Ech, nie mam nic do pozwalania - Twoje niezbywalne prawo :) > > > a poza tym to nie blog tylko forum:p > Słusznie. To po co cały ten wątek? :p > Alez Aardzie jesteś uszczypliwy! Jeszcze Cie spotka za to jakaś kara! Nie wiem po co ten wątek. Zapytaj Cassaniego:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: JAKTO? 30.08.05, 14:44 mag.gie napisała: > Jeszcze Cie spotka za to jakaś kara! Mustapha? Ibrahim! > Nie wiem po co ten wątek. Zapytaj Cassaniego:) Pytam Cassaniego: po co ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani już za chwileczkę 02.09.05, 14:11 spadam i nie wracam! po drodze jeszcze jeden klient i mam nadzieje od okolic 17 zacząć weekend! A dzis plan napięty! Najpierw muszę zrobić obiecane Komuś papryczki faszerowane i zdążyć do 21 bo potem spotkanie, piwkowanie i marszuta śladami Pubów Pietryńskich! Jutrozaś Grotniki i rower i aparat i nic więcej. no i książka choć właśnie mi się ostatnia skończyła i nie wiem co dalej wyszukać z półek a chyba dziś do antykwariatu juz nie zdążę :( i tak do nieeeeedzieli afterłón!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie chciałam poinformowac, że... 02.09.05, 19:31 gdyż iż ponieważ ależ notabene... za kwandans łikend rozpoczynam! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ufff 09.09.05, 15:42 dotarłem do końca początku weekendu. lecę do rodzinki i nie będę. Muszę też obmyślać taktykę dla PD. bo obiecałem. a korona mi z głowy nie spadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ufff 09.09.05, 15:48 myśl myśl:) A łikendowo to będzie jutro dla niektórych;) Choć dziś już dobrego początek:p Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: no ale jutro 09.09.05, 15:53 si senior bedzios trochos biegajos i gadajosprzy grilos oraz pluszowos bedzios tezos i jakos jus sobie myslos o tym pluszowos to nie strasznos mi sobotos pracujocos:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani carramba 09.09.05, 15:58 to podobno. dobrze że pogodno skoro grilowatość. Ja z brat też ugrilowo a i pewnie piwne oczy będą :) PS. Nie biegała jak zjadała bo: a) pożygała b) zawrzodziała (żołądkową) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: weekend 16.09.05, 08:13 nieśmiało pozwalam sobie podbić bo już weekend dla mnie się zaczął! Ten piatek to bardzo fajny dzień będzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard oj tak 16.09.05, 09:32 zapowiada się wprost rewelacyjnie, choć do weekendu jeszcze 6,5 godziny :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani jak to?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:53 tak szybko?? Nie w sobotę wieczorem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ok - tylko dla najwierniejszych kibiców! 23.09.05, 15:08 miłego głosowania za, przeciw, wspak i owak. Ja nie wiem jeszcze, jestem tym języczkiem uwagi, czuję spojrzenia wszystkich liderów partyjnych i pozostałych milionów współobywateli. Ach, nizdecydowani przeważą szalę, słyszę szepty dookoła! A ja nie wiem, nie jestem przygotowany na to wszystko. nie widzę sensu, ale cos musze zrobić! Ja chcęęęę do Kanadyyyyyyy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ok - tylko dla najwierniejszych kibiców! 23.09.05, 15:16 to jest wątek weekendowy czyli milusi a nie jakis polityczny. Proszę mi tu z liderami i współobywatelami nie wyskakiwac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ok - tylko dla najwierniejszych kibiców! 23.09.05, 15:19 milusi, milusi. Cały będzie milusi bo międzyczasem borem lasem zadzwonił do mnie kolega TPsowiec z informacją - mam 6 biletów na Stinga. I od 3,5 min jestem przyszłym fanem Stinga w dniu jutrzejszym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: ok - tylko dla najwierniejszych kibiców! 23.09.05, 15:23 tylko żeby się to nie okazała lipa znając tpsoców :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: ok - tylko dla najwierniejszych kibiców! 23.09.05, 15:24 szczególnie tych wyjątkowych Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:14 z tragarzami? tak - z tragarzami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:18 bo wszystkie ryśki to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:20 Pani kierownik - czy ja palę? Ja ciągle palę! Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:21 panie kierowniku oczko wypadło temu miśiu Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:23 do Bydgoszczy będę jeżdził...! Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: tak przechodziłem tylko 23.09.05, 15:24 od bydgoszczy to wara ..... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ale w niedzielę 23.09.05, 15:24 raczej nie, ale lepiej dmuchać na zimne Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: ale w niedzielę 23.09.05, 15:28 już jestem w ogródku już witam się z goską..... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mag.gie 23.09.05, 15:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29455002&a=29460747 szykuj się :) milusio będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: PA 23.09.05, 16:09 uaktywniłeś sie nie na żarty :) miłego łikendu na sprytku - tylko uważaj, żeby ci w poniedziałek klawiatury Breila nie trzeba było szukać:) Pzdr Kaszani Odpowiedz Link Zgłoś
donpeedro Re: PA 26.09.05, 08:58 wekend wekend i po wekendzie. widze slusze jest dobrze jedynie co mnie przerraza to tacy co ukradli księzuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:15 Płakać? Za Tobą? No wiesz? ja wierzę w życie pozagrobowe tfu! pozanetowe... lav Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie przepraszam bardzo ale... 24.09.05, 18:12 jakos tak się stało, że ja jednak byłam bardzo potrzebna w pracy, więc łikend to ja zacznę dopiero za jakiś kwadrans. Wyborny będzie ten "łikend"! :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przepraszam bardzo ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:42 on już jest wyborowy ') Odpowiedz Link Zgłoś