hubar Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? 06.04.02, 20:25 Policja trąbi w Radiu że znaleziono zwłoki całkowicie spalonego mężczyzny z małym chujem. Puść sygnał, że to nie Ty, bo zaczynam się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? 06.04.02, 23:56 jeeeeeeeeju... jakie teksty.,.. wy się na prawde musicie lubic......:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? 04.05.02, 14:54 Moczę nigi w słonej wodzie, piwko cieknie mi po brodzie, dziwki gratis robią loda, w morzu nawet ciepła woda, do okoła las z choinek, to jest kurwa wypoczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? IP: *.mov.pl 04.05.02, 23:56 gościu, te sms-y są żenujące. kompleksy masz czy jak? uprzedzam odpowiedź - nie będę czytał dalej bo mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? 10.05.02, 21:58 ten wdziek, ta bystrosc, ta inteligencja, te piękne oczy, ponętne usta i cudowny uśmiech, te zgrabne dłonie, sexowny tyłek... no dosyć już o .... MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieDo SAPERKI 12.05.02, 13:49 saperka napisał(a): > ten wdziek, ta bystrosc, ta inteligencja, te piękne oczy, ponętne usta i > cudowny uśmiech, te zgrabne dłonie, sexowny tyłek... no dosyć już o .... MNIE! Hm, Saperko:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: SMS....do Bartucha 12.05.02, 13:58 bartuch napisał(a): > saperka napisał(a): > > > ten wdziek, ta bystrosc, ta inteligencja, te piękne oczy, ponętne usta i > > cudowny uśmiech, te zgrabne dłonie, sexowny tyłek... no dosyć już o .... M > NIE! > Hm, Saperko:-)))))))) tak bartuchu??????????? czyżbyś się nie zgadzał????????? :)))))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: SMS....do SAPERKI 12.05.02, 14:01 Alez zgadzam sie. Zwlaszcza z....No, moze skonczmy, bo Saper to przeczyta i nie wpusci mnie juz nigdy do kawiarni:-))))))))Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: SMS....do Bartucha 12.05.02, 14:03 :)))))))))))))) oki skonczmy pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: SMS Czy dostałaś/eś jakieś fajne? IP: *.g1.pl 12.05.02, 13:36 coprawda mailem ale zawsze: Drogi biały kolego i koleżanko! Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy: Kiedy się rodzę, jestem czarny, Kiedy dorosnę, jestem czarny, Kiedy praży mnie słońce, jestem czarny, Kiedy jest mi zimno, jestem czarny, Kiedy jestem przerażony, jestem czarny, Kiedy jestem chory, jestem czarny, Kiedy umieram, jestem czarny. Ty, biały kolego: Kiedy się rodzisz, jesteś różowy. Kiedy dorośniesz, jesteś biały. Kiedy praży cię słońce, jesteś czerwony. Kiedy jest ci zimno, jesteś fioletowy. Kiedy jesteś przerażony, jesteś zielony. Kiedy jesteś chory, jesteś żółty. Kiedy umierasz,jesteś szary, I ty, kurwa, masz czelność nazywać mnie kolorowym? Prześlij ten list do swoich białych znajomych. Może następnym razem zastanowią się trochę. Z wyrazami szacunku Murzynek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś