berger.m 08.08.05, 22:29 Gratulacje, Piotrek! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PTR Re: Laur dla łodzianina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:16 GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chem Re: Laur dla łodzianina IP: *.net-serwis.pl 09.08.05, 13:12 gratulacje!!! tylko takie małe sprostowanie. To że zdobył brązowy medal nie oznacza ze zajął trzecie miejsce. Oczywiście nie umniejsza to jego sukcesu. Na tego typu imprezach jest kilka medali złotych, i po kilkanaście srebnych i brązowych. Uczęszczałem do I LO i brałem udział w jednej z międzynarodowych olimpiad chemicznych więc wiem jak to wygląda. Szkoda tylko że jak zawsze jakiś pismak z nędznej gazetki nie wie co pisze. No cóż, maturę moze ma ale nic poza tym. Jak ten laureat pójdzie na PŁ na chemię to się niestety chłopak zmarnuje. Ta szkola go niczego nie nauczy, szkoda czasu. Powinien od razu startować do sensownej szkoły wyższej gdzieś w Europie Zach. lub USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anarchista Re: Laur dla łodzianina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:18 Politechnika Lodzka? Niestety dobre miejsce na olimpiadzie to sprawdzian jedynie wirtualnej inteligencji.Czesto olimpijczycy tacy klepia pozniej biede i maja pretensje do calego swiata tylko nie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Laur dla łodzianina 09.08.05, 15:19 Gratulacje! Tylko czy on czasem o MIS-MaPie na UW nie myślał kiedyś ? :> pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś