Dodaj do ulubionych

Przegrana sprawa o mobbing

IP: *.4web.pl 09.08.05, 03:20
miałam podobnie przeżywałam w czasie PRL.-ZAŻEGNAM NA ZAWSZE KOLEŻANEK
IKOLEGÓW ZA TYCH CZASÓW.A SĄDY O TEJ PRACODAWCÓW NIC MI NIE POMOGŁO ,NAWET DO
REDAKCJI GAZETY "GŁOS ROBOTNICZY"NIE POMOGŁO ,BO ONI NALEŻĄ DO TEGO GRUPY
PZPR .
Obserwuj wątek
    • Gość: dziunia Re: Przegrana sprawa o mobbing IP: *.p.lodz.pl 09.08.05, 10:47
      ciekawa składnia twojego postu....
      • Gość: Cham i Brutal, 2w1 Re: Przegrana sprawa o mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:33
        Uważaj Dziunia!
        Za takie naśmiewanie się z jej postu, kruha1 może Cię oskarżyć o mobbing na
        forumowiczu. A gazetka potraktuje to niezwykle serio. Wykluczą Cię z grona
        czytelników...
        • hermina5 Re: Przegrana sprawa o mobbing 09.08.05, 11:36
          To wcale nie jest smieszne...Mój kumpel pracuje na Stadtoil i jednocześnie
          studiuje...Kierownik robi wszystko, aby nie udało mu sie studiów skończyć, albo
          żeby sam odszedł z tej pracy zanim zrobi wyższe -od wpelpiania mu kilku zmian
          nocnych pod rząd i kawalków dniami, po ustawienie grafika tak, aby jego nocki i
          weekendy zawsze wypadały w trakcie sesji i nigdy nikt niemogl wziąć
          zastepstwa...Sam kierownik nie ma nawet matury, wiec wiadomo, o co chodzi...
          • Gość: antymob@op.pl Re: Przegrana sprawa o mobbing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:49
            Niech sie zgłosi do stowarzyszenia antymob.
    • Gość: łodzianin Re: Przegrana sprawa o mobbing IP: 212.160.172.* 09.08.05, 13:20
      to ty wypisujesz te brednie na murach?
    • Gość: miki Re: Przegrana sprawa o mobbing IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 09.08.05, 13:41
      co autor chcał przez to powiedzieć ??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka