31.08.02, 17:29
Dziś w naszym mieście zaśpiewa Jose Cura w towarzystwie
Małgorzaty Walewskiej i Georginy Tarasiuk. Wybieracie
się? Co sądzicie o pomyśle "koncertów balkonowych"?
Dobry pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruda Re: wielka 3 IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.02, 17:33
      Ja sie poddaje. Za goraco :( ufffff
    • Gość: Maruda Re: wielka 3 IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.02, 17:33
      Acha,!!! Chwal sie Saperko gdziezescie wedrowali?
      • saperka (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 17:44
        Tu i tam. Ale raczej nisko. Pogoda nas straszyła (deszcze
        "zenitalne" itp.;P) no i moje kolano... A Ciebie jakoś
        nie spotkaliśmy:(. Cóż, może innym razem.
        • Gość: Maruda Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.02, 18:05
          Heh, ja wrocilem tydzien temu juz :) Te burze okolo poludnia faktycznie byly troche odstraszajace. A dolinki chyba na kolanko dobrze dzialaja? Rozchodzilas?
          • saperka Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 18:22
            rozchodziłam. Dolina Białego jest the best. A w
            Chochołowskiej byłam z jeszcze dwoma znajomymi
            kafelkami:) (oprócz Sapera).

Ps. matko ale leje, w sam raz na koncert pogoda....:((((((
            • Gość: Maruda Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.02, 18:38
              Do mnie deszcz jeszcze nie przyszedl, ale za to przed chwila cos pieprznelo chyba w Zakladzie Energetzycznym bo widac slup dymu i slychac bylo straz pozarna. WYlaczyli na jakis czas prad. Ale juz jest :) znow patrze nad CKD i znow widze jak tam sie kotluje. Pewnie i u mnie zaraz lunie.... Wracajac do tematu (nie... to nie byl temat:) W Chocholowskiej tak sie wpakowalismy, ze glowa mala. Myslac, ze ulzymy sobie przed dluga (i dla mnie nudna, bo nie lubie->) wycieczka w Tatry Zach. wzielismy rowerki. Tluklismy sie pod gore w zolwim tempie, a na gorze bylismy juz tak zmordowani, ze ledwo szlismy dalej. Za to zjazd rowerkiem w dol, po dlugiej trasie to istna bajka! Z dolinek moge jeszcze powiedziec, ze zaszla nam za skore Sucha Woda - pare razy zaczynalismy stamtad trasy i pare razy konczylismy. Isc po tych kamorach ulozonych na sztorc kiedy nogi i stopy obolale- makabra. Raz tylko z bratem wywalczylismy z tata, zeby wracac Skupniow Uplazem, a raz zeby zaczynac Dol. Jaworzynki. No to tyle :) Juz nie znaudzam i wysylam predko bo jak mi znow wylacza prad to bedzie zle

ps. kiedy przed chwila wylaczyli bylem w trakcie pisanaia jakiegos nowego watku- za CHL nie moge sobie przypomniec co ja chcialem napisac ;)
              • saperka Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 22:39
                Może by jakiś wątek tatrzański? Co Marudo?:)
                Ps. koncert byl beznadziejny jak dla mnie. szybko wrocilismy.
                • Gość: Maruda Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.08.02, 22:45
                  Duze wrazenie zrobila na mnie Georgina Tarasiuk. Jak ona staro (-> dorosle) wygladala! Ile ona moze miec lat? A rzeczywiscie koncert byl dosyc monotonny. Ja ogladalem w telewizji, wiec mialem mozliwosc zmainy kanalu :) A co do watku. Kazdy watek jest dobry, zeby zmienic temat na Tatry :) :) Ale jesli chcesz zalozyc osobny - z przyjemnoscia bede sie tam wpisywal i wymiaenial wrazeniami :) Pzdr.

ps. Nie zmokliscie?
                  • saperka Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 22:52
                    Georgina była gwoździem programu. Serio. A ma dopiero 13
                    lat!!! Cały ten Cura jest przereklamowany i tyle.

Co do wątku: założe jutro, bo jestem zmęczona po nocnym
                    pociągu z Zakopca:)

PS. Zmokliśmy, owszem...
                  • petter Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 22:52
                    W TV powiedzieli ze Ona ma 13 lat ???
                    Absolutnie dalbym wiecej,tak jakos o 4-5.

peter
                    • aduram Re: (odpowiedź na pytanie Marudy) 31.08.02, 23:02
                      Tak, ja tez stawialem na 17-18, ale ze 13!!! Trudno uwierzyc!
    • geograf Re: wielka 3 31.08.02, 23:36
      byłem, zobaczyłem, wróciłem...
      mi osobiście się podobało..
      widak z okolic przystanku 67 był dobry, nagłośnienie też,

Carmen była dla mnie najlepsza:)

Noi Greorgina (kto jej dał takie imię??!!), o której w gazetach pisano jako o 14-klatce, a na miejscu powiedzieli, że ma lat 13...
      • aduram Re: wielka 3 31.08.02, 23:43
        Coraz czesciej przekonuje sie do nietypowych imion. Ale nie takich typu zachodniego, na ich modle. Podobaja mi sie imiona slowianskie, czy biblijne (chocby Dobrogniewa, czy Immakulata) Nie wiem czy nie zaowocuje to dziwnym imieniem u mojego dziecka ;)
        • ixtlilto (maruda/ arudam) 31.08.02, 23:56
          aduram napisał(a):

> [..] Podobaja mi sie imiona slowianskie, czy biblijne (chocby
          > Dobrogniewa, czy Immakulata)
          O! hmm.... wyjątkowo oryginalne. ja tam wolę moje imię. :) Też słowiańskie :)P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka