Dodaj do ulubionych

Prawybory w XXI LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 03:34
Kompromitacja donaldowej propagandy.Proponuję przeprowadzenie prawyborów
w przedszkolach i żłobkach.Bardzo się dziwię, że Gazeta Wyborcza, tak bardzo
zawodowo napisała o tym skandalu.
Przeprowadzone prawybory na dworcu kojejowym w Koluszkach pokazały, że w
drugiej turze wystartuje Lepper z Kaczyńskim
Obserwuj wątek
    • Gość: cheniek666 Re: Prawybory w XXI LO IP: 194.63.132.* 14.09.05, 16:18
      to masz zonka dude, w zlobkach nie umieja czytac, w psedskolach tes. postro
      • blurrka Re: Prawybory w XXI LO 14.09.05, 17:02
        21LO jest jedyna szkołą, która przynajmniej raz w miesiącu pojawia sie na
        łamach prasy. Naprawdę - nie tylko tam sie cos dzieje..
        • Gość: Karola Re: Prawybory w XXI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:08
          Bo 21 roxxx!!
    • Gość: Ewa Re: Prawybory w XXI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:27
      Zal mi ciebie i twoich poglądów
    • Gość: uczeń XXI LO Re: Prawybory w XXI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:08
      Żal mi Was ludzie? Przynajmniej coś robimy.
    • maxxman Re: Prawybory w XXI LO 14.09.05, 21:17
      ZNOWU KOLEJNY PIEKNY ARTYKUL O 21LO, KTORY ZAKRYWA PRAWDZIWY WIZERUNEK TEJ
      CHOREJ SZKOLY - SZKOLY STRESUJACEJ, GDZIE NAUCZYCIELE MAUCZYC NIE POTRAFIA A W
      KIBLACH CZUJE SIE ZAPACH KTOREGO NIGDZIE SIE CZUC NIE POWINNO!!!

NAPRAWDE, NIE WIEM JAKIE SA MIEDZY WAMI UKLAY, DZIENNIKARZE, I NIE WIEM CZY TU
      W GRE WCHODZI JAKAS KASA, ALE JESLI JESTESCIE GLUPI NA PROPAGANDE DYREKTORA
      BAKA TO PRZYNAJMNIEJ NIE OGLUPIAJCIE SWOIMI ARTYKULAMI LUDZI. BO 21LO JEST PO
      PROSTE GLUPIE. I TYLE.

MAXXMAN
      • Gość: jacek Re: Prawybory w XXI LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:51
        Tak mowi człowiek, który był, jest i zawsze będzie za cienki aby uczeszczac do
        tej szkoly. Zazdrość nie zasloni niewiedzy!
        • maxxman Re: Prawybory w XXI LO 15.09.05, 08:55
          Buahahahahahahahaha, tos mnie rozbawil od samego rana :) Bo nie wiesz z kim
          gadasz :) I mimo ze gadasz glupio, to jednak dzieki za sprawienie mi super
          humoru od rana :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka