Gość: darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:16 JA IDĘ !!! CHODŹCIE ZE MNĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Pomóżmy małym pacjentom hospicjum dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:24 Świetny pomysł, chociaż w ten sposób mogę pomóc. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pomóżmy małym pacjentom hospicjum dziecięcego IP: *.mm.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:31 Dlaczego są dwa koncerty? W Teatrze Muzycznym jest koncert Gala Strauss organizowany przez Stowarzyszenie "Hospicjum Łódzkie" pod patronatem licznych instytucji. Coś tu nie gra (patrz - www.hospicja.pl). Gazeto wyjaśnij to, bo na drugim koncercie też jesteście wymienieni jako patroni medialni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bal00n Re: Pomóżmy małym pacjentom hospicjum dziecięcego IP: 212.160.172.* 03.10.05, 09:58 A czy hospicjum jest już instytucją pożytku publicznego ? W tym roku chciałem (i kilka innych osób) przekazać swoje 1% podatku i nie figurowali tam. Może by tak o to zadbali bo ucieka im sporo kaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR CZECH Re: Pomóżmy małym pacjentom hospicjum dziecięcego IP: 83.238.208.* 03.10.05, 15:37 POMOC DLA HOSPICJUM JAKBYM BYŁ W ŁODZI TO NAPEWNO NA KONCERRT BYM POSZEDŁ POZDRAWIAM GORĄCO PIOTRA STĘGERTA JESTEMM Z WAMI MYŚLAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s poniewaz IP: 217.60.98.* 03.10.05, 16:28 nienie , bo to jest hospicjum ziemi lodzkiej , prowadzone przez fundacje gajusz (gajusz.org.pl), a jest jeszcze hospicjum lodzkie prowadzone przez kogostam innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pomóżmy małym pacjentom hospicjum dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:00 Małe sprostowanie :-) Hospicjum Domowe dla Dzieci Ziemi Łódzkiej działa od stycznia tego roku i jest częścią fundacji Gajusz, więc tylko ona figuruje w wykazie Organizacji Pożytku Publicznego. Jednak od 2006 roku stanie się osobnym podmiotem i nie będzie przeszkód by wpłacić na nie 1% swego podatku. :) Zapraszam na stronę www.gajusz.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś