Dodaj do ulubionych

Turyści nie omijaja Łodzi

IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 01:57
DEBILNY artykuł. stronę na Rayonie wielu widziało. niestety. SKANDAL. a
wyliczenia... Gazeta nagle znowu pokochała Kropę. ŻENADA i KŁAMSTWO.
Obserwuj wątek
    • Gość: hanka reklama Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:30
      szkoda tylko, że reklama Łodzi na stronie Ryanair jest gorzej niż przeciętna.
      może ktośby się zajął tym i poprawił ??????
      • play_lodz Re: reklama Łodzi 10.10.05, 08:42
        Artykuł moim zdaniem mocno naciągany. No ale może to dobrze, jeszcze żeby
        trafił do wydania krajowego ;)
    • Gość: turysta Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 09:03
      artykul rzeczywiscie naciagany, wzrost liczby przyjazdow, jesli takowy
      odnotowano, ma mniej wspolnego z praca urzednikow, pelnomocnikow ;) oraz
      obecnoscia na targach (lodz jest tam co rok od wielu lat)
      ten wzrost widac w wielu miastach, glownie poprzez zmiane ogolnych trendow w
      turystyce, poprawe dostepnosci komunikacyjnej, glownie interes w tym nowych
      linii lotniczych, ogolny wzrost turystyki miejskiej, skrocenie sredniego czasu
      pobytu w danym miejscu, leczenie zebow, eventy itd.
      na tle konkurencji, szczegolnie z zagranicy, wypadamy nadal b. slabo, dobrze ze
      chociaz probuje sie ten potencjal zagospodarowac - choc moznaby duzo duzo
      lepiej
      • Gość: Boj hotelowy Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: 202.194.17.* 10.10.05, 09:28
        a jak przyjezdzaja to gdzie spia? pewnie u krewnych, bo hoteli u nas nie ma
        wcale.
        • Gość: Tomas Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:31
          A tu ciągle narzekają, typowo łódzkie:( a szkoda. Nawet jesli naciągany artykół
          to miło czytac ze tak czy siak coraz wiecej ludzi przyjezdza do Łodzi. Mnie nie
          interesuje dlaczego, a to ze przyjezdzaja. Za turystami zregoły idą inwestycje
          w hotele i baze towarzyszącą. Czasami łódzki pesymizm mnie przeraza, troche
          wiecej optymizmu ludzie!!
    • noemip Re: Turyści nie omijaja Łodzi 10.10.05, 11:42
      Jestem obcokrajowcem, mieszkam w Krakowie. W piątek byłam w Łodzi i naprawdę
      jestem pod wrażeniem. Dlatego też zajrzałam na to forum. Zresztą na
      Piotrkowskiej widziałam też innych cudzoziemców. Głowę do góry. :)
    • barracuda7110 Re: Turyści nie omijaja Łodzi 10.10.05, 12:13
      Przyjeżdżają... Raz. A czy przyjadą następny? Wątpię. Po to żeby się przejść
      reprezentacyjną ulicą Łodzi czyli Piotrkowską, inhalować się smrodem moczu
      zalatującym z każdej bramy, oglądać pijanych żuli, którzy leją pod siebie i
      wymiotują na chodnik, podziwiać brudne, rozsypujące się kamienice i unikać
      dresów, którzy bardzo chętnie ich skroją, bo nie kibicują
      łksowi/widzewowi/innemu zrzeszeniu kopaczy piłki.

Rzeczywiście, strasznie kusząca oferta.
      • peterrek Re: Turyści nie omijaja Łodzi 10.10.05, 14:21
        Straszne O_o
        Musisz strasznie cierpieć codziennie chodząc po Łódzi. Naprawde Ci współczuje.
        Myślałeś może o przeprowadzce do innego (lepszego) miasta?
      • topjes Re: Turyści nie omijaja Łodzi 10.10.05, 22:39
        > Rzeczywiście, strasznie kusząca oferta.

Dawno Cię powinno nie być w tym mieście. Twoja obecność i świadectwo, które
        dajesz, działa na niekorzyść tego wspaniałego (mimo wszystko) miejsca...
        • barracuda7110 Re: Turyści nie omijaja Łodzi 10.10.05, 22:49
          Proszę... Oczekiwałem postów w stylu: ok masz rację, mnie też się nie podoba
          kilka rzeczy. Zróbmy coś żeby to zmienić. A nie tekstów w stylu: nie podoba Ci
          się to wypie***j.

Pozdrawiam.
          • topjes Re: Turyści nie omijaja Łodzi 13.10.05, 09:23
            > Proszę... Oczekiwałem postów w stylu: ok masz rację, mnie też się nie podoba
            > kilka rzeczy. Zróbmy coś żeby to zmienić. A nie tekstów w stylu: nie podoba Ci
            > się to wypie***j.

Sorry, ale powtórzę to samo :) JAKI cel ma pisanie o tym, zeby coś zmienić? Po
            prostu zmieniaj. Znam tu trochę osób, które bardzo dużo dla tego miasta robią,
            niektóre nawet się przy tym nie chwalą (podziwiam taką skromność). Pisanie
            "zróbmy coś żeby to zmienić" jest jakieś nienaturalne. Przecież część z nas już
            coś robi.
            A jak masz zamiar pisać, żeby coś zmienić i bezcelowo krytykować Łódź to po
            prostu uważam, że działasz tylko na szkodę tego miasta. Nie odbieraj tego
            osobiście :) Po prostu w Łodzi trzeba ludzi czynów, odwagi i wizji. Zwykłością
            jej z doła nie wyciągniemy.
    • Gość: wtf? relax.. IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 17:55
      czemu tylu osobom na tym forum wszystko sie nie podoba?! ziomek, pomysl
      najpierw co piszesz, kompromitujesz sie piszac o stronie "Rayonie" widac, ze
      przemawia przez Ciebie zlosc i zawisc.. ciesz sie piekna pogoda, wyjdz na dwor
      rozluznij sie, zycie jest piekne ©_©
      pozdrawiam
    • Gość: Paolo... Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:32
      Tylko ją, olewają.
    • Gość: lewak Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 19:07
      Zamiast się bawić w turystykę i wywalanie milionów w błoto, weźcie się za pomoc
      dla bezrobotnych! Tylko za 1 USD można opłacić obiad dla głodnego bezrobotnego!
      Pokażcie mu, że ON też jest człowiekiem!
    • Gość: przewodnik po Łodz Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:10
      Łódź ma wiele atrakcji i ciekawostek.
      Zapraszam na róg Sierakowskiego i Pojezierskiej do Jolanty Skrobskiej
      zamieszkującej w garażu na chodniku.

J. Skrobska chętnie udziela wywiadów i filmuje się z cudzoziemcami.
      Doradzi jak bezkarnie ustawić garaz na prywatnej posesji i tym podobne porady.
      Serdecznie zapraszamy.
    • Gość: łodzianin Brawo-Pani Redaktor IP: 62.233.181.* 10.10.05, 21:09
      Osobiście uważam, że artykuł jest b. dobry trzeba znacznie więcej i mówić
      i pisać. Także a przede wszystkim dobrze o swoim mieście trzeba być idiotom,
      żeby promować miasto i pisać źle.Bardzo dobre Pani artykuł o Mini-Europie.
      Bardzo dobre teksty o promocji obiektów. Niech Pani dalej to robi, bo to jest
      dobre i dla Łodzi i dla nas zwykłych łodzian.
    • Gość: rk Re: Turyści nie omijaja Łodzi IP: 195.143.166.* 11.10.05, 12:04
      Kretynski artykul. Jezeli ktos w to wierzy ze Lodz jest mocarstwem turystycznym
      to rece opadaja. Handlarzy to moze jest 1 melon a reszta to turysci . Ten 1 mln
      tzw. turystow nie widzial wogole miasta a tylko przedmiescia i targowiska.
      Dziwie sie tej pani dziennikarce ze wysmiewa sie w ten sposob z Lodzi. Lodz
      boom turystyczny , bo dzieki ladkowi przyjedzie do miasta 50 tys turystow w
      ciagu roku. Smiechu warte .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka