najderka 10.10.05, 10:10 Nie mam pojęcia gdzie kupuje się filc, a potrzebuję nieduży kawalek. Może ktoś zna taki sklep a może wie gdzie pytać o taki materiał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekko.cofniety Re: gdzie w Łodzi kupić filc? 10.10.05, 10:19 Może w sklepie ze sznurami, na Placu Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: gdzie w Łodzi kupić filc? IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:21 Kupić w Łodzi filc jest trudno. Przynajmniej ja mialem z tym problem. Jeśli potrzebujesz nieduzy kawałek to wystarczy kupic filcowe wkładki do butów. Ja tak zrobiłem kiedy chciałem zrobić podkładki pod nogi od krzeseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak W Castoramie IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 10.10.05, 11:09 Pewnie w innych technicznych marketach tez maja. Mozna kupic filc w kawalku albo powycinany, gotowy do podklejania mebli np. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esmolny Re: W Castoramie 10.10.05, 16:19 W hurtowni dodatkow krawieckich na ul.Okoniowej /odchodzi od Zgierskiej,na wyskokosci budynku Telekomunikacji/.Filc roznej grubosci,na metry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: gdzie w Łodzi kupić filc? IP: 46.77.65.* 10.06.14, 08:56 Witam, Filc w Łodzi można kupić w firmie Holtex. Proszę wrzucić w wyszukiwarkę nazwę firmy a powinna wyskoczyć na pierwszym miejscu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś