Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:48 i opowiedz się w temacie GACIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani-i-toto Re: Co teraz czujesz 21.09.02, 13:02 to kopytkuj stąd sarenka, bo nadlecą jelenie i cię dmuchną. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Co teraz czujesz 21.09.02, 13:09 a ja czuję lekka chrypę po kibicowaniu i ogólne zadowolenie.. czyż świat nie jest piękny? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Co teraz czujesz 21.09.02, 16:48 vladip napisał: > a ja czuję lekka chrypę po kibicowaniu i ogólne zadowolenie.. > czyż świat nie jest piękny? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Co teraz czujesz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 16:20 odpowiadają (ni w cipę ni w oko) jak zwykle nie ci o których chodzi. A Marcin gdzie? Może Agent coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt znajdujesz się poza obszarem działania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 21:19 i powodujesz zamieszanie. Srul Messerschmidt Agent Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: przestań się za mną włóczyć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:36 jak nie masz rzeczowych informacji. Wywiadowca jak z mysiej pizdy rajzetasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza o mysiej piździe IP: *.mnc.pl 22.09.02, 19:46 Gość portalu: dorota napisał(a): jak z mysiej pizdy rajzetasze. Jeszcze byś się zdziwiła ;) Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Co teraz czujesz 21.09.02, 21:26 Jak nie chcesz, zeby inni sie wtracali to sobie gadaj na privie, a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: na privie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:35 z kim, jeśli nie wiadomo kto? Chodziło o osoby, które potrafią rozmawiać o PRAWDZIWYCH UCZUCIACH. Względnie o spodniej bieliźnie. A tu jakieś wypowiedzi ambiwalentne. Ze strachu czyco? A Ty Saperko, co czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: na privie? 22.09.02, 19:41 Ha, jeżeli faktycznie zapytujesz ogół, to sugestia privu była chybiona... Dobrze. Gacie włożyłem rano. Zresztą - żadne tam gacie, slipy. Nawet już nie pamiętam, jakiego koloru, bo nie przywiązuję do tego większej wagi. Ważne, żeby były wyprane. Zatem założyłem je około 9.30 i od tego czasu de facto nie zdaję sobie sprawy z ich obecności. Nie, to nie znaczy, że czuję się, jak gdybym paradował nago od pasa w dół. Absolutnie. Gacie zapewne leżą dobrze, nigdzie nie obcierają ani nie uciskają. Jest mi w nich miło i wygodnie. Tak, jak powinno być. Chyba je lubię. A Ty, Doroto, jak się dzisiaj czujesz w Twoich gaciach? Opowiedz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: Co teraz czujesz 22.09.02, 19:59 Odmienny stan świadomości - Ale, ale tym razem pochodzenia wewnętrznego Trawię mikroba on odpłaca mi grypą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Co teraz czujesz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 20:05 A poza tym wszystko OK? Tabletki dziś już wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: Co teraz czujesz 22.09.02, 20:17 Czuję jak przenikliwe zimno pełznie od mych stóp. Czy to śmierć ? A gdzie włosy blasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt Re: atak atak atak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 20:29 mikroby rozejść się i nie robić zbiegowiska! Srul Messerschmidt Agent Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Uwaga! Wątek nienormalnych! (n/t) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś