ukalo 22.11.05, 10:05 Krzyskup informuje, że trakcja "poszła" między pl. Reymonta a pl. Niepodległości. Tramy na objazdach, KZ jest (...ściągnięta podobno z 57). Ogólnie "niezły burdel". Nie wiem jak inne linie, 11 jeździ od ronda po Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukalo Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 10:37 i aktualizacja: Tramwaje z zatrzymania są przeciągane dźwigami pod odcinek z zasilaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belyall Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 10:40 Objazd przez Kilińskiego, "wycieczka" od Kościuszki do Rzgowskiej trwała 50 minut. Na Piłsudskiego co chwile zanikało napięcie, sznur tramwajów od przystanku do przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
ventlan Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 13:18 A chwile pozniej 12 -> pl. Wolnosci (Elin, numery pamietalem przez 5 minut, wiem, powinienem zapisywac sobie takie rzeczy) rozkraczyla sie na Narutowicza/Kilinskiego tak ze zablokowala takze Kilinskiego na wprost. Tak wiec na Pilsudskiego mozna bylo dzis spotkac prawie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloryb Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta IP: 195.205.68.* 22.11.05, 15:24 kilka zdjęć z Pl. Reymonta na Forum KMST Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 20:15 Cudownie, a gdzie to :P? Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 20:46 yarro napisał: > Cudownie, a gdzie to :P? studikomunikacja.strefa.pl/KMST/index.php Tylko, że to i tak bezcelowe, gdyż zdjęcia są w części dostępnej tylko dla klubowiczów... Dlatego to co zrobił Wieloryb tu jest IMHO bez sensu - albo niech wrzuci linki również tu, albo w ogóle nie pisze o rzeczach "dla członków" na forum ogólnodostępnym... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 21:06 Właśnie. Po kiego czorta daje coś lizać przez szybke? Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 21:10 yarro napisał: > Właśnie. Po kiego czorta daje coś lizać przez szybke? Myślę, że jednak wstawi gdzieś te zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 21:12 Milusie to forum - zwłaszcza, ze dla maluczkich nic tam nie ma :) Polityka utajniania informacji jak widzę trwa, zaczęło się od strony Lukiego, a za rok zerówką będzie można jeździć tylko za okazaniem glejtu... Pozdrawiam KMST! Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 21:17 yarro napisał: > Milusie to forum - zwłaszcza, ze dla maluczkich nic tam nie ma :) Polityka > utajniania informacji jak widzę trwa, zaczęło się od strony Lukiego, a za rok > zerówką będzie można jeździć tylko za okazaniem glejtu... Teraz przesadziłeś... Zapewniam Cię, że w części dla klubowiczów ruch niewiele większy - to dopiero początki. I nie wiem skąd Ci się wzięło, że coś, poza sprawami stricte klubowymi jest utajniane... A co utajnił luki? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 23:08 No dobra, przesadziłem :) A co do Lukiego - hehe, jak wielu, mnie też zżera złość za stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.11.05, 21:19 Na kazde wewnetrzne forum czy liste dyskusyjna kazdej organizacji masz wjazd? Rece opadaja po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:55 Ja właśnie z powodu rozkraczonej 12 na Kilińskiego/Narutowicza zwiedzałem 1 Narutowicz, Zieloną, Kościuszki, Piłsudskiego i Kilińskiego w stronę Chojen. Fajna wycieczka!!! A około 9.30 widziałem jak taryfiarz posliznął się swoja taryfą i trafił lekko w 15 na placu Wolności. Zatrzymanie na czas spisania notatki około 20 minut. Później plac sie odblokował. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 22.11.05, 23:07 Ok, w porządku :) Już siedze cicho. Tylko skoro jest wewnętrzne, to po co są tam podfora niewewnętrzne? Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta 23.11.05, 08:00 yarro napisał: > Ok, w porządku :) Już siedze cicho. Tylko skoro jest wewnętrzne, to po co są ta > m > podfora niewewnętrzne? Ano po to, że KMST nie ukrywa wszystkiego ;-P Zresztą wrzucający te foty nie wiedział, że akurat to konkretne forum jest zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo A dziś - rondo 23.11.05, 11:59 "Poszła" szyna między zjazdem a wyjazdem z Paderewskiego. 15 więc jeżdżą normalnie, reszta objazdami. Na uszkodzonym odcinku stoi wagon 3028 (pojedyńczo!) - prawdopodobnie 3027 odholowano po wykolejeniu, aby nie blokował wyjazdu z Paderewskiego. Później wrzucę foty. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: A dziś - rondo 23.11.05, 12:14 > Później wrzucę foty. gw.peryplate.pl/~lukasz/20051123/IMG_5784.JPG 3028 jako solówka: gw.peryplate.pl/~lukasz/20051123/IMG_5782.JPG I zupełnie "przy okazji" - T-27 odcholowuje zdefektowanego 2251 gw.peryplate.pl/~lukasz/20051123/IMG_5786.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatowy Re: A dziś - rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:55 a przy okazji spycha z ronda innego odrzutowca :D Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: A dziś - rondo 23.11.05, 12:57 Gość portalu: brokatowy napisał(a): > a przy okazji spycha z ronda innego odrzutowca :D Hehe, to tylko na zdjęciu tak wygląda, spory tłok był - ciężko było się wstrzelić między samochody przy foceniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Zerwanie trakcji na pl. Reymonta IP: *.prokom.pl 24.11.05, 12:49 Burdel to był tez po 16:40 na Al. Kościuszki..... Wracałem do chaty. A tu podjeżdża 11 za nią pusta 6-tka (jechała od strony Pl. Reymonta - tym bardziej dziwne zę nie było ani jednego pasazera.). Za tą 6-tka dwie kolejne 11-tki. Tramwaj dojechał tylko do Zielonej. Stop. Na Zachodniej rządek.... OStojąca przd ta 6-tka 11-tka przejchała jednym wózkiem za zwrotnice i tym samy zablokwał kolejne tramwaje - ani cofnąc aby resztę puści jedynym mołżiwym objazdem przez Narutowicza, Zieloną, Kilińksiego, Franciszkańska - Północną i Ogrodową Niestety kolejny dłuższy postój... A przyczyną był zepsuty skład z Chociek z linii 6. Spychany przez inna 6-tkę z Chociek. Zepchnięto go na pętlę przy Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś