Gość: Lajbiak IP: *.lodz.mm.pl 23.11.05, 07:51 Gdybym ja decydował się na wyjazd do Łodzi na podstawie nagrodzonych zdjęć, to wybrałbym...Pćim. Oceniający zdjęcia zupełnie zapomnieli o przesłaniu konkursu - ZACHĘCIĆ a nie ZNIECHĘCIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sd Re: Nasza Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:52 Widocznie poziom nie byl za wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajbiak Re: Nasza Łódź IP: *.lodz.mm.pl 23.11.05, 08:20 przepraszam Pcim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastred Re: Nasza Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:59 Pierwsza nagroda to jakiś żart chyba...? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Nasza Łódź 23.11.05, 14:25 A ja bałem się, że moje zdjęcia będą miały kiepski poziom... oglądając nagrodzone i porownując z tymi ze środka gazety uznałem, że... te moje znalazły by się wśród tych ze środka, bo nagrodzone są żenujące... Szczegolnie że pierwsze i drugie miejsce zajęła pani która nie ma pojęcia o kompozycji, i kolorach, i promocji miasta... Gazetowe konkursy znów pikują w przepaść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itarmsd Re: Nasza Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:47 yarro: Takie narzekania sa zawsze jesli sie przegrywa, a wlasne foty ocenia sie lepiej.. Po prostu, ktos zrobil to obiektywniej od Ciebie. Pierwsze zdjecie ma dobrze zastosowana przeklamana perspektywe. Moze zapanowanie nad detalami w kadrze nie jest na mistrzowskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Nasza Łódź IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 23.11.05, 15:31 beznadzieja. aale ja niestety nie mam dobrego zdania o promocji łodzi przez urzad miejski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka/Białystok Re: Nasza Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:04 Zdjęcia piękne...Teraz będę stałym gościem w Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.b. Re: Nasza Łódź IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 11:44 Moim zdaniem - świetne. Ci, którzy się czepiają bez podawania merytorycznych powodów swojej krytyki, pewnie wysyłali własne zdjecia i nie wygrali. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Nasza Łódź 25.11.05, 13:05 o cholercia, zapomniałem o tym konkursie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: Nasza Łódź IP: *.crowley.pl 25.11.05, 20:40 kiedy bedzie mozna zobaczyc reszte zdjec na stronie urzedu miasta? bo cos mi sie wydaje ze te co wygraly wcale nie sa najlepsze, i nie pisze tego dlatego ze wyslalam swoje i nie wygralam, bo moje tez nie byly dobre ale to co wygralo to pomylka jakas...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Nasza Łódź IP: *.mnc.pl 25.11.05, 20:49 Zdjęcie, któe zajęło pierwsze miejsce jest fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
epigon Re: Nasza Łódź 02.01.06, 14:04 gratuluję zwycięzcom. i zastanawiam się czemu moje wybrali te (4,5) anie to na przykład to: plfoto.com/zdjecie.php?picture=472880, bo o to plfoto.com/zdjecie.php?picture=752203 to rozumiem czemu nie, ale z drugiej strony co można w łodzi promować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucassso Re: Nasza Łódź IP: 212.160.172.* 13.03.06, 11:20 niestety lodz coraz bardziej robi sie kropiwnicka i koscielna....przykro mi to stwierdzic ale te foty to żenada...pewnie ten kto wygral nalezy do kółka różańcowego ktore jeździ po łodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś