Dodaj do ulubionych

REKLAMA SLD

IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 16:30
Ile zapłaciło SLD Gazecie tak tak natretną reklamę wyborczą ?
Czy WAm nie wstyd brać pieniądze od komuchów ?
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: REKLAMA SLD 16.10.02, 17:42
      Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> Ile zapłaciło SLD Gazecie tak tak natretną reklamę wyborczą ?
      > Czy WAm nie wstyd brać pieniądze od komuchów ?

A od kogo nie byłoby wstyd brać pieniądze? Bzdury piszesz, człowieku.
      P.S. Ty z kolei to chyba Ideę reklamujesz, co? I to podprogowo...
      • Gość: misiek Re: REKLAMA SLD IP: 157.25.164.* 16.10.02, 17:54
        redakcja napisała:

> Gość portalu: Krzyś napisał(a):
        >
        > > Ile zapłaciło SLD Gazecie tak tak natretną reklamę wyborczą ?
        > > Czy WAm nie wstyd brać pieniądze od komuchów ?
        >
        >
        > A od kogo nie byłoby wstyd brać pieniądze? Bzdury piszesz, człowieku.
        > P.S. Ty z kolei to chyba Ideę reklamujesz, co? I to podprogowo...

Można było dać odpowiedź nieco subtelniejszą. Chyba REDAKCJA trochę przesadziła
        z tym zacietrzewieniem - albo może to rzeczywiście bardzo czuły punkt
        (podprogowo oczywiście...)
        • szprota1 Re: REKLAMA SLD 16.10.02, 18:02
          Ja tu zacietrzewienia nie widzę, tylko zdrową reakcję na obelgę...
          • geograf Re: REKLAMA SLD 16.10.02, 18:13
            ja tam widze mnóstwo artykułów o SLD ostatnimi czasy w GW...
            tyle ja widze...
        • redakcja Re: REKLAMA SLD 16.10.02, 18:17
          Gość portalu: misiek napisał(a):

> redakcja napisała:
          >
          > > Gość portalu: Krzyś napisał(a):
          > >
          > > > Ile zapłaciło SLD Gazecie tak tak natretną reklamę wyborczą ?
          > > > Czy WAm nie wstyd brać pieniądze od komuchów ?
          > >
          > >
          > > A od kogo nie byłoby wstyd brać pieniądze? Bzdury piszesz, człowieku.
          > > P.S. Ty z kolei to chyba Ideę reklamujesz, co? I to podprogowo...
          >
          > Można było dać odpowiedź nieco subtelniejszą. Chyba REDAKCJA trochę
          przesadziła
          >
          > z tym zacietrzewieniem - albo może to rzeczywiście bardzo czuły punkt
          > (podprogowo oczywiście...)

Pewnie masz rację, takie wpisy powinno się zostawiać bez komentarza. Ale
          mieliśmy wolną chwilkę...
          • Gość: AAA Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 08:26
            Kolaborujcie dalej bo pieniądze przecież nie śmierdzą. Tylko, jak długo
            będziecie niezależni i wiarygodni.
            P.S. Głupia reakcja na trudne pytanie. A pamiętam pierwsze egzemplarze GW z
            1989 roku. Trochę się zmieniliśmy. Co ????
    • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 08:33
      A reklama zniknęła !?
      • hubar Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 10:19
        Idź w jej slady!
        • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 14:25
          Komuszku nie irytuj się bo będziesz miał pryszcze.
          • szprota1 Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 17:50
            Bu, dyskutujesz na takim poziomie, że się zastanawiam, z której klasy klikasz!
            Nie lubię się włączać w politykę, ale mierzi mnie zaczynanie takich dyskusji od określeń typu komuch czy kolaborant. Argumenty, nie wyzwiska, skoro już poruszamy kontrowersyjny temat!
            • hubar Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 18:26
              Ale o czym tu z gówniarzami rozmawiać? Reklama jak reklama, a że niektórzy mają
              narobione nierówno pod sufitem...
              • Gość: Szprota Racja. IP: *.w-s.pl 17.10.02, 18:40
                Na to się już nie pomoże, ale na chamstwo musiałam zareagować, bom zwyczajnie nie zdzierżyła!
                • Gość: Bu Re: Racja. IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 19:05
                  A reklama leci i kasa również. A tego( czyli mnie ), co mu się to nie podoba na
                  Sybir z tego Forum. CZYŻ to nie piękne !!! Wokoło zostaną sami sympatycy SLD i
                  Redakcja.
                  • Gość: Szprota Re: Racja. IP: *.w-s.pl 17.10.02, 19:24
                    Słonko, nie chodzi o to, co ci się podoba, a co nie,bo to twoja sprawa, twój wybór i nikomu nic do tego, ale o ubliżanie ludziom! Chcesz dyskutować? Proszę cię uprzejmie, ale bez chamstwa, jeśli można.
                    • Gość: Bu Re: Racja. IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 19:30
                      Dyskutujmy ? O etyce , o historii, czy o tym polskim codziennym bagienku.
                      Moje poglądy są proste, jak ja sam - w 1989 roku cieszyłem się, że coś pękło w
                      ludziach skamieniałych w komunizmie i swoich poglądów nie zmieniłem. Tylko tak
                      zabolało mnie, że "moja GW" z 1989 roku zamieszcza reklamy SLD. Za obelgi -
                      przepraszam bo przecież nie o obelgi tu chodzi ale o zasady.
                      • zoonk Re: Racja. 17.10.02, 19:37
                        Wogole debilny watek i redakcja zaczela sie wpisujac.
                        pozdrow. !
                        • redakcja Re: Racja. 17.10.02, 19:38
                          zoonk napisał:

> Wogole debilny watek i redakcja zaczela sie wpisujac.
                          > pozdrow. !

Przepraszamy, że zaczęliśmy ten wątek...
                      • hubar Re: Racja. 17.10.02, 19:47
                        To nie o to chodzi kto jest czyim sympatykiem, ale o Twój sposob przekazania
                        swej dezaprobaty.
                        A dla mnie nie było nic w tym dziwnego gdyby np LPR dała kase i też mogła się
                        reklamować.
                  • geograf Re: Racja. 17.10.02, 19:34
                    Twoje teksty przypominaja mi bardzo naszych LPR-owców i Samoobronę.
                    Rzucają wyzwiskami i hasłami (czasami zastanawiam się, czy oni znają ich znaczenie...), a gdy sa proszeni o konsttruktywną (czyt: z argumentami, przeprowadzoną wg zasad DYSKUSJI etc.) dyskusję- od razu wzywają do tego na górze i krzyczą, że chce im się ograniczać wolność słowa i taki tam...

Dobrze, skoro jak sam mówisz, że jesteś prosty, to oznacza, że nie masz zwikłanej osobowości i z łatwością znajdziesz jakieś argumenty, racje, przekonania.
                    NJaprawdę, napisz tutaj co Ci się nie podoba, ale DYSKUTUJ, a nie KRZYCZ. Bo tak tylko zrarzasz ludzi, których potencjalnie możesz przekonać...

pozdrawiam
                    • Gość: Bu Re: Racja. IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 19:44
                      Czy mogę Was przekonać do poglądu, żeby ludziom niegodziwym ( SLD- bo nie
                      rozliczyło się z przeszości ) nie można podawać ręki ? To się kiedyś nazywało
                      obstracyzmem. Ktos kto jest bez honoru, nie może być honorowo traktowany.
                      Nie obrażając nikogo - odpowiedzcie mi czy to godziwe, że reklama SLD ukazuje
                      się w GW - a od czego jest Trybuna.
                      Jeżeli uważacie, że to nic zdrożnego, że GW reklamuje SLD to jest Wasz pogląd,
                      który może świadczyć o moralności naszych czasów.
                      • hubar Re: Racja. 17.10.02, 19:50
                        Pamiętasz takiego, starszego dziś już, człowieka. Opozycjonisty, nawet Premiera
                        III RP, który nazywa się Mazowiecki?
                        A pamiętasz "grubą kreskę"?
                        • Gość: Bu Re: Racja. IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 19:56
                          Pamiętam. Ale również pamiętam kapitana Piotrowskiego z ostatnich lat, pamiętam
                          tych wszystkich Towarzyszy aparatczyków z Komitetów Wojewódzkich, którzy
                          wracają teraz w glorii sławy - taka miała być "gruba kreska"?
                          Pamiętam aktualnych doradców Premiera III RP - Millera ówczesnych sekretarzy
                          PZPR ( np. Niewiadomski ).To nie jest "gruba kreska".
                          Zbyt jesteś, chyba dobrotliwy i wszystko , wszystkim chce przebaczyć i
                          zapomnieć. Bez obrazy.
                        • szprota1 Re: Racja. 17.10.02, 19:59
                          "A więc powrót do przeszłości, chwytać to, co już uciekło, i wymyśleć sobie niebo, i wymyśleć innym piekło...". Znowu rozliczamy z przeszłości? Można tak w nieskończoność, ale konstruktywne to to raczej nie jest.
                          Mnie ta reklama nie przeszkadza, tak samo jak nie przeszkadzałaby reklama LPR czy Samoobrony. Może Bu przeoczył, że jest demokracja?
                          • Gość: Bu Re: Racja. IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 20:02
                            Żyj długo i prosperuj dobrze ! A honor na boku, taki niewygodny garb.
                            Liczy się kasa.
                            Dobrych snów a obudzicie się na pewno w lepszym świecie.
                            • geograf Re: Racja. 17.10.02, 20:31
                              a czy Ty już rozliczyłeś się ze wszystkich swoich złych czynów, złych postępowań, które popełniłeś w przeszłości??

wiesz...denerwuje mnie czasami to, że tak wzywa się do rozliczenia ich z przeszłości...
                              nie twierdzę, że nie są bez winy...ale co oni mają zrobić??powiesić się??
                              skońćzyć z życiem??przeciez oni tez musza jakoś egzystować...
                              niektórzy nie są tacy takich kreujemy ich...

ale najłatwiej przypiąć wszystkim po równo jedną plakietkę, prawda??

P.S. ten post nieoznacza, że popieram wobec wszystkiego SLD. nie, ja tylko wyrażam swoja opinie na ten temat...
                            • szprota1 LiveLong&Prosper 17.10.02, 22:11
                              Ta sygnaturka to życzenia dla ciebie i reszty forumowiczów. Szkoda, że ich nie umiałeś przyjąć. A słówko "prosper" oznacza tutaj nie tylko prosperowanie finansowe, lecz wszechstronny rozwój, także duchowy, także moralny (wystarczy znać angielski, żeby to zrozumieć).
    • bartuch Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 20:00
      Pamiętam wiele rzeczy. Ale najbardziej 4 - letnie rządy pięknego MAriana z
      tylnego siedzenia. I nigdy tego nie zapomnę.
      • zoonk Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 20:05
        bartuch napisał:

> Pamiętam wiele rzeczy. Ale najbardziej 4 - letnie rządy pięknego MAriana z
        > tylnego siedzenia. I nigdy tego nie zapomnę.
        >
        • geograf Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 20:33
          popieram Zoonka- nie jest drogą narzekanie na poprzedników- drogą jest mówienie co naprawiło się po poprzendikach...
    • bartuch Re: REKLAMA SLD DO BU 17.10.02, 20:05
      Masz rację. Honor to podstawa. Tak zawsze mawiał Marian. Człowiek wręcz
      kurewsko honorowy i uczciwy...
      • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD DO BU IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 20:10
        Nikt nie chce mi odpowiedzieć na pytanie: Co z reklamą SLD ?
        A co do tego ma Marian i piłkarze?
        A może cykliści?
    • kuubaa Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 20:39
      Jestem (jak wiadomo :-) bardzo daleki od sympatii do SLD, szczególnie
      łódzkiego. Gazeta, jak już ktos to zauważył, też się przez te lata zmieniła.
      Ale wyobraźcie sobie że do Biura Ogłoszeń przychodzi funkcjonariusz SLD,
      wyjmuje pieniądze i chce kupić reklamę. A pani z okienka pokazuje mu
      Zarządzenie Prezesa Agory, że reklam wyborczych od SLD nie nalezy przyjmować.
      No lepszego prezentu nie można by im zrobić! Za reklamę musieli zapłacić, a tu
      mieliby na całą Polskę aureolę pokrzywdzonych za darmo.
      • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 21:13
        Przychodzi do redakcji GW dr Mengele i chce zareklamować swoje nowe metody
        leczenia.
        Co robi Pani w okienku ?
        A. przyjmuje pieniądze
        B. wyciąga zarządzenie Zarządu Spółki AGORA
        c. za rok wyjeżdża na leczenie do środka dr MENGELE

Kiedy dr Mengele się obrazi i będzie męczennikiem.

Tak rozumujesz. Bez obrazy.
        • kuubaa Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 21:21
          Nie, nie tak rozumuję - porównanie zupelnie nieadekwatne i niesmaczne.
          • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 21:34
            Wymyśl porównanie bardziej smaczne. Nie o smak tutaj chodzi a o zasady -
            chyba , że przy kasie nie ma zasad. I nie wybrzydzaj bo może się okazać, że
            trzeba będzie jeść brukwię i ziemniaki.
            • kuubaa Re: REKLAMA SLD 17.10.02, 21:36
              EOT
              • Gość: Bu Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 21:38
                Jestem początkujący. Nie rozumiem szyfrów i kodów. Wybacz.
                • Gość: Chwila Re: REKLAMA SLD IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 21:49
                  Wpadłem na chwilę ale tu banda sympatyków SLD i redakcja znęcają się nad jednym
                  frajerem. Ale jaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka