Gość: Zielony IP: *.lodz.msk.pl 13.12.05, 23:50 Pomożecie?..... Mam ogłoszenie,na dole chcę pionowo nr telefonu do oddarcia w kilku egzemplarzach... Kiedyś to robiłem, ale teraz zapomniałem...jaki to był trick? dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Help -Ogłoszenie - Word? 14.12.05, 00:43 Na szybko: 1. Stwórz w Wordzie tabelkę z tyloma kolumnami, ile chcesz mieć pasków do oddarcia i z dwoma wierszami. 2. Scal wszystkie komórki górnego wiersza i wpisz w nim treść ogłoszenia 3. Zaznacz wszystkie dolne komórki (to będą listki do oddzierania) , kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "Kierunek teksu" na taki, jaki ci pasuje. 4. Wpisz temat ogłoszenia i dane kontaktowe w pierwszą z dolnych komórek a następnie ctl+c ctrl+v, aż wypełnisz wszystkie "listki". 5. Wytnij i wydrukukj 6. Czerp korzyści materialne Aha, punkt 5. wykonaj w odwrotnej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: Help -Ogłoszenie - Word? IP: *.lodz.msk.pl 14.12.05, 12:41 Dzięki śliczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman i jeszcze jedno, dosc wazne 15.12.05, 00:10 oczywiscie Worda masz calkowicie legalnego? Odpowiedz Link Zgłoś