mateo31 23.10.02, 09:43 Taki tekst przeczytałem na kamienicy róg Zielonej a Wólczańskiej. Pamiętacie jakieś inne teksty z "murów"?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unikorn Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 09:46 Tak, zapadł mi w pamięć wspominany niegdyś na łódzkim forum tekst, znajdujący się na kiosku: RANY BOSKIE JESTEM KIOSKIEM :D (uśmiałem się wtedy...) Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Zajebiście palić liście 25.03.03, 13:59 unikorn napisał: > Tak, zapadł mi w pamięć wspominany niegdyś na łódzkim forum tekst, > znajdujący się na kiosku: > RANY BOSKIE > JESTEM KIOSKIEM "POWIEM KRÓTKO, JESTEM BUDKĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zajebiście palić liście IP: *.mnc.pl 23.10.02, 09:55 Na ścianie kamienicy u zbiegu ulic Ogrodowej i Nowomiejskiej był przed laty napis: "W trumnie z BALTONY wyglądasz jak żywy" Pozdrowienia Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 09:57 Autor tego tekstu był prawdziwym poeta. Niesamowity rym i ta dynamika.:) Ja na przystanku autobusowym widziałem kiedyś piekny napisa sfrustrowanego poery, taki biały wiersz, który do tej pory pamietam, a, to był poeta kibic:) "Komu kurwa widzewek nie pasuje, ten kurwa chuj" Przepraszam za bluzgi, ale nie mogłem się powstrzymac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 10:03 Na sienkiewicza w okolicach Wigury: "Jezus kocha cie na maxa" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 21:44 khuti napisał: > Na sienkiewicza w okolicach Wigury: > "Jezus kocha cie na maxa" Park Sienkiewicza: "Jezus kocha właśnie Ciebie" przemalowane na "ZUS kocha właśnie Ciebie" :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 16:02 Palić zioło jest wesoło. Latające talerze przyszłością stołówek! Komar to ssak! Małżenstwo jest jak zamówienie w restauracji: wydaje ci sie że, twój wybór jest najlepszy, dopóki nie zobaczysz co dostał facet przy sąsiednim stoliku. Nie dostaniesz ani kropelki. Podpisane: Ania Kropelka. Jesli jeszcze nie zwariowałeś to znaczy, że jesteś niedoinformowany. Naćpany żyje dwa razy krócej, ale widzi cztery razy więcej. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 18:32 Nie chcę psuć zabawy, ale zajrzyjcie tu: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=384&w=1267304&a=1267304 Wątek jest przydługi, ale przeczytajcie w wolnej chwili. Niektóre teksty to ładne "perełki" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 19:44 ale sie zawiodlem na tym watku... wielce obiecujacy temat... a tu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Zajebiście palić liście 23.10.02, 19:57 4 rano, przystanek 153, zimno jak na Syberii. Napis na przystanku informuje: Nie licz na autobus - tylko śmierć na ciebie poczeka. A palić liście jest zajebiście:) - ale jak do wszystkiego trzeba do tego dorosnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Zajebiście palić liście 25.03.03, 11:01 Ostatnio zwrócił moją uwagę napis: "Wy macie Jezusa, My mamy Hip-Hop" Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Zajebiście palić liście 25.03.03, 14:23 Z okien mojej szkoły widać taki napis: RANDKA W CIEMNO ZADZWOŃ 997 Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Zajebiście palić liście 27.03.03, 09:37 A mnie się spodobało bardzo: 1.Jedyna moja miłośc to Amica - niestety już zamalowali, no i nie ja to napisałam ;) 2. Nie pisac po murach - Dzielnicowy (ale to chyba stare i wszyscy znają :) A co do tematu wątku, to fakt, zajebiście, wczoraj spaliłam całą stertę... w ogródku ;) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś