teufel 24.10.02, 15:55 Czy wypowidacie się forum innego miasta? Jeśli tak to na którym najczęściej? Ja jeszcze nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Forum innego miasta 24.10.02, 17:03 Kiedyś często bawiliśmy w Bydgoszczy, potem w NetBicie. Czasem w Krakowie, rzadziej we Wrocławiu, sporadycznie w Stol(n)icy Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Forum innego miasta 24.10.02, 18:13 hm, czasem pisze na forum Lublin, ale to epizodycznie.. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Forum innego miasta 24.10.02, 19:34 Jeśli chodzi o fora obcych miast, to najchętniej wypowiadam się w... Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Forum innego miasta 02.11.02, 19:05 sama widzisz jak BARDZO nam milo z tego powodu:-) z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki postep...........87% Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Forum innego miasta 02.11.02, 19:15 sama widzisz jak BARDZO nam milo z tego powodu:-) z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki postep...........87% Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Forum innej Łodzi 02.11.02, 23:17 Ja się wypowiadam głównie w obcym dla mnie - Waszym - mieście. Boja niełódzki jestem :) Ale czuje się tu świetnie :) Pozdrawiam :) Pijaw_niełódzki Odpowiedz Link Zgłoś