Gość: Lodizanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:56 Jak dla mnie takie scierwa powinny dostac minimum po 12 lat za kazdego pobitego i kolejne 12 lat za psa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:05 Na publiczna chloste-poki nie zemdleja, potem natrzec ich sola i obciac dlon, a na twarzy wypalic znak-morderca!!!Jak to nie pomoze, to proponuje publiczna wendette w postaci kamieniowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funnnnny Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.retsat1.com.pl 27.12.05, 21:11 daniel , sylwek(!!!) i rafał... - piszecie o nich jak o swoich kolegach, to są bandyci. ktoś kto zrobił cos takiego nie moze byc nazwany sylwkiem - to nie stosowne. przepraszam, ale autor tego artykułu jest głupi. dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:18 To nie są ludzie,to bandyci i jako tacy powinni być eliminowani.Powinni dostĆ po 12 lat bez możliwości wcześniejszego wyjścia na wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 22:27 oko za oko, ząb za ząb!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racy Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 23:39 No dobra - dwanascie lat w ZK i wyjdą jeszcze lepsi mordercy. Dla tych debili lepszy byłby pobyt na oddziale zamkniętym... po 25 lat. Dopóki nasze prawo będzie dalej takie łagodne, to każdy gnój będzie zagrożeniem dla jednostki społecznej. Moje zdanie - nie zabijać tylko odizolować na zawsze... a wóda nie jest usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davinci86 Dziwny jest ten swiat...:( IP: *.toya.net.pl 28.12.05, 01:11 Przykre jest że dochodzi do takich wypadkow. Przykre jest ze nie potrafimy uniknac takich patologicznych sytuacji w naszym panstwie. I swoja droga dziwie sie jak mozna byc az tak zlym, jak mozna miec w sobie tyle nieludzkiej nienawisci i jak mozna byc tak bezmyslnie brutalnym. Dziwny jest ten swiat... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Zakatować ich deską IP: *.server.ntli.net 28.12.05, 04:26 Zakatować ich deską albo trzymać w ZOO przez resztę życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAf Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: 193.108.78.* 28.12.05, 09:16 Takich to powinno się od razu za....ć deską. 12 lat to za krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: 195.42.249.* 28.12.05, 09:26 Tacy powinni dostac najwyzszą kare, moze zrozumieją co zrobili, ale znając zycie wyjdą za kilka miesięcy i predzej czy poźniej dojdzie do wiekszej tragedii - którys z nich zabije czlowieka i tez nie bedzie wiedzial dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: 194.63.133.* 28.12.05, 10:31 imoina, nazwiska i adresy a takze zdjęcia takich przestępców powinny byc od razu ujawniane i publikowane w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixer Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:16 `To bydlaki a nie ludzie. Wyslac do robot przy regulacji Wisly bo nawet do pierdla nie warto. Trzeba za takich placic z podatkow. Za psa karac jak za czlowieka. To tez stworzenie. Kto zabija psa yabije tez czlowieka jesli tylko nadarzy sie okazja lub w chorym mozgu cos odbije. Zrobic porzadek w prawie. Mam nadzieje ze Ziobro jakos sobie z tym poradzi. Nie jestem fanka PiSu ale ten punkt ich programu mi sie podoba. Oby udalo im sie zrobic porzadek z bestiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.toya.net.pl 28.12.05, 12:25 tych sku..eli to bezwzględnie powinno sie skazać na 12 lat plus dodatkowe 2 lata za zabicie niewinnego zwierzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EsDe Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: 195.205.240.* 28.12.05, 13:22 Brak słów. Dla rodziców to jeszcze (i zawsze będą) dzieci. Ciekawe, jakie jest ich zdanie w tej sprawie. Jeśli w swoich czynach nie są do nich podobni, to bedą ich bronić. Aby eliminować takie zachowania potrzebne są wzorce dobrego postępowania. Pamiętajmy, że "ryba sie psuje od głowy". Zatem: jakie wzorce postępowania ogladamy w TV na co dzień: bandziorów w filmach, bandziorów w wiadomościach, rozmaitych zboczeńców, w tym duchownych, krętaczy itp. Kogo młodzież ma naśladować. Może "młodzież wzsechpolską" z gestami hitlerowskimi? Nasze państwo musi podjąć starania o zmianę swojego wizerunku, i zacząć od zmian nietycznych polityków i osób publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzech Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.12.05, 15:58 Człowiek może się bronić, kundelek nie. Czapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:26 Wyplenić takie chwasty z naszego kraju, do iraku ich jako żywe tarcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:26 Wyplenić takie chwasty z naszego kraju, do iraku ich jako żywe tarcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werysia Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.12.05, 16:36 dajcie mi ich w moje ręce to juz im wiezienie nie bedzie potrzebne. Poobcinac im rece i nogi, powinni byc sadzeni za zabojstwo pies tez jest istota i nalezy mu sie taki sam szacunek jak czlowiekowi.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.toya.net.pl 28.12.05, 19:41 Co to znaczy do 12 lat.Bydło sie utylizuje albo izoluje ale na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: 212.51.203.* 29.12.05, 09:19 Zatłukłabym skur.... Nie ma dla takich litości. A za zabicie zwierzęcia powinno się odpowiadac tak samo jak za zabicie człowieka. To też jest istota czująca, dla której życie jest najcenniejsze. Jak dla każdego z nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:11 powinni dostac najsurowszy wyrok i dostawac codziennie po łbie deską jak ten biedny zwierzak, a moze ktos mił by ochote po nich poskakać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prinsik Re: Pobili ludzi, zabili psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:55 Chociaz nie jestem za kaczynskim, ale rzeczywiscie dla takich sku..eli powinna byc bardzo wysoka kara. Odpowiedz Link Zgłoś