alka47 Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 09.01.06, 12:32 bo ja wyjechalam Odpowiedz Link Zgłoś
seven7up Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 09.01.06, 15:06 Często bywam w Łodzi i w pełni zgadzam się z założycielem wątku. Niestety, ale większość dziewczyn ma bardzo pospolite (robotnicze) rysy twarzy. Nie są koszmarnie brzydkie, ale tle innych miast, szczególnie Torunia i Białegostoku, Łódź wypada słabo. Wg. mnie ładne dziewczyny stanowią jakieś 5% ogółu... Ale za to są bardzo sympatyczne i miłe . Pozdro dla dziewczyn z Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:13 seven7up napisał: > Często bywam w Łodzi i w pełni zgadzam się z założycielem wątku. Niestety, ale > większość dziewczyn ma bardzo pospolite (robotnicze) rysy twarzy. Nie są > koszmarnie brzydkie, ale tle innych miast, szczególnie Torunia i Białegostoku, > Łódź wypada słabo. Wg. mnie ładne dziewczyny stanowią jakieś 5% ogółu... Ale za > > to są bardzo sympatyczne i miłe . Pozdro dla dziewczyn z Łodzi! Buahahahahhahahahaha pospolite (robotnicze) rysy twarzy? A jakie to??? A ty jakie masz rysy? Niepospolite? Rozbawiles mnie, nie ma co!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.01.06, 15:16 A dlaczego na politechnice sa takie glupki? Sam czytuje to forum i glupki z *.p.lodz.pl intelektem nie blyszcza. Sami superblyskotliwi i pseudodowcipni, ktorzy swojego mozgu nie potrafia wykorzystac do niczego innego procz dzielenia liczb zespolonych i przezwajania silnikow, w szczegolnosci zas niejakie "ja" czy "moi" z kis.p.lodz.pl bije was wszystkich na glowe swoim poczuciem humoru, ripostami oraz kreatywnoscia jaka sie posluzylo przy wymyslaniu swojego nicka. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 09.01.06, 15:28 no powiedzmy, ze oni sa magrinesem błedu ;) w końcu wszedzie sa głupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:57 A ja znam takiego jednego stamtad, ktory jest bardzo fajnym i inteligentnym facetem. I mozna z nim pogadac o czyms wiecej, niz o "przezwajaniu silnikow". :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrgos Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 09.01.06, 18:16 hmm.. co do mnie to zaczęłam się zastanawiać nad kreatywnością Twojego nicka... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: 195.69.82.* 10.01.06, 11:51 Nic mnie to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.retsat1.com.pl 09.01.06, 17:49 A czy to nie jest tak że ty jesteś obleśnie brzydki i to ciebie omijają ładne dziewczyny na 2 metry? ----------------------------------------------------------------------------- Ja mam prześliczną dziewczynę - i odkąd pamiętam mieszkała i mieszka w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:12 A dla kogo maja byc piekne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blissy Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 23:54 1. Przyznam, ze jest w naszym mieście dużo niezadbanych dziewczyn. (Operowanie pojęciem brzydka jest co najmniej nieeleganckie - i tu moze tkwi twoj problem.Moze zachowujesz się jak dupek i fajne dziewczyny po prostu nie są Tobą zainteresowane.) 2. Z drugiej jednak strony nie zauważyłam wielkiej różnicy w wyglądzie dziewczyn z różnych częsci Polski,więc wydaje mi się że wkręcasz sobie albo prowokujesz. 3. Znam co najmniej 10 dziewczyn z mojego bliskiego otoczenia co nie dość że ładne to inteligentne w dodatku są i niektóre z nich byłyby zainteresowane poznaniem WRESZCIE faceta na ich poziomie. 4. Co do Fu-turysty,Andergrandu i większosci klubów studenckich - jezeli ktos się tam wybiera zeby poznac fajną dziewczynę lub fajnego chłopaka to naprawdę gratuluję wiary w cuda. 5. Równanie.Fajny chłopak=30%inteligencji+30%ciekawych/wspólnych zainteresowań+ 20%odpowiadajacego mi wyglądu zewnętrznego(uroda,ciało itp.)+20%tego czegoś/stylu bycia+10%odpowiadającego mi stylu ubierania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:57 > 5. Równanie.Fajny chłopak=30%inteligencji+30%ciekawych/wspólnych zainteresowań+ 20%odpowiadajacego mi wyglądu zewnętrznego(uroda,ciało itp.)+20%tego czegoś/stylu bycia+10%odpowiadającego mi stylu ubierania. Niepotrzebnie o tym piszesz. I tak nikt nie zwroci na Ciebie uwagi, w koncu jestes lodzianka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blissy Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.toya.net.pl 10.01.06, 00:03 kurczę, akurat w moim przypadku już KTOŚ zwrócił - zaraz się Go spytam czy mu na oko nie padło czasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:06 Jemu pewnie nie. Za to niektorym na tym forum zdecydowanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezka Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.trustnet.pl 10.01.06, 00:23 Jednak coś w tym musi być że łodzianki to pasztetówy... ostatno słyszałem taki wstęp(dialog) przed piosenką: -skąd jestes mała??? -z miasta Łodzi -jak sie pier...lisz to nic nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawaciarz Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: 213.249.135.* 10.01.06, 08:27 fakt, lodzianki maja opinie brzydkich ale maja tez zalety: sa goscinne w kroku, nigdzie nie ma tak latwo jak tutaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 10:05 Gość portalu: krawaciarz napisał(a): > fakt, lodzianki maja opinie brzydkich ale maja tez zalety: sa goscinne w kroku, > > nigdzie nie ma tak latwo jak tutaj:P Kiepski dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna83 Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 11.01.06, 19:28 cos masz z glowka chyba Odpowiedz Link Zgłoś
zx60 Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 14.01.06, 19:22 Najgoscinniejsze w kroku jak pisze są w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.toya.net.pl 12.01.06, 08:59 Cóż kolego...ma się takie kobiety jakich się szuka...Są łatwe i trudne - w każdym mieście. Łódź przy miastach USA wysiada - tam to dopiero są łatwe kobitki...az boli. Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Do Blissy 10.01.06, 00:56 > 3. Znam co najmniej 10 dziewczyn z mojego bliskiego otoczenia co nie dość że > ładne to inteligentne w dodatku są i niektóre z nich byłyby zainteresowane > poznaniem WRESZCIE faceta na ich poziomie. No dobrze, zgoda, pozwolę się WRESZCIE poznać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blissy Re: Do Blissy IP: *.toya.net.pl 10.01.06, 12:11 Wow.Nie dość ze na ich poziomie to jeszcze gentleman :) Zaraz im powiem to się chyba posikają z radości ;) WRESZCIE :) Tylko jak Ty się, biedaczku, na 10 rozdzielisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: Do Blissy 10.01.06, 12:21 Może teleturniej? - "Jedna z dziesięciu" ;-) W każdym razie oddam pół królestwa za jedną z tych dziesięciu księżniczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blissy Re: Do Blissy IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 00:44 poszukujący gentleman28 napisał: > W każdym razie oddam pół królestwa za jedną z tych dziesięciu księżniczek :-) eee tam, a nie lepiej jak Ewa Sonnet --> oddam ciało,oddam nawet duszę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: Do Blissy 11.01.06, 08:28 Gość portalu: blissy napisał(a): > eee tam, a nie lepiej jak Ewa Sonnet --> oddam ciało,oddam nawet duszę...;) Rozumiem że rozpoczynamy negocjacje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: Do Blissy 12.01.06, 08:59 > Gość portalu: blissy napisał(a): > > > eee tam, a nie lepiej jak Ewa Sonnet --> oddam ciało,oddam nawet dusz > ę...;) > > Rozumiem że rozpoczynamy negocjacje? ;-) Brak odpowiedzi każe sugerować że było to jednak ultimatum... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopa12 Re: Do Blissy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.01.06, 04:12 ...jesli ktos okresla negatywnie jakos grupe ludzi (tutaj lodzkie dziewczyny) jest po prostu rasista. ......a moze jakis murzyn zerznal mu narzeczona z LODZI....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.4web.pl 10.01.06, 01:30 Poziom dowcipu w tym wątku to dopiero wymagałby komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Mam dziewczynę z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 03:23 Biedaku, a co ty potrafisz powiedzieć o pięknie kobiet? Moja E jest z Łodzi i jest prześliczna. A twierdzi, ze ma piękne koleżanki. Tylko jak tobie już oczka spermą zaszły, to co możesz zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 08:44 po pierwsze: szukasz w klubach po drugie: na Polibudzie (to szczególnie fatalny błąd godny podkreślenia) po trzecie: ładne - nieładne - kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 10:20 jeszcze mysle wazną kwestią jest, po co sie szuka takiej dziewczyny. szukasz w klubie? fajna laska, fajnie tyłeczkiem kręci, mniam mniam, ciachnałbym. szukasz w pubie? - możesz pogadać, ale odurzony alkoholem możesz miec problem, poza tym wtedy więskzośc jest piekna, tak? generalnie szukanie kobiety nie jest qale takie jednoznaczne dla mnie gośc szuka laseczki, zeby z nia pobyc, pobzykac się, pobawić i potem poszukać innej. duzo ludzi tak teraz robi a potem sie budza wwiekyu lat 30-35 i sie okazuje że są sami bzzzzium Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 11:42 To może lepiej napiszcie mu , gdzie ma szukać , żeby nie łaził po tych klubach politechniki:) Chcecie mu życie zmarnować:))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:49 A po co ma szukac w Lodzi, skoro tu wszystkie takie brzydkie? Niech sie przeniesie do Wiorkowa albo Skrzynek. Nie chcemy tu takich facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibbi Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.lodz.mm.pl 10.01.06, 13:04 brzydkie/ładne kwestia gustu... z moich obserwacji najpiękniejsze są dziewczyny nie-łodzianki, będące tu tylko przejazdem, tymczasowo, ja gustuję w naturalnych wysokich smuklych długonogich wysportowanych zdrowych gibkich pięknych dziewczynach i najbardziej podoba mi się północno-wschodni teren Polski krystalicznie czysty i zdrowy, pozbawiony małych krótkonogich pogarbionych z glupawymi oczętami zaspanych przyduszonych od narodzin dymem z fabrycznego komina niedożywionych dziewcząt córek łódzkich szwaczek i robotników alergiczek i astmatyczek z zatokami i żylakami z przetłuszczonymi włosami kiepskiego zdrowia koślawych z grubaśnymi biodrami i udami pasztecików przemykających po ulicach Łodzi to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Informacja niepotwierdzona 10.01.06, 13:12 Ponoć jest dziesięć łodzianek odpowiadających pierwszej części opisu. Ponoć... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Informacja niepotwierdzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:59 No jezeli to ma byc ten Twoj wartosciowy ideal kobiecosci, to wspolczuje. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: Informacja niepotwierdzona 10.01.06, 15:07 Żartowałem przecież. Aspekty estetyczne są rzecz jasna pożądane, aczkolwiek zupełnie niewystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Informacja niepotwierdzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:19 A kto Cie tam wie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_30 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10.01.06, 13:24 ...o jakie to romantyczne ...wiersze Ci pisac poeto. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 14:10 a najlepsze jest to, że te wszystkie ideały koniec końców i tak mozna o kant dupy rozbić, bo się okazuje cos zupełnie dziwnego. i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.4web.pl 13.01.06, 11:25 Od kilku lat frapuje mnie ten kant dupy...Czy to można jakoś zlokalizować na swojej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) marzyciel :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:13 To jakie gazety oglądasz? Pomarzyć sobie możeszx o ideale:) Ale dla takiego tumana sa one zawsze nieosiągalne Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 13:22 W Łodzi tak samo jak w każdym innym miejscu na Ziemi są kobiety rozmaite. To samo z mężczyznami. Widocznie masz pecha albo wybrałeś sobie zły kierunek studiów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 i ubliża sobie taki baran naszym kobietom 10.01.06, 14:12 matkom i babkom oby mu chooj w dupe wybitnie głeboko wszedł jak ci się kobiety w odzi nie podobają to zmień miasto lub orientacje Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: i ubliża sobie taki baran naszym kobietom 10.01.06, 14:52 Nie ma co przesadzać z "życzeniami" dla autora tego wątku ;) Niech mu nic tu i ówdzie nie wchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: i ubliża sobie taki baran naszym kobietom 10.01.06, 14:55 w plecy się mówi bo w dupę to przyjemność (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: i ubliża sobie taki baran naszym kobietom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:12 pewnie siedzi przed kompem, podnieca sie ze ludzie odpisuja na jego wątek i bawi sie fujarką bo o czułościach z kobietami moze tylko pomarzyc. Współczuje chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: i ubliża sobie taki baran naszym kobietom 10.01.06, 15:15 ty też masz niezłą fantazję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 15:21 Poznałam wiele dziewczyn z Łodzi i nie zgadzam sie z toba!!! Łodzianki są ładne - jak wszędzie istnieją wyjątki (tutaj będziemy chyba skłaniać się ku temu czy kobietki są zadbane czy nie!) - ale nie o to chodzi!!! Co kobiecie po urodzie skoro jest pusta!!! W Łodzi są wspaniałe dziewczyny, sympatyczne, kobiece, ciepłe,... Wake up gościu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 15:25 poza tym chyba większośc z nas ma zony/dziewczyny, Łódx ma coraz więcej mieszkaców, nie wyemieramy. chyba nie jest aż tak źle. trzeba dobrze poszukać, jesli się chce coś znaleźć a jak się nie chce znaleźc, to sie idzie do port westu i problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamm Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:20 ładne dziewczyny teraz nie chodzą wyłącznie do klubów :P Łodzianki są inteligentne i mają lepsze rzeczy do roboty niż łażenie po beznadziejnych klubach, gdzie można się wynudzić... :P jak coś Ci nie odpowiada nie musisz tu studiować :P możesz się przenieść do Wrocławia, Torunia lub Krakowa... :P studia są po to żeby się kształcić, a nie oglądać za babkami... :P PS. ciekawe czy Ty taki przystojny jesteś... :P Odpowiedz Link Zgłoś
titanic.kpt.tuska Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 10.01.06, 22:36 Gość portalu: mamm napisał(a): > ładne dziewczyny teraz nie chodzą wyłącznie do klubów :P > Łodzianki są inteligentne i mają lepsze rzeczy do roboty szydełko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Bardzo interesujące IP: *.mnc.pl 10.01.06, 22:22 www.mnc.pl/~bart/interesujace.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ic Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:24 Stwierdzenie, że w Łodzi są brzydkie dziewczyny,jest tak samo absurdalne jak pogląd,że Polki są najpiękniejsze! Może te ładne i inteligentne łodzianki unikają takich jak Ty...?/hmm, z takimi poglądami nie liczyłabym na powodzenie/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopa12 Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.01.06, 04:28 KOBIETA...czy to wazne jak wyglada? ......przeciez tTO jest najlepsze w TYM RODZAJU co mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:34 Zgadzam sie i dodam jeszcze, ze: 15 ladnych mieszka w Poddębicach, same ladne sa w Parzeczewie, a w Zgierzu przeprowadzilam szczegolowe badania i wyszlo mi ladnych 138. Jesli masz jeszcze jakies dane, bardzo o nie prosze. Widze, ze masz bardzo ciekawa osobowosc i interesuja cie rozne fajne rzeczy. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny 11.01.06, 08:38 on szuka lachona na swoim poziomie po prostu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejjo Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.01.06, 09:42 przyjedz do białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.40.rev.vline.pl 11.01.06, 11:00 Jak sie ma takiego zeza i trądzik wielkosci truskawek to nie dziwie sie ze wszystkie ładne dziewczyny odwracaja sie od ciebie. Słyszałem nawet jak jedna ci powiedziała, '..na twój widok SOS'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:34 Przyczyną może być brak przystojnych mężczyzn w Łodzi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.orange.pl 11.01.06, 23:59 Gość portalu: gosc napisał(a): > We Wrocławiu ,Toruniu czy Krakowie naprawdę jest oko na czym zaieśić we Wrocławiu i w Krakowie jest dużo pięknych kobiet:-) ale w Toruniu???????? litości.... tam prawie każda dziewczyna ma nadwage... jeli chcesz spotkać piękne Łodzianki to odwiedź uczelnie artystyczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.user.ono.com 12.01.06, 09:16 Bo najladniejsze sa w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eolson UWAGA ! Znam przyczyny Twojego problemu !!! 12.01.06, 13:23 Kolego , jak chodzisz do gejowskich klubów to nie ma się co dziwić :] A może poprostu jestes tak paskudny że odstraszasz od siebie wszystkie atrakcyjne kobiety . Zapewne jesteś też typowym studencikiem ubierającym się w flanelowe koszulki i sweterki . Całość Twojego rysopisu wieńczą ropne pryszcze i przetłuszczone włosy . A więc jeszcze się dziwisz ... Ja tam nie mam takich problemów ... więc najpierw radze abyś popatrzyl na siebie Pozdrawiam wszystkie kobietki :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwena Re: Dlaczego w Łodzi...-pytanie zwrotne.... IP: *.umed.lodz.pl 12.01.06, 16:16 a dlaczego są tacy brzydcy faceci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Dlaczego w Łodzi...-pytanie zwrotne.... IP: 195.69.82.* 14.01.06, 21:40 Nie zmieniaj tematu, babo. Odpowiedz Link Zgłoś
eolson Re: Dlaczego w Łodzi...-pytanie zwrotne.... 22.01.06, 10:31 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > Nie zmieniaj tematu, babo. Dokladnie , pewno przyjechała jakaś zakompleksiona warszawianka i nikt jej nie chciał u Nas posunąć więc się wyżywa , hehe . Pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Dlaczego w Łodzi są takie brzydkie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:44 Naucz sie człowieku poprawnie pisac po polsku, a później oceniaj innych. Ty Erosie ... phiii... Odpowiedz Link Zgłoś