Gość: w pis du IP: *.run.pl / *.run.pl 20.01.06, 15:09 2 lutego w stereo krogs koncert promujący podwójną składankę 3MAJ Z NAMI VOL.2. Zagrają Loco Motive Sun, Psychocukier, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach. Start 20.00, bilety po 5 i 8 pln. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 20.01.06, 16:10 juz zadawałam to pytanie przy innym wątku ale nie uzyskałam odpowiedzi, więc się powtórzę :)) dlaczego psychocukier gra w stereo zawsze w czwartki ? z przyjemnością wydam 5 zł za wjazd na koncert promujący tę płytę ale będę siedzieć za przeproszeniem o suchym pysku, bo na drugi dzień nikt mi wolnego nie da. czy promocji takiej płyty nie mozna zorganizować np w piątek albo w sobotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w pis du Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.run.pl / *.run.pl 23.01.06, 15:15 To pytanie dla Piotrka Stelmacha. Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 23.01.06, 16:20 myślę, że coś do powiedzenia ma też właściciel czy organizator koncertów ze stereo. właśnie na ich stronie przeczytałam, że: "imprezy biletowane dotyczą gwiazd, większych imprez i z reguły odbywają się w czwartki". teraz już rozumiem dlaczego psychocukier gra zawsze w stereo w czwarty dzień tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cik-pa Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.toya.net.pl 25.01.06, 12:31 za to w piatek we zgierzu bedzie, to chyba blisko, mozna sie nastukac i zamieszkac tam od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 25.01.06, 13:39 he he he. z tym nastukaniem to w takie mrozy trzeba podobno uwazać, bo można przysnąć czekając na powrotny transport i obudzić się na tamtym świecie. na szczęscie oprócz alkoholu są jeszcze inne przyjemnosci ;) a na powaznie. gdzie i o której jest koncert psychocukra w miescie zgierzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w pis du Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:54 klub agrafka, mielczarskiego 1, g.20. nie wiem po ile jest wjazd Odpowiedz Link Zgłoś