Dodaj do ulubionych

3MAJ Z NAMI VOL. 2

IP: *.run.pl / *.run.pl 20.01.06, 15:09
2 lutego w stereo krogs koncert promujący podwójną składankę 3MAJ Z NAMI
VOL.2. Zagrają Loco Motive Sun, Psychocukier, Kombajn Do Zbierania Kur Po
Wioskach. Start 20.00, bilety po 5 i 8 pln.
Obserwuj wątek
    • kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 20.01.06, 16:10
      juz zadawałam to pytanie przy innym wątku ale nie uzyskałam odpowiedzi, więc
      się powtórzę :)) dlaczego psychocukier gra w stereo zawsze w czwartki ? z
      przyjemnością wydam 5 zł za wjazd na koncert promujący tę płytę ale będę
      siedzieć za przeproszeniem o suchym pysku, bo na drugi dzień nikt mi wolnego
      nie da. czy promocji takiej płyty nie mozna zorganizować np w piątek albo w
      sobotę ?
      • Gość: w pis du Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.run.pl / *.run.pl 23.01.06, 15:15
        To pytanie dla Piotrka Stelmacha.
        • kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 23.01.06, 16:20
          myślę, że coś do powiedzenia ma też właściciel czy organizator koncertów ze
          stereo. właśnie na ich stronie przeczytałam, że: "imprezy biletowane dotyczą
          gwiazd, większych imprez i z reguły odbywają się w czwartki". teraz już
          rozumiem dlaczego psychocukier gra zawsze w stereo w czwarty dzień tygodnia :)
          • Gość: cik-pa Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.toya.net.pl 25.01.06, 12:31
            za to w piatek we zgierzu bedzie, to chyba blisko, mozna sie nastukac i
            zamieszkac tam od razu :)
            • kielbasiana Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 25.01.06, 13:39
              he he he. z tym nastukaniem to w takie mrozy trzeba podobno uwazać, bo można
              przysnąć czekając na powrotny transport i obudzić się na tamtym świecie. na
              szczęscie oprócz alkoholu są jeszcze inne przyjemnosci ;)

a na powaznie. gdzie i o której jest koncert psychocukra w miescie zgierzu ?
              • Gość: w pis du Re: 3MAJ Z NAMI VOL. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:54
                klub agrafka, mielczarskiego 1, g.20. nie wiem po ile jest wjazd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka