adamco 10.03.03, 20:19 No własnie .... Może w tym roku komisyjnie utopić marzannę?? Abo pesymizm (zimowy) poszedł sobie precz i nastały bardziej optymistyczne czasy.. Choć może damy jejj jeszcze szansę??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Topimy marzannę- HAPPENING 10.03.03, 20:30 Wierz lub nie, ale już nad tym myślałem i wymysliłem, że w pierwszy dzień wiosny możnaby zrobić happening pod tytułem "Topienie marzanny" czyli sprzeciw przeciwko złemu obrazowi kreowanemu przez media. Można cos wymyslić... Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Topimy marzannę- HAPPENING 10.03.03, 20:35 Hmm ja nie miałem na myśli żadnych mediów :-P Ale skoro sam wspomniałeś :-) Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Topimy marzannę- HAPPENING IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.03.03, 23:42 Hola hola, ja rozuimiem, że pani M. się naraża, ale takie coś /topienie Marzanny ze zwróceniem uwagi na złą kreację miasta przez media/ to już pod paragraf pewnie podchodzi :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Topimy marzannę- HAPPENING 10.03.03, 23:43 Stanowczo nadinterpretujesz nasze wypowiedzi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Topimy marzannę- HAPPENING 11.03.03, 21:49 A czy ktoś napisał, ze topimy Marznnę? Nie, jest mowa o "marzannie"; zbierzność tematu happeningu i postaci marzanny: całkowicie przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Topimy marzannę- HAPPENING IP: *.toya.net.pl 10.03.03, 23:47 hubar napisał: czyli sprzeciw > przeciwko złemu obrazowi kreowanemu przez media. Czyli sprzeciwiasz sie sprzeciwowi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Topimy marzannę ?? 10.03.03, 20:31 Topimy! :) Ale: 1. kto wykona kukiełkę? 2. gdzie topimy? (jakieś bajorko by się przydało) 3. jak to łączymy w Kolorową Tolerancją, która jest tego samego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Topimy marzannę ?? 11.03.03, 00:07 ixtlilto napisała: > Topimy! :) > > 3. jak to łączymy w Kolorową Tolerancją --.. skoro chcemy topic Marzannę :) Przeciez trzeba być tolerancyjnym :]] Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Topimy marzannę ?? 12.03.03, 09:16 Yaa sądzę, że można tę marzannę utopić. Trzeba się tylko zastanowić, czy w ramach tolerancji można ją tylko torchę pottopić i dać jej jeszcze szansę poprawy. Jeśli chcecie utopić "na amen" to trzeba się liczyć z wyrokiem powyżej 8 lat... ;-))) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Topimy marzannę ?? IP: SMESERVER.infkat:* / 172.16.3.* 12.03.03, 10:33 Ciekawe czy byłaby relacja pani Marzanny z Łodzi dla TVN z obchodów pierwszego dnia wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Topimy marzannę ?? 12.03.03, 18:03 Bez 3 trupów bitwy z Policją i oużej liczby ofiar - żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Topimy marzannę ?? 12.03.03, 20:03 hmmmmm.... a gdybyśmy wszyscy na pierwszą rozprawę przyszli ze smyczami i twierdzili, że prowadzimy na nich swe bulteriery-ochroniarzy?? chyba zlitowaliby się nad biedakami... :> pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Topimy marzannę ?? 12.03.03, 20:19 Spoko Yaa, powołamy się na stan wyższej konieczności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Topimy marzannę ?? IP: *.toya.net.pl 12.03.03, 12:07 a czy ja mogę zamiast marzanny utopić matematyczkę???????? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Topimy marzannę ?? 12.03.03, 20:06 ło dziewico wierzbieńska!! matematyczkę, Leo?? przecież ona nawet Marzanna na imię nie ma... :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś