Dodaj do ulubionych

Radiowozy niepełnosprawne

IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 28.01.06, 00:13
policyjna akcja "dwa hotdogi ze wszystkimi sosami prosze"
...
smiechu warte
Obserwuj wątek
    • joannamc Re: Radiowozy niepełnosprawne 28.01.06, 08:51
      mieszkam niedaleko i zawsze jak jestem na stacji to oni też tam są. Siedzą przy
      stoliku i się grzeją ... czytając Playboya. Zupełnie bezkarnie. No bo i kto
      zwróci uwagę wszechwładnej POLICJI!!!
      • Gość: zeusek_lodz Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 09:55
        Ja zainteresowalem sie ta sprawa, i dzieki temu powstal artykul, ilokrotnie
        znow zobacze radiowoz zaparkowany na miejscu dla niepelnosprawnych (tak jak
        przedwczoraj parkofotki.cba.pl/policja/policja2.jpg )dalej bede
        zamieszczal te zdjecia w internecie, skonczyly sie czasy bezkarnosci dla
        Policji.
        • Gość: freak Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:34
          i bardzo dobrze, u mnie w miescie tez sie zaczeli panoszyc strasznie, tez chyba
          zaczne robic zdjecia i je gdzies zamieszczac
    • Gość: FOTOPSTRYK Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 11:30
      KIEDYŚ NA TEJ STACJI TAKI WAŁ W CZARNYM UNIFORMIE WYSIADŁ, WYWALIŁ PETY Z
      POPIOŁKI NA ZIEMIĘ I WSZEDŁ DO BUDYNKU STACJI. GDY GŁOŚNO POWIEDZIAŁEM CO O TYM
      MYŚLE TO ZACZĄŁ NOTOWAĆ MOJE NUMERY...DZIAD PARSZYWY, NIE GLINA!!!!!
    • Gość: dib Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:53
      ale o co chodzi, przeciez parkuja prawidlowo na swoim miejscu - tyle ze zamiast
      znaczka za szyba maja samochod oznaczony. to inwalidzi umyslowi
    • Gość: Homer Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.retsat1.com.pl 29.01.06, 21:57
      Mieszkam niedaleko i często odnoszę wrażenie, że zaparkowany tam radiowóz to
      jedno z urządzeń, takich jak dystrybutor paliw.. Kiedyś przesiadywali w
      McDonaldsie, ale pewnie męczyły ich śmiechy nastolatków, więc wybrali
      spokojniejsze miejsce. Spokojne 8h i do domu. Teraz czas na ruch przełożonych,
      chociaż wątpię, żeby wygrali ze starymi nawykami.
    • Gość: jarek Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:53
      oni dostaną upomnienie a ty za to samo mandat 100 zł - taka sprawiedliwość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka