Gość: jinx IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 28.01.06, 00:13 policyjna akcja "dwa hotdogi ze wszystkimi sosami prosze" ... smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannamc Re: Radiowozy niepełnosprawne 28.01.06, 08:51 mieszkam niedaleko i zawsze jak jestem na stacji to oni też tam są. Siedzą przy stoliku i się grzeją ... czytając Playboya. Zupełnie bezkarnie. No bo i kto zwróci uwagę wszechwładnej POLICJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeusek_lodz Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 09:55 Ja zainteresowalem sie ta sprawa, i dzieki temu powstal artykul, ilokrotnie znow zobacze radiowoz zaparkowany na miejscu dla niepelnosprawnych (tak jak przedwczoraj parkofotki.cba.pl/policja/policja2.jpg )dalej bede zamieszczal te zdjecia w internecie, skonczyly sie czasy bezkarnosci dla Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:34 i bardzo dobrze, u mnie w miescie tez sie zaczeli panoszyc strasznie, tez chyba zaczne robic zdjecia i je gdzies zamieszczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTOPSTRYK Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 11:30 KIEDYŚ NA TEJ STACJI TAKI WAŁ W CZARNYM UNIFORMIE WYSIADŁ, WYWALIŁ PETY Z POPIOŁKI NA ZIEMIĘ I WSZEDŁ DO BUDYNKU STACJI. GDY GŁOŚNO POWIEDZIAŁEM CO O TYM MYŚLE TO ZACZĄŁ NOTOWAĆ MOJE NUMERY...DZIAD PARSZYWY, NIE GLINA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dib Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:53 ale o co chodzi, przeciez parkuja prawidlowo na swoim miejscu - tyle ze zamiast znaczka za szyba maja samochod oznaczony. to inwalidzi umyslowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.retsat1.com.pl 29.01.06, 21:57 Mieszkam niedaleko i często odnoszę wrażenie, że zaparkowany tam radiowóz to jedno z urządzeń, takich jak dystrybutor paliw.. Kiedyś przesiadywali w McDonaldsie, ale pewnie męczyły ich śmiechy nastolatków, więc wybrali spokojniejsze miejsce. Spokojne 8h i do domu. Teraz czas na ruch przełożonych, chociaż wątpię, żeby wygrali ze starymi nawykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Radiowozy niepełnosprawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:53 oni dostaną upomnienie a ty za to samo mandat 100 zł - taka sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś