Gość: HackFinn IP: *.skydive.pl 11.11.02, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HackFinn Re: Frost jak Cie rozpoznac? IP: *.skydive.pl 11.11.02, 10:20 Latam z tego naszego "heathrow" dosc czesto i na pewno nie raz Cie widzialem, a nie kojarze ktory to ty! Czy to ty podchodzisz do samolotu ze slupkami? Czy byles w piatek wieczorem? Czy bedziesz w srode rano, bo lece (via waw) do Katowic? HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Frost jak Cie rozpoznac? IP: 157.25.164.* 11.11.02, 10:59 Gość portalu: HackFinn napisał(a): > Latam z tego naszego "heathrow" dosc czesto i na pewno nie raz Cie widzialem, a > > nie kojarze ktory to ty! > Czy to ty podchodzisz do samolotu ze slupkami? Z powodu braków kadrowych ostatnio jak leciałeś to byłem ja ale normalnie poznac mnie można po tym że nic nie robię tylko sobie chodzę i patrzę z "niemca" na pracę moich kolegów, jak jest coś nie tak to zaczynam biegać ;- ))). Czasem usiądę w checkinie czasem jestem na stanowisku wyważania a ostatnio podglądam odladzanie. Ja tam Cie ostatino poznałem Waszego prezesa zarządu (MK ;-))) jeszcze nie znam ale wkrótce to się zmieni.Wybacz że nie byłem zbyt rozmowny ale o 1130 nie na wiele mnie stać . > Czy byles w piatek wieczorem? > Czy bedziesz w srode rano, bo lece (via waw) do Katowic? > HackFinn;) Ta w środę rano wygląda na to że będę choć nie jestem pewien na 100% weż pod uwagę że parcuję na lotnisku na 2 etatach. Co do KTW jak spotkasz w Checkinie taką ładną brunetkę o imieniu Karina to pozdrów ją ode mnie ;-)))Dałem jej wydrukowaną reklamę obiecała że sparwę również nagłośni u siebie. POZDRO I DO ZOBACZYSKA (dokładne info czy będę - jutro na priv)na aerodromie. Jak tam po spotkaniu co uchwaliliście czy może tylko dużo piwa poszło. ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Frost jak Cie rozpoznac? IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:50 Tak się składa, że ja też w środę odlatuję z LCJ via WAW do TXL. Mam nadzieję,że po naszych ostatnich akcjach jakoś z Lublinka odlecę? Czy mam przybyć z obstawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Frost jak Cie rozpoznac? IP: 157.25.164.* 11.11.02, 12:03 Gość portalu: Albert napisał(a): > Tak się składa, że ja też w środę odlatuję z LCJ via WAW do TXL. Mam > nadzieję,że po naszych ostatnich akcjach jakoś z Lublinka odlecę? Czy mam > przybyć z obstawą? Odlecisz (choć głupio mówić na pewno bo na pewno to wczoraj było wczoraj). Jak chcesz to przyjdź z obstawą niech kupią bilety i poprwaią nam statystyki. Czy w związku z tym że lecą "lotniskowcy" mam załadować alkochol na pokład i poprosić żeby przysłali ładną stewe? ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Frost jak Cie rozpoznac? IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 12:07 Dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Stewy IP: *.skydive.pl 11.11.02, 15:40 Sympatyczna stewa byla 8 na Waw-Lcj. 8 Lcj-Waw w trakcie rejsu chyba jeszcze spala( takie sprwaiala wrazenie). A 27 X Waw-Lcj leciala wyjatkowo niesympatyczna, totalny mruk! I specjalne wyroznienie steward z 25 X waw-lcj przesympatyczny. np; dostalem 2 dolewki kawy, przy drugiej zapytal czy nie chce mocniejszej i za chwile taka mi przyniosl. HackFinn;) ps. mial tez poczucie humoru. Na pokldzie wylacznie mezczyzni, wiec nie mowil np; witam panstwa tylko witam panow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Stewy IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 15:55 To był pewnie Krzysiek. Odpowiedz Link Zgłoś
hackfinn Re: Stewy 11.11.02, 15:58 Byc moze. Na pewno nie byl to Jarecky HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś