luna890 01.02.06, 12:29 nie wiecie co jaki czas dodaja nowe zdjecia z imprez na str. Kredensu? czy moze juz strona upadła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: kredens 01.02.06, 12:34 to pytanie nalezy skierowac do sieradzaka bo to on te zdjecia robi i zarzadza stronka Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kredens 01.02.06, 17:57 tez chcialbym o to spytac bo ostatnia uwieczniona w Galerii impreza jest bodajze z listopada... Swoja drogą - ja to chyba jakis niefotogeniczny jestem bo nigdy mnie na zdjeciach nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
007kaczor Re: kredens 02.02.06, 23:44 Własnie.. a mam pytanko dotyczące kredensu.. co sie stało z tą miłą panią któraa zawsze piwko podawała? jakas nowa kelnerka teraz jest.. :| nie wiem czemu ale nie bardzo miła... Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:57 007kaczor napisała: > Własnie.. > a mam pytanko dotyczące kredensu.. > co sie stało z tą miłą panią któraa zawsze piwko podawała? > jakas nowa kelnerka teraz jest.. :| nie wiem czemu ale nie bardzo miła... Z tego co wiem, to .... cięcia budżetowe ?! A ta nowa kelnerka to ... współwłaścicielka - znaczy się kobieta życiowa właściciela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kredens 03.02.06, 16:49 Wlasnie...nie ma juz tej milutkiej pani w jasnych wlosach :( Szkoda, naprawde bardzo mila i sympatyczna osoba...:( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 03.02.06, 17:14 farbenheit napisał: > Wlasnie...nie ma juz tej milutkiej pani w jasnych wlosach :( Szkoda, naprawde > bardzo mila i sympatyczna osoba...:( No cóż, ja na to wpływu nie mam ;) I po prostu takie jest życie ;( Ludzie się zmieniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:56 farbenheit napisał: > Swoja drogą - ja to chyba jakis niefotogeniczny jestem bo nigdy mnie na > zdjeciach nie ma :P Zawsze możesz podejść do takiego gostka z aparatem i poprosić o indywidualną sesję zdjęciową ;-) Wtedy jest duuuuża szansa, że zdjęcia będą technicznie do przyjęcia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:54 luna890 napisała: > nie wiecie co jaki czas dodaja nowe zdjecia z imprez na str. Kredensu? czy > moze juz strona upadła Zaprawdę powiadam Wam - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ... ;-) Powód jest prozaiczny - brak czasu ;-( Po prostu ostro ciągnę drugą sprawę, która jak się okazuje będzie miała pośredni wpływ na Krednes i zapewne wkrótce oznaki tej pracy będą widoczne w Kredensie. Proszę wszystkich o wyrozumiałość i cierpliwość. Wszystkie zaległe imprezy będą zaktualizowane (galeria + relacje). Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kredens 20.02.06, 12:37 Dlaczego newsletter na virtual-kredens.com nie dziala? Tzn nigdy nie dostalem jeszcze zadnego powiadomienia o imprezie? Wchodze kilkakrotnie w sobote powiedzmy i widze na drzwiach plakat ze wczoraj byla impreza, ze jakis koncercik itp. Strona nieaktualna - to rozumiem bo rzeczywiscie Sieradzak poprostu moze nie miec czasu tudzież wzywaja go inne obowiazki ( BKS ? ) ale newsletter to chyba sprawa czysto techniczna co? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 20.02.06, 13:52 > Dlaczego newsletter na virtual-kredens.com nie dziala? Tzn nigdy nie dostalem > jeszcze zadnego powiadomienia o imprezie? Wchodze kilkakrotnie w sobote > powiedzmy i widze na drzwiach plakat ze wczoraj byla impreza, ze jakis koncerci > k > itp. Aby otrzymywac newsy, trzeba się zarejestrowac w nim. Nie stosujemy polityki "spamowej". Oznacza to, że rejestracja w serwisie to jedno a chec otrzymywania powiadomien to druga sprawa. Aby otrzymywac newsy: www.virtual-kredens.com/component/option,com_yanc/Itemid,72/ > Strona nieaktualna - to rozumiem bo rzeczywiscie Sieradzak poprostu moze nie > miec czasu tudzież wzywaja go inne obowiazki ( BKS ? ) ale newsletter to chyba > sprawa czysto techniczna co? Powoli zaczynam nadrabiac opóźnienia. Tak BKS Sprawa techniczna, ale w tym przypadku podejrzewam, że po stronie usera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kredens 20.02.06, 16:52 Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje. Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych ''kredensiarzy'' - byc moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 20.02.06, 16:59 farbenheit napisał: > Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie > dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania > powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno > nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z > danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje. > Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu > sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych > ''kredensiarzy'' - byc moze nie. Rozumiem !!! I jestem zaniepokojona, w moich testach wszystko działa, gdy idzie Biuletyn, to wchodzi na moje kontrolne konto mailowe bez problemów !? Mam prośbę podaj mi na mail: you(małpa)virtual-kredens.com, swój login, to sprawdzę co jest nie tak i czy faktycznie zapisany jesteś do biuletynów. Dzięki za cenną i ważną informację !! Jeśli jest tak jak piszesz, to już teraz wielkie sorrrki za to utrudnienie, postaram się ustalic ewentualną przyczynę jakoś ją usunąc ! tak więc napisz mailika do adminka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kredens 20.02.06, 22:53 farbenheit napisał: > Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie > dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania > powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno > nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z > danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje. > Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu > sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych > ''kredensiarzy'' - byc moze nie. Jak coś to przed chwilą poszła wysyłka o piątkowym koncercie czyli na 24.02 ?! U mnie się ładnie wszystko melduje ?! Odpowiedz Link Zgłoś