01.02.06, 12:29
nie wiecie co jaki czas dodaja nowe zdjecia z imprez na str. Kredensu? czy
moze juz strona upadła
Obserwuj wątek
    • paenka Re: kredens 01.02.06, 12:34
      to pytanie nalezy skierowac do sieradzaka bo to on te zdjecia robi i zarzadza
      stronka
    • farbenheit Re: kredens 01.02.06, 17:57
      tez chcialbym o to spytac bo ostatnia uwieczniona w Galerii impreza jest bodajze
      z listopada...
      Swoja drogą - ja to chyba jakis niefotogeniczny jestem bo nigdy mnie na
      zdjeciach nie ma :P
      • 007kaczor Re: kredens 02.02.06, 23:44
        Własnie..
        a mam pytanko dotyczące kredensu..
        co sie stało z tą miłą panią któraa zawsze piwko podawała?
        jakas nowa kelnerka teraz jest.. :| nie wiem czemu ale nie bardzo miła...
        • sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:57
          007kaczor napisała:

> Własnie..
          > a mam pytanko dotyczące kredensu..
          > co sie stało z tą miłą panią któraa zawsze piwko podawała?
          > jakas nowa kelnerka teraz jest.. :| nie wiem czemu ale nie bardzo miła...

Z tego co wiem, to .... cięcia budżetowe ?! A ta nowa kelnerka to ...
          współwłaścicielka - znaczy się kobieta życiowa właściciela ;-)
          • farbenheit Re: kredens 03.02.06, 16:49
            Wlasnie...nie ma juz tej milutkiej pani w jasnych wlosach :( Szkoda, naprawde
            bardzo mila i sympatyczna osoba...:(
            • sieradzak Re: kredens 03.02.06, 17:14
              farbenheit napisał:

> Wlasnie...nie ma juz tej milutkiej pani w jasnych wlosach :( Szkoda, naprawde
              > bardzo mila i sympatyczna osoba...:(

No cóż, ja na to wpływu nie mam ;) I po prostu takie jest życie ;( Ludzie się
              zmieniają ;)
      • sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:56
        farbenheit napisał:

> Swoja drogą - ja to chyba jakis niefotogeniczny jestem bo nigdy mnie na
        > zdjeciach nie ma :P

Zawsze możesz podejść do takiego gostka z aparatem i poprosić o indywidualną
        sesję zdjęciową ;-) Wtedy jest duuuuża szansa, że zdjęcia będą technicznie do
        przyjęcia ;-)
    • sieradzak Re: kredens 03.02.06, 12:54
      luna890 napisała:

> nie wiecie co jaki czas dodaja nowe zdjecia z imprez na str. Kredensu? czy
      > moze juz strona upadła

Zaprawdę powiadam Wam - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ... ;-)
      Powód jest prozaiczny - brak czasu ;-( Po prostu ostro ciągnę drugą sprawę,
      która jak się okazuje będzie miała pośredni wpływ na Krednes i zapewne wkrótce
      oznaki tej pracy będą widoczne w Kredensie.
      Proszę wszystkich o wyrozumiałość i cierpliwość.
      Wszystkie zaległe imprezy będą zaktualizowane (galeria + relacje).
      • farbenheit Re: kredens 20.02.06, 12:37
        Dlaczego newsletter na virtual-kredens.com nie dziala? Tzn nigdy nie dostalem
        jeszcze zadnego powiadomienia o imprezie? Wchodze kilkakrotnie w sobote
        powiedzmy i widze na drzwiach plakat ze wczoraj byla impreza, ze jakis koncercik
        itp.
        Strona nieaktualna - to rozumiem bo rzeczywiscie Sieradzak poprostu moze nie
        miec czasu tudzież wzywaja go inne obowiazki ( BKS ? ) ale newsletter to chyba
        sprawa czysto techniczna co?
        • sieradzak Re: kredens 20.02.06, 13:52

> Dlaczego newsletter na virtual-kredens.com nie dziala? Tzn nigdy nie dostalem
          > jeszcze zadnego powiadomienia o imprezie? Wchodze kilkakrotnie w sobote
          > powiedzmy i widze na drzwiach plakat ze wczoraj byla impreza, ze jakis koncerci
          > k
          > itp.

Aby otrzymywac newsy, trzeba się zarejestrowac w nim. Nie stosujemy polityki
          "spamowej". Oznacza to, że rejestracja w serwisie to jedno a chec otrzymywania
          powiadomien to druga sprawa.

Aby otrzymywac newsy:
          www.virtual-kredens.com/component/option,com_yanc/Itemid,72/

> Strona nieaktualna - to rozumiem bo rzeczywiscie Sieradzak poprostu moze nie
          > miec czasu tudzież wzywaja go inne obowiazki ( BKS ? ) ale newsletter to chyba
          > sprawa czysto techniczna co?

Powoli zaczynam nadrabiac opóźnienia.
          Tak BKS
          Sprawa techniczna, ale w tym przypadku podejrzewam, że po stronie usera ;-)
          • farbenheit Re: kredens 20.02.06, 16:52
            Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie
            dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania
            powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno
            nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z
            danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje.
            Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu
            sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych
            ''kredensiarzy'' - byc moze nie.
            • sieradzak Re: kredens 20.02.06, 16:59
              farbenheit napisał:

> Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie
              > dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania
              > powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno
              > nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z
              > danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje.
              > Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu
              > sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych
              > ''kredensiarzy'' - byc moze nie.

Rozumiem !!! I jestem zaniepokojona, w moich testach wszystko działa, gdy idzie
              Biuletyn, to wchodzi na moje kontrolne konto mailowe bez problemów !?

Mam prośbę podaj mi na mail: you(małpa)virtual-kredens.com, swój login, to
              sprawdzę co jest nie tak i czy faktycznie zapisany jesteś do biuletynów.
              Dzięki za cenną i ważną informację !! Jeśli jest tak jak piszesz, to już teraz
              wielkie sorrrki za to utrudnienie, postaram się ustalic ewentualną przyczynę
              jakoś ją usunąc !
              tak więc napisz mailika do adminka ;)
            • sieradzak Re: kredens 20.02.06, 22:53
              farbenheit napisał:

> Jestem juz od dawna zarejestrowany...ja i moja siostra ktora tez niczego nie
              > dostaje...Wiem ze sama rejestracja jeszcze nie daje mozliwosci otrzymywania
              > powiadomien ale ja zapisalem sie przy rejestracji do newslettera...Niedawno
              > nawet rejestrowalem sie jeszcze raz ( pomyslalem sobie a noz widelec serwer z
              > danymi padl i jest problem ) ale to w dalszym ciagu nie skutkuje.
              > Niech nikt sobie nie pomysli ze ja mam pretensje do kogos - ja poprostu
              > sygnalizuje istnienie takiej sytuacji. Nie wiem czy chodzi tez o innych
              > ''kredensiarzy'' - byc moze nie.

Jak coś to przed chwilą poszła wysyłka o piątkowym koncercie czyli na 24.02 ?!
              U mnie się ładnie wszystko melduje ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka