Dodaj do ulubionych

Real Development 2

IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 11:39
Hej, mam pytanie do tych, którzy mieli coś wspólnego z tą firmą- np kupili
mieszkanie na Wacława, albo gdzieś indziej. Czy firma wywiązuje się z
obietnic? czy można ją polecić chcąc kupić nowe mieszkanie w Łodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Real Development 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 01:11
      Firma budowała mini osiedle na Łukowej. Pojedź tam i popytaj właścicieli, czy
      są zadowoleni.
      • keridwen Re: Real Development 2 17.02.06, 16:20
        real development o ile dobrze kojarze powstal jakos na bazie real-nieruchomosci
        - biura specjalizujacego sie w sprzedazy i zamianie mieszkan, czyli posrednictwa
        nieruchomosciami.

mialam okazje byc na lukowej, gdy jeszcze budowano to osiedle, widzialam je w
        stanie surowym i prace zupelnie 'od kuchni'. nie wygladalo to najgorzej, a i
        nikt przede mna niczego nie ukrywal, bo nie bylam tam w charakterze kupujacego,
        a uczacego sie wyceny...
        • Gość: tomi Re: Real Development 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 15:26
          Dla mni to firma krzak!!! Badziew ludziom wciskają. Bardzo słabe wykonanie prac:
          - murarskich
          - hydraulicznych (instalacyjnych)
          - wykończeniowych\

Kupiłem u nich mieszkanie i bardzo żałuje!!!!
          • Gość: agnieszka Re: Real Development 2 IP: *.246.136.151.rev.vline.pl 12.02.14, 12:16
            Firma która istnieje od kilkunastu lat to firma krzak? Ja też kupiłam u nich mieszkanie i jestem bardzo zadowolona. Były jakieś drobne niedoróbki, ale wszystko poprawili. Chyba troszkę przesadzasz.
            • Gość: Michał Re: Real Development 2 IP: *.itvmedia.pl 10.12.14, 20:59
              Witaj, a na której inwestycji kupiłaś od nich mieszkanie ?
            • Gość: Michał Re: Real Development 2 IP: *.itvmedia.pl 10.12.14, 21:00
              Witaj, a na której inwestycji kupiłaś od nich mieszkanie, potzrebuję opinii, bo też przymierzam się do zakupu ?
          • Gość: Michał Re: Real Development 2 IP: *.itvmedia.pl 07.12.14, 00:54
            Witaj, na której inwestycji kupiłeś od nich mieszkanie?
    • dild Re: Real Development 2 12.05.16, 12:51
      Jeśli chodzi o real Development to radzę się zastanowić dwa razy przed kupnem nieruchomości zrealizowanej przez nich.
      Popytajcie na istniejących osiedlach (np. Ewelin na ul. Obywatelskiej) jak szybko Real usuwa awarie?
      Czy przypadkiem nie pojawia się ich za duzo?

Zasięgnijcie informacji szczególnie na temat bramy na osiedlu Ewelin i jak Real jest chętny do jej naprawy.
      Jak to może być, że brama więcej nie działa jak działa i przez 6 miesięcy nie da sie tego naprawić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka