Gość: absolwentka IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 19:17 Zyczliwi i pomocni nauczyciele, fajne dyskoteki, bardzo mila atmosfera. Gdybym miala isc jeszcze raz do szkoly napewno wybralabym gimnazjum nr. 28. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mama Anki Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.alpat.net 23.02.06, 21:28 Córka chodzi do klasy drugiej. Jestem zadowolona z poziomu naucznia, szczególnie matematyki i informatyki. Nauka języków obcych jest prowadzona ciekawymi metodami i umożliwia zdobycie certyfikatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licealista Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.mnc.pl 23.02.06, 21:47 Chodziłem do tej szkoły 2 lata temu. Teraz jestem w liceum ( wg. ostatnich rankingów bardzo dobrym ) do którego dostałem się bez większych kłopotów. Jak się nad tym zastanawiam to ta szkoła dała mi bardzo wiele przydatnej wiedzy. Kiedy rozmawiam z kolegami z liceum na temat ich gimnazjów, zdję sobie sprawę że miałem duzo szczęścia wybierając 28. Gorąco polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.lnet.pl / *.lnet.pl 26.02.06, 20:03 swietni nauczyciele dzieki ktorym dostalam sie do swietnego LO, mila atmosfera, wysoka dyscyplina, serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3klasistka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.mnc.pl 05.03.06, 21:13 Co z tego ze od trzech lat wychodze po swiadectwo na srodek...czuje sie ograniczana. Nie dowiadujemy sie o niczym. Nasza klasa nie moze zorganizowac wycieczki "bo nie". Nasza wychowawczyni jest niesprawiedliwa i wrecz wredna. Mamy wrazenie, ze niektorzy maja przerost formy nad trescia. Nauczyciele kochaja prowadzic tu lekcje z notatek. Zapiszmy sobie pytania i na nie odpowiadajmy 45 minut..tak, swietne. Nie badzmy lizusami. Ta szkola jest straszna. Nie wybralabym jej ponownie. W zyciu!! Trzecia EF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:07 Hej wam wszystkim ide sobie tu do gimnazjum zachęciła mnie mojego taty siostra która tu chodziła teraz jest w liceum. Ide z moimi dwiema przyjaciółkami mam nadzieje że będzie fajnie pozdro dla wszystkich uczniów tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka2004/05 Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 09:41 Chodze do prestizowego liceum, ale nie dostalabym sie do niego bez wlasnej ciezkiej pracy. Szkola przedstawia sredni poziom nauczania zkilku przedmiotow, ale jezyk angielski i francuski stoi na bardzo wysokim poziomie u niektorych nauczycieli. Trzeba dobrze trafic. Atmosfera pogorszyla sie znaczaco od czasu gdy odeszlam. Proponuje wybor tego gimnazjum tylko w ostatecznosci, chociaz nie narzekalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.chello.pl 10.03.06, 12:01 Widać, że Cię niczego w tym gimnazjum nie nauczyli... Po skrócie nr nie stawia się kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 11.03.06, 21:10 Jestem uczniem klasy pierwszej tego gimnazjum. Chodzę do klasy z rozszerzonym francuskim i jestem bardzo zadowolony. Poziom nauczania wysoki, a w szczególności języka francuskiego (szczególnie u pani Pośpiech). Atmosfera jest miła, panuje tu duża dyscyplina, a co za tym idzie mam poczucie bezpieczeństwa, jest świetna organizacja. Bierzemy udział w wielu projektach: wymianach międzynarodowych (w ramach programu Socrates Comenius 1), organizujemy dni różnych krajów (na skalę całej Łodzi). Ta szkoła jest świetna, można o niej mówić tylko w samych superlatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 19:49 dyr tego g musi mieć dobre układy z redaktorami dziennika łodzkiego bo ciągle ją zachwalają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim28 Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:26 To po prostu najlepsze gimnazjum w Łodzi, świetna atmosfera, dobra zabawa i dobry poziom nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:29 Jestem bardzo zadowolony z tego gimnazjum. Mój syn ma coraz większą chęć do nauki, a jego wiedza cały czas się powiększa. Gimnazjum numer 28 to jedna z najlepszych szkół w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:33 W tym gimnazjum jest najlepsza atmosfera, świetni nauczyciele i wysoki poziom nauczania. Wszystko jest zawsze dopięte na ostatni guzik, dopracowane do ostatniego szczegółu. Jest to jedna z niewielu szkół w Łodzi, w której uczniowie mają poczucie bezpieczeństwa. Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:37 Ta szkoła jest bezpieczna, panują w niej żelazne zasady. Jest to szkoła przyjazna uczniowi, co wynika z relacji mojego sya. Widać, że chce mu się uczyć i chodzić do tej szkoły. Świetny poziom nauczania, życzliwi i pomocni nauczyciele oraz świetna atmosfera, to znajdziecie w tej szkole. Serdecznie ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:42 Jedna z najlepszych szkól w Łodzi. Świetny poziom nauczania, duże poczucie bezpieczeństwa oraz wspaniała kadra nauczycielska. Świetna dyrekcja, która trzyma całą chołotę w garści, przez co wszyscy czują się bezpiecznie. Najlepsza szkoła w Łodzi, duży prestiż i świetny poziom nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssh Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:48 Jedna z najlepszych szkół w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica klasy 1g Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 18:48 Ta szkoła jest wprost nie porównywalna z żadną inną szkołą. Nauczyciele świetnie tłumaczą tematy, uczniowie się wzajemnie wspierają i są bardzo dobre warunki do nauki. Polecam w 100% tę szkołe, a w szczególności lekcje języka polskiego z panią Izabelą Marus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:06 Ahhh to gimnazjum 28. Smutno było je kończyć. Ludzie byli świetni. Niesposób było sie z kimś niedogadać. No i radiowęzeł na każdej przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 18:50 Co by tu powiedzieć o moim gimnazjum...? Może to, ze tak świetnej szkoły jak ta nigdy nie znajdziecie!!! I to, że w poprzednim rankingu nie znalazło się nasze gim. to nie świadczy to, że jesteśmy źli. Weźmy na przykład taką 1 (Gim. nr 1)... Ta szkoła to wogóle na to nie zasłużyła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:52 Dobra atmosfera, niezłe dyskoteki, muzyka na każdej przerwie. Jest świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie podam Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:54 Super szkoła, świetne dyski, radiowęzeł na przerwach, dobra sal od w-f, siłownia z niezłym wyposażeniem. Świetna szkoła!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka I LO Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 18:55 Szkoła rewelacyjna. Bardzo wysoki poziom nauki, dzięki czemu łatwiej dostać się do dobrego Liceum. Klasy profilowane, co także jest plusem. Miły personel i towarzystwo. Polecam wszystkim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nndp Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:55 Świetna szkoła, niezły klimat, świetny poziom nauczania. Polecam wszystkim szóstoklasistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6klasistka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:01 Nie jestem jeszcze uczennicą tego gim ale gdy tylko przyszłam na drzwi otwarte od razu mi sie spodobało i sie zapisałam. Byłam w wielu gimnazjach aby wybrać to najlepsze i to zrobiło na mnie najwieksze wrażenie. Podoba mi się także, że nazywają je w Łodzi "Hogwartem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 19:01 Nic nie jest tak świetne jak Gimnazjum 28!!! Nigdzie indziej nie nzajdziesz tego co możesz naleźć tutaj!!! We Are Rulllleeeezzzzz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Cz. Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 19:04 Nasze Gimnazjum jest bardzo nowoczesne i fajneeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:09 Polecam klase z profilem języka Francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 19:07 Jestem absolwentem tego gimnazjum, a uczę się w najlepszym liceum w Łodzi. Prawda jest taka, że tylko i wyłącznie ta szkoła dała mi taką wiedzę, abym mógł się dostać do mojego liceum. Klasy profilowane, dużo projektów(socrates), wymiany, konkursy, to wszystko można znaleźć tylko w tym gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś