Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 28

IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 19:17
Zyczliwi i pomocni nauczyciele, fajne dyskoteki, bardzo mila atmosfera.
Gdybym miala isc jeszcze raz do szkoly napewno wybralabym gimnazjum nr. 28.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Anki Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.alpat.net 23.02.06, 21:28
      Córka chodzi do klasy drugiej. Jestem zadowolona z poziomu naucznia,
      szczególnie matematyki i informatyki. Nauka języków obcych jest prowadzona
      ciekawymi metodami i umożliwia zdobycie certyfikatu.
    • Gość: Licealista Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.mnc.pl 23.02.06, 21:47
      Chodziłem do tej szkoły 2 lata temu. Teraz jestem w liceum ( wg. ostatnich
      rankingów bardzo dobrym ) do którego dostałem się bez większych kłopotów. Jak
      się nad tym zastanawiam to ta szkoła dała mi bardzo wiele przydatnej wiedzy.
      Kiedy rozmawiam z kolegami z liceum na temat ich gimnazjów, zdję sobie sprawę
      że miałem duzo szczęścia wybierając 28. Gorąco polecam...
    • Gość: ania Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.lnet.pl / *.lnet.pl 26.02.06, 20:03
      swietni nauczyciele dzieki ktorym dostalam sie do swietnego LO, mila atmosfera,
      wysoka dyscyplina, serdecznie polecam
    • Gość: 3klasistka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.mnc.pl 05.03.06, 21:13
      Co z tego ze od trzech lat wychodze po swiadectwo na srodek...czuje sie
      ograniczana. Nie dowiadujemy sie o niczym. Nasza klasa nie moze zorganizowac
      wycieczki "bo nie". Nasza wychowawczyni jest niesprawiedliwa i wrecz wredna.
      Mamy wrazenie, ze niektorzy maja przerost formy nad trescia. Nauczyciele kochaja
      prowadzic tu lekcje z notatek. Zapiszmy sobie pytania i na nie odpowiadajmy 45
      minut..tak, swietne. Nie badzmy lizusami. Ta szkola jest straszna. Nie
      wybralabym jej ponownie. W zyciu!! Trzecia EF
    • Gość: mała Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:07
      Hej wam wszystkim ide sobie tu do gimnazjum zachęciła mnie mojego taty siostra
      która tu chodziła teraz jest w liceum. Ide z moimi dwiema przyjaciółkami mam
      nadzieje że będzie fajnie pozdro dla wszystkich uczniów tej szkoły
      • Gość: absolwentka2004/05 Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 09:41
        Chodze do prestizowego liceum, ale nie dostalabym sie do niego bez wlasnej
        ciezkiej pracy. Szkola przedstawia sredni poziom nauczania zkilku przedmiotow,
        ale jezyk angielski i francuski stoi na bardzo wysokim poziomie u niektorych
        nauczycieli. Trzeba dobrze trafic. Atmosfera pogorszyla sie znaczaco od czasu
        gdy odeszlam. Proponuje wybor tego gimnazjum tylko w ostatecznosci, chociaz nie
        narzekalam.
    • Gość: życzliwy Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.chello.pl 10.03.06, 12:01
      Widać, że Cię niczego w tym gimnazjum nie nauczyli... Po skrócie nr nie stawia
      się kropki.
    • Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 11.03.06, 21:10
      Jestem uczniem klasy pierwszej tego gimnazjum. Chodzę do klasy z rozszerzonym
      francuskim i jestem bardzo zadowolony. Poziom nauczania wysoki, a w
      szczególności języka francuskiego (szczególnie u pani Pośpiech). Atmosfera jest
      miła, panuje tu duża dyscyplina, a co za tym idzie mam poczucie bezpieczeństwa,
      jest świetna organizacja. Bierzemy udział w wielu projektach: wymianach
      międzynarodowych (w ramach programu Socrates Comenius 1), organizujemy dni
      różnych krajów (na skalę całej Łodzi). Ta szkoła jest świetna, można o niej
      mówić tylko w samych superlatywach.
    • Gość: ojciec Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 19:49
      dyr tego g musi mieć dobre układy z redaktorami dziennika łodzkiego bo ciągle
      ją zachwalają
    • Gość: gim28 Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:26
      To po prostu najlepsze gimnazjum w Łodzi, świetna atmosfera, dobra zabawa i
      dobry poziom nauczania.
    • Gość: ojciec Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:29
      Jestem bardzo zadowolony z tego gimnazjum. Mój syn ma coraz większą chęć do
      nauki, a jego wiedza cały czas się powiększa. Gimnazjum numer 28 to jedna z
      najlepszych szkół w Łodzi.
    • Gość: ktoś Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:33
      W tym gimnazjum jest najlepsza atmosfera, świetni nauczyciele i wysoki poziom
      nauczania. Wszystko jest zawsze dopięte na ostatni guzik, dopracowane do
      ostatniego szczegółu. Jest to jedna z niewielu szkół w Łodzi, w której uczniowie
      mają poczucie bezpieczeństwa. Jestem zadowolony.
    • Gość: matka Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:37
      Ta szkoła jest bezpieczna, panują w niej żelazne zasady. Jest to szkoła
      przyjazna uczniowi, co wynika z relacji mojego sya. Widać, że chce mu się uczyć
      i chodzić do tej szkoły. Świetny poziom nauczania, życzliwi i pomocni
      nauczyciele oraz świetna atmosfera, to znajdziecie w tej szkole. Serdecznie ją
      polecam.
    • Gość: kor Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:42
      Jedna z najlepszych szkól w Łodzi. Świetny poziom nauczania, duże poczucie
      bezpieczeństwa oraz wspaniała kadra nauczycielska. Świetna dyrekcja, która
      trzyma całą chołotę w garści, przez co wszyscy czują się bezpiecznie. Najlepsza
      szkoła w Łodzi, duży prestiż i świetny poziom nauczania.
    • Gość: ssh Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:48
      Jedna z najlepszych szkół w Łodzi.
    • Gość: uczennica klasy 1g Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 18:48
      Ta szkoła jest wprost nie porównywalna z żadną inną szkołą. Nauczyciele świetnie
      tłumaczą tematy, uczniowie się wzajemnie wspierają i są bardzo dobre warunki do
      nauki. Polecam w 100% tę szkołe, a w szczególności lekcje języka polskiego z
      panią Izabelą Marus ;)
      • Gość: Marcel Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:06
        Ahhh to gimnazjum 28. Smutno było je kończyć. Ludzie byli świetni. Niesposób
        było sie z kimś niedogadać. No i radiowęzeł na każdej przerwie
    • Gość: piotrek Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 18:50
      Co by tu powiedzieć o moim gimnazjum...? Może to, ze tak świetnej szkoły jak ta
      nigdy nie znajdziecie!!! I to, że w poprzednim rankingu nie znalazło się nasze
      gim. to nie świadczy to, że jesteśmy źli. Weźmy na przykład taką 1 (Gim. nr
      1)... Ta szkoła to wogóle na to nie zasłużyła....
    • Gość: lol Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:52
      Dobra atmosfera, niezłe dyskoteki, muzyka na każdej przerwie. Jest świetnie.
    • Gość: nie podam Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:54
      Super szkoła, świetne dyski, radiowęzeł na przerwach, dobra sal od w-f, siłownia
      z niezłym wyposażeniem. Świetna szkoła!!
    • Gość: Absolwentka I LO Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 18:55
      Szkoła rewelacyjna. Bardzo wysoki poziom nauki, dzięki czemu łatwiej dostać się
      do dobrego Liceum. Klasy profilowane, co także jest plusem. Miły personel i
      towarzystwo. Polecam wszystkim. Pozdrawiam.
    • Gość: nndp Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 18:55
      Świetna szkoła, niezły klimat, świetny poziom nauczania. Polecam wszystkim
      szóstoklasistom.
    • Gość: 6klasistka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:01
      Nie jestem jeszcze uczennicą tego gim ale gdy tylko przyszłam na drzwi otwarte
      od razu mi sie spodobało i sie zapisałam. Byłam w wielu gimnazjach aby wybrać
      to najlepsze i to zrobiło na mnie najwieksze wrażenie. Podoba mi się także, że
      nazywają je w Łodzi "Hogwartem".
    • Gość: miśka Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 19:01
      Nic nie jest tak świetne jak Gimnazjum 28!!! Nigdzie indziej nie nzajdziesz tego
      co możesz naleźć tutaj!!! We Are Rulllleeeezzzzz!!!
    • Gość: Kaśka Cz. Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 19:04
      Nasze Gimnazjum jest bardzo nowoczesne i fajneeee!
      • Gość: ... Re: Gimnazjum nr 28 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.03.06, 19:09
        Polecam klase z profilem języka Francuskiego
    • Gość: grzechu Re: Gimnazjum nr 28 IP: 212.191.173.* 13.03.06, 19:07
      Jestem absolwentem tego gimnazjum, a uczę się w najlepszym liceum w Łodzi.
      Prawda jest taka, że tylko i wyłącznie ta szkoła dała mi taką wiedzę, abym mógł
      się dostać do mojego liceum. Klasy profilowane, dużo projektów(socrates),
      wymiany, konkursy, to wszystko można znaleźć tylko w tym gimnazjum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka