Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 43

• Gość: Gimnazjalistka Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:07
      Nie polecam tego gimnazjum.
    • Gość: lipa33 Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 22:07
      Dopiero 3 miejsce? Cóż liczyłam, że będzie wyżej. Ogólnie po roztrzygnięciu
      mówię, że to spoko szkoła. Jest wysoki poziom i zgadzam się z didosem, czasami
      aż za wysoki, ale da się wyrobić. Nauczyciele i uczniowie są spoko. Zgraja
      indywidualności, ale wszyscy się dogadują i jest dobrze. Wyposażenie jest
      dobre. Są Macki i pc, duża sala, mała sala, sala od materacy, inna sala( nie
      wiem jak nazwać kozły, skrzynie itd) i siłownia. Ostatnio usłyszałam, że ktoś
      tu napisał, że występuje zjawisko fali. Nic takiego nie ma. Atmosfera jest
      spokojna, nie licząc sprawdzianów i niezapowiedzianych sprawdzianów.
      • Gość: reporter(była3e) Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 11:26
        Szkoła jest super! Skończyłam ją w ubiegłym roku(szkoda:-(). Nauczyciele są
        spoko, ale rzeczywiście jest paru "ostrych". Jeżeli ktoś ma polski z panią v-ce
        dyrektor to wie, co mam na myśli;-). No ale przynajmniej nie mam teraz problemów
        z polskim w liceum. Dyrektor też jest spoko(miałam z nim historię), Jego lekcje
        były odjechane. Ale niestety zdażają się też "gorsi" nauczyciele, np. już
        wcześniej wspomniana w jakimś komentarzu pani od chemi(często się zdaża, że
        uczniowie muszą ją poprawiać na lekcji-to pewnie z Jej roztargnienia;-). Pozatym
        ja (nie wiem jak inni) nie przepadałam za panią P. od w-fu. Może dlatego, że ona
        też mnie nie lubiła, kto wie. Ale jeżeli chcecie spędzić 3 niezapomniane lata
        wybierzcie to gimnazjum, bo naprawdę warto. W dodatku jeżeli trochę się
        będziecie uczyć (ale nie na dużo;-) to z pewnością nie będziecie mieli problemów
        żeby się dostać do wymarzonego lo. W szkole odbywa się wiele zajęć poza
        szkolnych, dzięki czemu możecie rozwijać swoje pasję. Szkoła ma miłą atmosferę
        (chociaż jest może trochę za duża) i chodzą do niej naprawdę świetni ludzie.
    • Gość: am Re: Gimnazjum nr 43 IP: 195.69.80.* 19.04.06, 15:34
      skończylam 2 lata temu i nadal jś dobrze wspomniam :))
      najfajniejsza byłam pani Gałwiaczek, do dziś tesknie za takim polskim :)
      • Gość: sandra Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.toya.net.pl 28.02.15, 11:39
        Zgadzam się w zupełności. Pani Gałwiaczek to najlepsza nauczycielka! Jestem dopiero w 1. klasie, ale cieszę się, że trafiłam na taką wspaniałą polonistkę. Kocham polski, w przyszłości mam zamiar zostać polonistką :D A co do gimnazjum to jest genialne! Chodzę do klasy z rozszerzonym j. niemieckim i nie żałuję. Polecam wszystkim! :)
        • Gość: sandra xd Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.toya.net.pl 31.10.15, 08:15
          Hahah :p Martyna, bardzo śmieszne xd 👎
    • Gość: mandrake Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.dolsat.pl 03.06.06, 22:38
      A czy pan Ł. uczy tam jeszcze historii/wos?
    • Gość: Edy7ka Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.toya.net.pl 23.09.07, 20:26
      Po pierwsze Pani Gryglas nie ma imienia zaczynającego się na B. tylko na M. po
      drugie nie uczy fizyki tylko matematyki :)
      • Gość: reena Re: Gimnazjum nr 43 IP: *.4web.pl 30.09.07, 16:46
        tylko nie idzcie w zadnym wypadku do klasy integracyjnej! nie dosc ze poziom jest mocno zanizony to ludzie z takich klas sa traktowani jakby byli nie do konca rozwinieci. poza tym klasy integracyjne sa pomijane we wszystkich szkolnych uroczystosciach. no moze oprocz turnieju klas integracyjnych gdzie ludzie, ktorzy nie sa w jakims stopniu chorzy sa po prostu osmieszani. sa to zwykle klasy "gorsze" ktore nie zasluguja na uwage. znam osoby ktore sie tam uczyly. zaluja calych trzech lat, ktore mogly byc wspaniale...
        • xingxing Re: Gimnazjum nr 43 26.01.22, 12:53
          To już problem tych ludzi, a nie uczniów którzy chodzili do tych klas. Moja znajoma chodziła do takiej i za nic by się nie zamieniła na inną.
    • lesniew Re: Gimnazjum nr 43 15.12.16, 09:14
      Jako rodzic jestem z tego gimnazjum bardzo niezadowolony. Jedyne co potrafią nauczyciele to wymagać. Wszystkiego muszę uczyć sam, co wiąże się z brakiem czasu na sen i problemem z koncentracją w szkole. Żałuję wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka