Gość: cecylia30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:33 Króla i bedy nie chce PiS to chcą wrócić w łaski Ligi ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ader Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: 199.64.72.* 01.03.06, 12:08 To kpina!!!! Łódź i jego radni to porażkaka całej Polski. Taki Król, Olas, Popecki - kto to jest, plankton ścieku który płynie przez centrum Łodzi. ......a nie chce Król zostać prezesem WFOŚ? Stary CAP Olas mu to załatwi!!! Łudzie opamientajcie się - pogońcie te szumowiny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egość Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:26 Czlowieku, zanim zaczniesz sie wymądrzać zastanów sie chwilkę...nie znasz żadnych opcji, nie masz pojęcia "kto i co" a jedyne co potrafisz to "toczyć bezmyślnie pianę". Tak sie wstydzisz za radnych łódzkich a spójrz jakich to miasto ma mieszkańców (najlepiej w lustro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.t.r.a Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:12 Nie dziwię się że ich nie chcą bo to oszołomy. czy ktoś widział jak na sesjach sejmiku zachowuje sie szanowny radny Król??? Ten człowiek powinien pracować w kabarecie. kto go wybrał?? Łodzi gratulujemy Króla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samson Miodek Burzliwa sesja sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:50 To co wyprawia Beda i Król woła o jawna pomste do nieba, do którego niestety oni nader czesto sie odwołuja. Dla nich Bogiem jest mamona!!! Moralność Bedy i Króla jest tak dobrze znana niczym program PO-ani o jednym ani o drugim nic nie słychać. Niestety ich psychika nie wytrzymała próby jaka były jesienne wybory parlamentarne. Całe szcęście ze nie zostali parlamentarzystami, było by mi tylko wsyd za taka Panią Senator i takiego Pana Posła. P.S. Jako ze znam te dwie persony osobiście, mam mała rade, mianowicie: zacznijcie brać PROZAC na chęć życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolcia Burzliwa sesja sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:04 Mam pytanko do Pani Bedy. Co sie dzieje z tym Pani przystojnym asystentem, (z czasów gdy była Pani członkiem zarządu) którego to w wiekszości czasu zasłaniała Pani swoją osoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:29 Ani członkowie zarządu, ani wicemarszałkowie nie mają swoich asystentów. A przynajmniej oficjalnie na etatach UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franco Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:03 nie mieli ale teraz SLD ma a praca dep org. to zupełnie ci innego. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Burzliwa sesja sejmiku 01.03.06, 19:15 SLD ma? Dziwne, bo Makowski nie ma w urzędzie asystenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ do zosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:36 nie rozśmieszaj mnie. Akurat makowski ma swoich asystentów wszędzie. nawet w urzędzie miasta i wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: do zosi 02.03.06, 13:46 Gość portalu: ........ napisał(a): > nie rozśmieszaj mnie. Akurat makowski ma swoich asystentów wszędzie. nawet w > urzędzie miasta i wojewódzkim Wiesz kto to jest asystent? Powiem ci w prostych słowach żebyś zrozumiał: "POMOCNIK", a takiego w UM nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: do Elizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:14 oficjalnie nie........ p.s. twoja osoba mnie intryguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza do Zenona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:54 a cóż takiego intrygującego jest w mojej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: do Elizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:26 nudno tam u was... od rana na necie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:04 O zasłanianiu mówisz o wielkości jej ciała czy o obronie jakiejś innej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Burzliwa sesja sejmiku 01.03.06, 19:18 cecyli30, Franco, eliza i zenon mają takie samo IP. Czyżby pisali z jednego miejsca? A może z Urzędu Marszałkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś