Dodaj do ulubionych

Burzliwa sesja sejmiku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:33
Króla i bedy nie chce PiS to chcą wrócić w łaski Ligi !
Obserwuj wątek
    • Gość: ader Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: 199.64.72.* 01.03.06, 12:08
      To kpina!!!! Łódź i jego radni to porażkaka całej Polski.
      Taki Król, Olas, Popecki - kto to jest, plankton ścieku który płynie przez
      centrum Łodzi.

......a nie chce Król zostać prezesem WFOŚ? Stary CAP Olas mu to załatwi!!!
      Łudzie opamientajcie się - pogońcie te szumowiny!!!!
      • Gość: egość Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:26
        Czlowieku, zanim zaczniesz sie wymądrzać zastanów sie chwilkę...nie znasz
        żadnych opcji, nie masz pojęcia "kto i co" a jedyne co potrafisz to "toczyć
        bezmyślnie pianę". Tak sie wstydzisz za radnych łódzkich a spójrz jakich to
        miasto ma mieszkańców (najlepiej w lustro).
    • Gość: o.s.t.r.a Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:12
      Nie dziwię się że ich nie chcą bo to oszołomy. czy ktoś widział jak na sesjach
      sejmiku zachowuje sie szanowny radny Król??? Ten człowiek powinien pracować w
      kabarecie. kto go wybrał??
      Łodzi gratulujemy Króla
    • Gość: Samson Miodek Burzliwa sesja sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:50
      To co wyprawia Beda i Król woła o jawna pomste do nieba, do którego niestety
      oni nader czesto sie odwołuja. Dla nich Bogiem jest mamona!!! Moralność Bedy i
      Króla jest tak dobrze znana niczym program PO-ani o jednym ani o drugim nic nie
      słychać.
      Niestety ich psychika nie wytrzymała próby jaka były jesienne wybory
      parlamentarne.
      Całe szcęście ze nie zostali parlamentarzystami, było by mi tylko wsyd za taka
      Panią Senator i takiego Pana Posła.
      P.S. Jako ze znam te dwie persony osobiście, mam mała rade, mianowicie:
      zacznijcie brać PROZAC na chęć życia!!!
    • Gość: Jolcia Burzliwa sesja sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:04
      Mam pytanko do Pani Bedy.
      Co sie dzieje z tym Pani przystojnym asystentem, (z czasów gdy była Pani
      członkiem zarządu) którego to w wiekszości czasu zasłaniała Pani swoją osoba???
      • Gość: eliza Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:29
        Ani członkowie zarządu, ani wicemarszałkowie nie mają swoich asystentów. A
        przynajmniej oficjalnie na etatach UM.
        • Gość: Franco Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:03
          nie mieli ale teraz SLD ma a praca dep org. to zupełnie ci innego.
          • zosiajaniak Re: Burzliwa sesja sejmiku 01.03.06, 19:15
            SLD ma? Dziwne, bo Makowski nie ma w urzędzie asystenta.
            • Gość: ........ do zosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:36
              nie rozśmieszaj mnie. Akurat makowski ma swoich asystentów wszędzie. nawet w
              urzędzie miasta i wojewódzkim
              • zosiajaniak Re: do zosi 02.03.06, 13:46
                Gość portalu: ........ napisał(a):

> nie rozśmieszaj mnie. Akurat makowski ma swoich asystentów wszędzie. nawet w
                > urzędzie miasta i wojewódzkim

Wiesz kto to jest asystent? Powiem ci w prostych słowach żebyś
                zrozumiał: "POMOCNIK", a takiego w UM nie ma.
        • Gość: zenon Re: do Elizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:14
          oficjalnie nie........ p.s. twoja osoba mnie intryguje
          • Gość: eliza do Zenona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:54
            a cóż takiego intrygującego jest w mojej osobie?
            • Gość: Zenon Re: do Elizy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:26
              nudno tam u was... od rana na necie ;-)
      • Gość: Łuki Re: Burzliwa sesja sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:04
        O zasłanianiu mówisz o wielkości jej ciała czy o obronie jakiejś innej:))))
    • zosiajaniak Re: Burzliwa sesja sejmiku 01.03.06, 19:18
      cecyli30, Franco, eliza i zenon mają takie samo IP. Czyżby pisali z jednego
      miejsca? A może z Urzędu Marszałkowskiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka