saperka 27.11.02, 21:33 ... z nokii i nie wiem jak. fajna owieczka, ale mam jej juz dosc. ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: pomocy! chce zdjąć logo... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:04 No właśnie- kto wie, bo ja mam taki sam problem, tylko, że z serduszkami /też w nokii/ pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: pomocy! chce zdjąć logo... IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.11.02, 22:09 Może trzeba zamówić inne? Taka taktyka operatora? Proponuje zadzwonić na infolinię. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka (micin) 27.11.02, 22:10 teraz już wiem. wysyłasz sms "L usun" na nr 7266. i tyle. mnie sie tak udało. -- pzdr Saperka_już_szcześliwie_bez_loga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: (micin) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.11.02, 22:18 I kolejne 2 zł na konto operatora :/ Odpowiedz Link Zgłoś
saperka maruda 27.11.02, 22:21 2 zl+vat (22%) = 2,44, ale co poradzic polak madry po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: (saperka) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:38 Dzięki:) Ale nie dam im narazie zarobić:) Wytrzymam jeszcze z tymi serduszkami trochę, bo mi szkoda kasy:) A swoją drogą straszni naciągacze! pzdr m_skąpa Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (saperka) 02.12.02, 22:36 ... Ja mam SIEMENSA i sobie podpinam telefon fo kompa i zgrywam logosy :P Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: (saperka) 02.12.02, 22:38 A ja mam ericssona i też sobie wgrywam :P Hubar - to nie zależy od modelu telefonu tylko od posiadania kabelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: (saperka) 02.12.02, 23:28 hehe, a ja mam nokie z WAPem, ktorego jeszcze nigdy nie uzywalam, czy ktos wie o co w tym chodzi??? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: 03.12.02, 11:05 WAP to tak jakby "Internet w komórce" ;-) Całkiem sporo można uzyskac w kwestii informacyjnej dzięki WAP'owaniu (szkoda wymieniać, gdyż jest tego sporo). Przeszkodą w swobodnym WAP'owaniu jest cena - jeżeli robisz to poprzez dial'up płacisz za czas połączenia z daną bramką, jeżeli zaś korzystasz z GPRS'u, płacisz za ilość "ściągniętych" pakietów, tj. za ilość uzyskanych informacji. Obecnie WAP nie jest jeszcze aż tak bardzo rozpowszechniony, ale myślę że w przyszłości rozpopularyzuje się tak jak net. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś