Gość: w potrzebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:05 Gdzie mogę kupić ładowarkę z gniazdkiem USB do odtwarzaczy mp3 itd. Podłączana do prądu. Proszę o pomoc! Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Nie ma czegoś takiego 02.03.06, 11:18 No chyba ze w Media... Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ależ Yavoriusie 02.03.06, 11:25 Ja nie mowilem, ze tego nie ma na allegro, tylko, ze tego nie ma na swiecie. No chyba, ze w Media... A dlaczego? Bo to bylo glupie pytanie. Dzierżżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ależ Yavoriusie 02.03.06, 11:27 No tak, ale jak jest na allegro, to i jest na świecie. Chyba że nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No wiec właśnie 02.03.06, 11:51 Jest na allegro, jest w Media, jest w Euro, jest w malym sklepie pana Ryska na Widzewie zajmujacym sie glownie sprzedaza uzywanych telewizorow. Jest wszedzie. Wiec po co pytac na forum gdzie do czorta moge kupic ladowarke z gniazdkiem USB do odtwarzaczy mp3 podlaczana do pradu? Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No wiec właśnie 02.03.06, 11:53 dziad_borowy napisał: > Wiec po co pytac na forum gdzie do czorta moge kupic ladowarke z gniazdkiem USB > do odtwarzaczy mp3 podlaczana do pradu? Po co? Po to żeby zaistnieć na forum! *werble* *oklaski* Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To w takim razie może zapytam 02.03.06, 11:57 Gdzie mozna kupic (w Łodzi oczywiscie) podkladke pod myszke bo mnie zaginela i jezde w potrzebie? Bede wdzieczny za okazana pomoc. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: To w takim razie może zapytam 02.03.06, 12:01 Nie wiem, może tu: www.ebhp.pl/grupa.html?kaId=1239 ps. Gdzie w Łodzi kupię bilet autobusowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie w potrzebie Re: To w takim razie może zapytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:22 Po co pytać? Żeby głupi miał zagadkę! Bueehhehehehe! :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No to już ci tę zagadkę rozwiązaliśmy 02.03.06, 22:52 I po sprawie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Gdzie kupić ładowarkę USB... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:24 w galerii w fotojekerze chyba 35 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Gdzie kupić ładowarkę USB...na giełdzie elektr IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 12:32 onicznej w sobote na łksie tam jest najtaniej ... Odpowiedz Link Zgłoś