Dodaj do ulubionych

Rozgrzeszam Kaczyńskiego

10.10.06, 10:49
ze wszystkich jego poczynań od września.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3675453.html
Też bym zgłupiał, gdyby mi się kot zabił. Biedny Busio :(

[`]
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:52
      [']
      • yavorius ps. Ale nie rozgrzeszam! /jakkolwiekmamkoty 10.10.06, 10:52
    • big_news Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:52
      Ale się uśmiałem...
      Żenada:/
      • yavorius Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:53
        Oj, gdybyś Ty widział nasze miny po lekturze niektórych Twoich postów ;-)

Wyluzuj ;D
        • big_news Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:54
          Koniecznie róbcie sobie foty i mi je ślijcie. Też chciałbym się szczerze pośmiać:)
          • cassani Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 11:00
            ja po lekturze niektórych Twoich wpisów jestem lekko otępiały, czoło mam
            zroszone potem, ale takim w małych kropelkach, czasami wzrok wbijam w jakiś
            niewidzalny punkt, ale czasami moje gałki oczne szaleńczo poszukują czegoś.
            Zazwyczaj chwytam się kurczowo oparcia fotela i prostuje nogi - tak jak w aucie
            gry siedze na miejscu pasażera w czasie hamowania. potem jednak przychodzi znów
            ta natarczywa konkluzja "odpisz mu, pomóż jakoś, to przecież człowiek"
            :)
            • big_news Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 11:04
              Ok. Ponieważ mimo wszystko Was lubię, zwalniam Was łaskawie (acz jedynie
              częściowo) z tych ciężkich przeżyć związanych z czytaniem moich postów. Od tej
              pory zezwalam na studiowanie 9 na 10 moich wypocin. To powinno dać Wam nieco
              wytchnienia;)
          • brite Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 11:05
            Wystarczy zajrzeć do mojej wizytówki :-)
            • big_news Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 11:16
              To wiem. Ale chodzi o te szczególne foty, te robione tuż po zapoznaniu się z
              treściami i autentycznie oddające przeżyty szok:)
    • cassani ['] 10.10.06, 10:53
      ostatnia ofiara III RP!
      PS. to dlatego polecieli Gucwińscy...
    • diogenespies Kondolencje trzeba napisac 10.10.06, 10:53

• mag.gie nie rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:54

nawet jego kot nie mógł z nim wytrzymać i popełnił samobójstwo.

Busio zapewnie poszerzył grono kocich aniołków.
      • dziad_borowy Re: nie rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:55
        Wszystkie kury sie za niego modla.
        Dzierżżż!!!
        • cassani Re: nie rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:57
          przypomne które to kury :)
          • diogenespies Pamela Anderson! 10.10.06, 10:59

• mag.gie sratatata prywata do Kaszanki 10.10.06, 11:02

Kasani, nie będziesz zły jak sobie zrobię sygnaturkę 'pąpka'? ;D
            • yavorius sratatata prywata do Maggie 10.10.06, 11:04
              Pąpka?:?
              • mag.gie sratatata prywata do Yavo 10.10.06, 11:06
                Dir Yavoriusie, chciałabuym zwrócić uwagę że w mym nicku między 'g' a 'g' jest .
                <słownie:kropka> i chciałabym żebys wziął ją pod uwagę :)
                Dziękuję.
                A co do 'pąpka', to wiesz taka 'pompka' :)
                • diogenespies Kropka na czesc Kropiwnickiego? 10.10.06, 11:08

• dziad_borowy Re: Kropka na czesc Kropiwnickiego? 10.10.06, 11:09
                    Pod nikiem Mag.gie kryje sie Monika Olkejnik.
                    Dzierżżż!!!
                    • diogenespies O agentka WSI zdaje sie, a to tajemnica..... 10.10.06, 11:12

• mag.gie oj to, ze mieszkam na obrzezach miasta Uć nie ozna 10.10.06, 11:17
                        cza, ze musisz mnie wyzywac od agentki wsi :)
                        • diogenespies Wiec moze któraś z tych firm? 10.10.06, 11:30
                          GRU,MOSAD,CIA,SZABAK,FSB,SIS/MI6, Hlavni Sprava Rozvedky,Centro Superior de
                          Información de la Defensa,Algemene
                          Inlichtingen- en Veiligheidsdienst,Bundesnachrichtendienst,Slovenska
                          Obveščevalno-Varnostna Agencija,Államvédelmi Hatóság,Servizio per le
                          Informazioni e la Sicurezza Militare,Royal Canadian Mounted Police,VEVAK,Szin
                          Bet,Jamahiriya el Mukhabarat,Milli Istihbarat Teskilan, New Zealand Government
                          Communications Security Bureau.
                          • mag.gie skoro już mogę wybierać/wskazywać 10.10.06, 11:34

to zawsze marzyłam o Nowej Zelandii :)
                            • diogenespies Re: skoro już mogę wybierać/wskazywać 10.10.06, 11:43
                              Ja tez:-)
                              • mag.gie tak się rozmarzyłam tą Nowa Zelandią 10.10.06, 12:14
                                że aż net stwierdził, że ma mnie gdzieś i mnie wywalił :)
                                • diogenespies Pisz podanie o prace w NZ 10.10.06, 12:15

• mag.gie w NFZ? :p/nicwięcejniemamdonapisania 10.10.06, 12:19

• dziad_borowy NZ to fajny kraj 10.10.06, 12:21
                                    Brat Franza siedzi tam juz pare lat i nie narzeka.
                                    Dzierżż!!!
                                    • mag.gie Re: NZ to fajny kraj 10.10.06, 12:45
                                      dziad_borowy napisał:

> Brat Franza siedzi tam juz pare lat i nie narzeka.
                                      > Dzierżż!!!

o czyim bracie mówisz, bracie? :)
                                      • dziad_borowy O Franza bracie, siostro / ni z gruszki 10.10.06, 13:03
                          • gikona Re: Wiec moze któraś z tych firm? 10.10.06, 11:35
                            ojej jakie ładne nazwy...
                    • mag.gie Re: Kropka na czesc Kropiwnickiego? 10.10.06, 11:18
                      dziad_borowy napisał:

> Pod nikiem Mag.gie kryje sie Monika Olkejnik.
                      > Dzierżżż!!!
                      Jesli juz to Magdalena Okejnik ;)

Okej? :)
                      • dziad_borowy Okej, okej Okejnick / nołnoł 10.10.06, 11:20
                        nie, nie nie nołnoł, jeszcze ps.
                        ps. Cassansztajn, dostalem maila:-) fajoskie:-)
                  • donpeedro Re: Kropka na czesc Kropiwnickiego? 11.10.06, 08:30
                    raczej jabłko
                • yavorius przepraszam /bubu 10.10.06, 11:17
            • cassani zezwalam 10.10.06, 11:20
              ale tylko ze względu na urodziny!
              • mag.gie Re: zezwalam 10.10.06, 11:25
                cassani napisał:

> ale tylko ze względu na urodziny!

w takim razie :
                Kaszka, niech Ci nokia lekką będzie :P
                I spełnienia marzeń :)

...............................
                new sygnaturka: pąpka :)
                • cassani ach 10.10.06, 11:28
                  dziekuję!
                  PS. Jak by moje marzenia się spełniły to byś została ministrem ds. budownictwa
                  albo zdrowia - cokolwiek wolisz :)
                  • mag.gie ach 10.10.06, 11:32
                    w taki razie jeszcze raz spełnienia :)

PekaeS: A z dwojga złego to juz lepiej dla społeczeństwa (i do mnie także) żebym
                    została ministrem ds. budownictwa :)
                    • cassani Re: ach 10.10.06, 11:37
                      mam jeszcze resort zbieractwa i rybołóstwa ale tam bym przesunął Dziada B.
                      Szprota ma tRUjkę.
                      • dziad_borowy Re: ach 10.10.06, 11:40
                        Ale pod warunkiem, ze bede mogl sobie zarzucic wedke i zbierac ryby jedna za
                        druga.
                        Dzierżżż!!!
                        • cassani no pewka 10.10.06, 11:41
                          dostaniesz nawet klucz do koryta!
                          • dziad_borowy No to fullopcja:-) / to krzepi 10.10.06, 11:45
                      • mag.gie Re: ach 10.10.06, 11:40
                        ta, nich ma ten Dziad :)

Chłopie masz urodziny, szalej, pij, tańcz, skacz a nie obmyslasz jakie resorta
                        komu :P
                        • cassani Re: ach 10.10.06, 11:41
                          no własnie tak szaleję!
                          • mag.gie a no chyba że tak :) 10.10.06, 11:42
                            a kto będzie Ziobrem?

• dziad_borowy Re: a no chyba że tak :) 10.10.06, 11:44
                              Za Ziobro Adama obsadzilbym Bielana.
                              Dzierżżż!!!
                            • cassani Re: a no chyba że tak :) 10.10.06, 11:48
                              dobre pytanie. myślałem o Bigim ale on sie bardziej czesze na Macierewicza.
      • big_news Re: nie rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 10:56
        No i nikt go nie zje. Wegetarianie pewnie są ukontentowani. Wietnamczycy jakby
        mniej.
        • diogenespies Wietnamski wywiad bral w tym udzial! 10.10.06, 10:57

• gikona Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 11:13
      ciekawe kto kaczkom pogonił kota...
    • mag.gie cholerka, przepraszam Brajt 10.10.06, 11:36
      przez przypadek rozmyłam Ci wątek zoologiczny:)
      Naprawdę nie chciałam...
      • dziad_borowy Nie wiem czy nie powinnaś tu dodać jeszcze: 10.10.06, 11:43
        mrrrrrau.
        Czy jakos tak.
        Dzierżżż!!!
        • mag.gie przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:46
          mrauuuuuuuuuuuuuuu :)
          • cassani Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:49
            mam motyle w brzuchu po tym mrau. musze to jakoś rozchodzić.
            • dziad_borowy Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:50
              Az boje sie pomyslec co ma teraz Brajt.
              Dzierżżż!!!
              • cassani Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:52
                Brajt jest taki ładny i chudziutki że może mieć co najwyżej larwy w brzuchu :)
                • brite Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:56
                  > larwy w brzuchu

i, jak na pacyfistę przystało, nieuzbrojone!
                  • gikona Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:58
                    a co się z tego wykluje?
                    • cassani Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 11:59
                      motyl pacyfista!
                      • dziad_borowy Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 12:03
                        Paź Królowej - oni nigdy do bitki nie byli chetni. Raczej w rajtuzach biegali
                        nizli w zbroi.
                        Dzierżżż!!!
                        • cassani Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 12:05
                          paź Ci się marzy? na stałe czy z doskoku?
                          • gikona Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 12:06
                            w rajtuzach...
                            • dziad_borowy Uściślijmy 10.10.06, 12:08
                              na stałe w rajtkach jak sie patrzy.
                              Dzierżż!!!
                              • gikona Re: Uściślijmy 10.10.06, 12:10
                                no nie poznaję kolegi dziada...
                                • dziad_borowy Re: Uściślijmy 10.10.06, 12:12
                                  To wina tego, ze sie nie ogolilem.
                                  Dzierżżż!!!
                                  • gikona Re: Uściślijmy 10.10.06, 12:14
                                    a te włoski to dla Diogenesa hodujesz?
                                    • dziad_borowy Sie wie:-) / bzzzz 10.10.06, 12:15
                              • cassani uściślonych rajtuzach? 10.10.06, 12:10
                                ale będzie mu w pazia gorąco. i pogięty będzie!
                                • gikona Re: uściślonych rajtuzach? 10.10.06, 12:16
                                  zgrzany paź to nic dobrego...
                                  • cassani Re: uściślonych rajtuzach? 10.10.06, 12:31
                                    a wilgny lepszy?
                                    • gikona Re: uściślonych rajtuzach? 10.10.06, 12:35
                                      hmm...
                                      • cassani znaczy się 10.10.06, 12:45
                                        ja mam suchego, tak tylko się spytałem.
                                        • mag.gie a ja 10.10.06, 12:45
                                          znam Suchego, tak tylko mówię :)
                                          • dziad_borowy To ja tylko dopowiem 10.10.06, 12:46
                                            ze znam dwie Suche.
                                            Dzierżż!!!
                                            • cassani Re: To ja tylko dopowiem 10.10.06, 12:57
                                              a ja znam Przysuche
                                              • dziad_borowy Przysuchę obok Odrzywołu? 10.10.06, 13:00
                                                To ja tez znam. I jedna Agnieszke z - tez.
                                                Dzierżżżż!!!
                                                • mag.gie Agnieszka juz tam nie mieszka/alemisiewyrwało! 10.10.06, 13:02

• cassani Re: Przysuchę obok Odrzywołu? 10.10.06, 13:13
                                                  ja znam Agnieszke z Odrzywołu :)
                                                  poważnie!
                                                  • dziad_borowy hehe 10.10.06, 13:14
                                                    A czarna ci ona taka?
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • dziad_borowy A zresztą 10.10.06, 13:15
                                                    to najprawdopodobniej ta sama osoba. Powiazania z wiadomymi osobami sa:-)
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • cassani Re: hehe 10.10.06, 13:17
                                                    no :) długaśne takie!
                                                    mocno ją znałeś?
                                                  • dziad_borowy Re: hehe 10.10.06, 13:20
                                                    Bardzo mocno:-) Tzn tak mocno, ze oprocz wchodzenia w zwiazki bardziej sie nie
                                                    da:-) Prawie cale studia bujalismy sie w jednym towarzystwie:-)
                                                    Dzierżż!!!
                                                  • cassani Re: hehe 10.10.06, 13:30
                                                    No to mnie znasz zapewne. Ja poznałem Agę pod koniec studiów. A jej była
                                                    koleżanka - Monika ochajtała się z moim współspaczem - bliżej?
                                                  • dziad_borowy Re: hehe 10.10.06, 13:36
                                                    Monika, ktora to pozniej zamieszkala ze wspolspaczem obok strazy? JEsli tak to
                                                    wspolspacza znam, a nawet robil mi kawe:-)
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • cassani Re: hehe 10.10.06, 13:45
                                                    tak dokładnie tak. mieszkali obok straży, a ja też niezbyt daleko przez jakiś
                                                    czas :)
                                                    ps. a pamiętasz może współspacza współspacza?
                                                  • dziad_borowy Re: hehe 10.10.06, 13:51
                                                    A wlasnie wspolspacza wspolspacza nie bardzo, bo i wspolspacza tylko przez
                                                    chwile. A ze byl to okres nerwowego szukania swoich drugich polowek przez wyzej
                                                    wspomniane niewiasty to sie nam kontakty poluzowaly i okazji mnostwo nie bylo.
                                                    Ale jakby troche bardziej poszperac to jeszcze kilka znajomosci by sie
                                                    znalazlo. Ach, jakiez to Lumumbowo male:-) JAk sie bedziesz z nimi widzial to
                                                    pozdrow ich prosze ode mnie:-)
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • cassani och jak romatycznie 10.10.06, 14:02
                                                    z Agą kontaktu nie mam niestety, mój kochany Sony Ericsson wykasował go sobie,
                                                    i czekam az to Ona da znak zycia a z współspaczem mam - mają rocznego
                                                    potomaka :)
                                                  • dziad_borowy Re: och jak romatycznie 10.10.06, 14:06
                                                    Jak bedziesz potrzebowal tego kontaktu to wal jak w dym:-P A Monike ongiś Cz.
                                                    pozdrow osobiscie i goraco:-)
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • cassani Re: och jak romatycznie 10.10.06, 14:09
                                                    to walę - puść na krzynkę!
                                                    PS. ale przecie jak pozdrowię Monikę od Dziada Borowego to mi da okłady na
                                                    gorące czoło :))
                                                  • dziad_borowy :-)))) 10.10.06, 14:10
                                                    No to moze byc od Michałka:-))))
                                                    Dzierżżż!!!
                                                    ps. a kontakt wymaga wykonania telefonu, uruchamiam procedure:-)
                                                  • cassani Re: :-)))) 10.10.06, 14:16
                                                    spokojnie - daj emlilka jak coś wymyślisz - bez nerw (mam żonę:))
                                                    ps. ufffff, kamień mi spadł z serca. Jeszcze nazwisko "Borowy" to nic
                                                    strasznego, ale darowałbym Twoim rodzicom jakby na imię Ci dali "Dziad" :)
                                                  • dziad_borowy Kontakt poszedł:-) / bzzzzbzzz 10.10.06, 14:31
                                                  • natuface Re: :-)))) 10.10.06, 14:48
                                                    tak się składa że mąż Moniki czasami czytuje posty z forum.
                                                  • natuface Re: och jak romatycznie 10.10.06, 14:50
                                                    nieprawda nie masz od ostaniego spotkania - więc nie kłam
                                                  • mag.gie pół Łodzi wstrzymało oddech 10.10.06, 13:31

i czeka na jakieś pikantne szczegóły a Wy milczycie?
                                                    No, Panowie... :P
                                          • cassani Re: a ja 10.10.06, 12:57
                                            mag.gie napisała:

> znam Suchego, tak tylko mówię :)
                                            >

hmmm..., nie przypominam sobie. no, ale to były szalone lata :)
                                            • mag.gie a ja je kokodżambo :) 10.10.06, 13:08
                                              cassani napisał:

> hmmm..., nie przypominam sobie. no, ale to były szalone lata :)

ale ile lat temu były te szlone lata? ;)
                                              wiem, wiem, złośliwa jestem :)
                                              • dziad_borowy hehe 10.10.06, 13:10
                                                Powienien jeszcze dodac "...wnusiu".
                                                Dzierżżż!!!
                                                • mag.gie ufff, dzięki Dziadzie wiedziałam, że mogę 10.10.06, 13:16
                                                  na Ciebie.
                                                  Jesteś moim mistrzem_ciętej_złośliwości :)
                                                  • dziad_borowy Zaczerwieniłem się nieco / dziękuję:-) 10.10.06, 14:07
                                                  • mag.gie no dobra pogaworzyliście sobie 10.10.06, 14:29
                                                    a teraz gadać który i czym dotknął którego za młodu :)
                                                  • cassani Re: no dobra pogaworzyliście sobie 10.10.06, 14:30
                                                    dziad sie trochę lęka że mnie z oczu nie pozna.... odwleka....
                                                  • dziad_borowy Nooo, było, nie było 10.10.06, 14:33
                                                    milowy krok dla dziada bylby to w razie porazki:-)
                                                    Dzierżż!!!
                                                  • cassani Re: Nooo, było, nie było 10.10.06, 14:34
                                                    milowy??? rumienię się od tych komplementów! Ale bałbym się zawieść oczekiwania!
                                                  • mag.gie Oj Dziadzie 10.10.06, 14:34
                                                    Kaszana nie jest taka straszna.
                                                    Serio serio :)
                                                    To co jakieś szprotkanie w Uć się szykuje tak? :)
                                                  • dziad_borowy Re: Oj Dziadzie 10.10.06, 14:36
                                                    Oj, nie wiem czy znasz Kaszane z tej strony z ktorej ja mialbym Go poznac jak
                                                    po oczach nie skumam;-)
                                                    Dzierżż!!!
                                                  • cassani ma tremę 10.10.06, 14:46
                                                    przed spotkaniem pójdzie do okulisty
                                              • cassani och! 10.10.06, 13:15
                                                z 8-9? Potem sobie wymyśliłem pakt stabilizacyjny. Ale jak się potem okazało to
                                                był bieg wsteczny :)
                                                • gikona Re: och! 10.10.06, 13:17
                                                  na wstecznym teraz jedziesz?
                                                  • cassani Re: och! 10.10.06, 14:48
                                                    teraz to chyba stoje na parkingu:)
                                                    ps. strzeżonym!
                                        • dziad_borowy Suchy nos? 10.10.06, 12:46
                                          A to niedobrze.
                                          Dzierżż!!!
                                          • gikona a jak ściółka sucha? 10.10.06, 13:01
                  • louenx Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 12:12
                    na kogo przystało? a to żelastwo z Łęczycy?
                    • brite Re: przepraszam, zapomniałam 10.10.06, 12:24
                      to atrapa, tępe jest przecież i rdzewieje w kącie.
            • diogenespies zalej je czyms 10.10.06, 11:51

• brite Jesteście wstrętni* 10.10.06, 11:58
      Mi naprawdę żal Busia :(

*tylko trochę.
      • cassani Re: Jesteście wstrętni* 10.10.06, 12:02
        chuj z Busiem, co z larwami?
        • dziad_borowy Re: Jesteście wstrętni* 10.10.06, 12:07
          Chuj Ci wyszedl!! Bez trickowania!!! Czy to z okazji urodzin?
          DzierżżŻ!!!
          • dziad_borowy Cenzura umarła!!! 10.10.06, 12:09
            Niech zyje IV RP!!!
            Kontrolna ku...
            Dzierżż!!!
            • cassani Re: Cenzura umarła!!! 10.10.06, 12:11
              chuj - ku.. nie wyszła :(
              • dziad_borowy Czyli cenzura się jeszcze trzyma 10.10.06, 12:13
                Ale ledwo zipie.
                Dzierżż!!!
                • mag.gie no to panowie pojechaliście.../pobandzie 10.10.06, 12:16

• dziad_borowy Obyśmy tylko nie popłynęli / chlup 10.10.06, 12:19
        • cassani Re: Jesteście wstrętni* 10.10.06, 12:11
          no - faktycznie wyszedł bez trickowania :)
    • agtsmith Wiem kto za tym stoi 10.10.06, 11:58
      Irasiad.
      • dziad_borowy Re: Wiem kto za tym stoi 10.10.06, 12:00
        Irasiad dal popalic Busiowi i teraz jest zmeczony.
        Dzierżżż!!!
        • louenx Re: Wiem kto za tym stoi 10.10.06, 12:04
          a moze popełnił samobójstwo bo był zamieszany w aferę tasmową...
    • longeta Re: Rozgrzeszam Kaczyńskiego 10.10.06, 15:56
      Czy to twoja próba oderwania sie od polityki?
      Słowa rzucone na wiatr ;-)))
      • brite To nie było o polityce 10.10.06, 16:08
        świeczkę paliłem kotkowi.
        • longeta Re: To nie było o polityce 10.10.06, 16:18
          Taaa,modły też oprawiłeś?

Uwazasz ludzi za kretynów?
          Zmień towarzystwo ,weż rower i cyknij pare fotek ;)
          Papatki!
    • bart_step Mój miał podobnie 10.10.06, 17:00
      Też wyskoczył przez okno, przywalił o przeciwległą ścianę, zaliczył po drodze
      kilka parapetów i rypnął w metalowy daszek jak meteoryt. Huk słychać było w
      całej dzielnicy. Nic mu się nie stało, a porysowaną pozarumi ścianę mam za
      oknem do dziś.
      • brite Re: Mój miał podobnie 10.10.06, 20:02
        Mój 3 razy spadał z 7. piętra.
        Nic mu się nie stało.
        • miejskie_narty Re: Mój miał podobnie 10.10.06, 20:06
          siatki trzeba instalować w oknach! (chyba, że osobistych politykach mówicie, bo nie chce mi sie czytać całego wątku)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka