Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 42

IP: *.toya.net.pl 02.03.06, 20:32
rooox :D
Obserwuj wątek
    • Gość: RTS Re: Gimnazjum nr 42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:32
      Szkola calkiem spoko. Najciekawsza lekcja niewatpliwie sa lekcje geografii,
      ktore prowadzi pan Marian Wieczorkowski. Ogolem trzeba uwazac na dyrektorke,
      ona uczy wybrane klasy biologi i jest najbardziej wymagajcym i surowym uczniem
      zeby nie bylo ze klamie to podam za przyklad to ze w drugiej klasie potrafi
      spytac na oceny z rzeczy z 1 klasy czy tez w 3 klasie z rzeczy z 1 klasy itp. U
      niej nie ma zartow trzeba byc przygotowanym z materialu zawsze. Ogolem w szkole
      rzadzi łks ale da sie wyzyc i nie ma tu jakichs wiekszych cisnien ze jak ktos
      jest za Widzewem to jest bity zreszta troszke Widzewiakow tu jest:) Ogolem
      polecam szkolke, tylko jedyny minus jest taki ze sala gimnastyczna(jedna z
      wiekszych w Łodzi) zostala zamknieta na czas remontu ktory moze potrwac od roku
      do dwoch lat, w tym czasie zajecia z wfu(m.in. z "ulubiencem" wszystkich
      uczniow, panem Nitą::D:D) prowadzone sa albo na dworzu albo na korytarzu wiec
      tu niezbyt ciekawie wyglada ale da sie przezyc
      • Gość: Widzewiak Re: Gimnazjum nr 42 IP: 212.191.172.* 20.03.06, 18:25
        No lekcje z Marianem wymiatają :) Wymaga ale na gegrę to się wszyscy
        uczą,faktycznie troche Widzewiaków jest i bardzo dobrze:)Z tym w/f to teraz
        troche lipa, ale jakoś się przeżyje(granie w gałe na korytarzu :D).No pan
        Nita-duma szkoły:P Ogólnie jest spox, tylko rzadko do kina wychodzimy
    • Gość: Karolina Re: Gimnazjum nr 42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:11
      A ja skończyłam to gim 2 lata temu kiedy dyrektorem byl jeszcze pan Jurek i na
      prawde zadowolona jestem ze spedzonych w tej szkole 9 lat gdyz w tym budynku
      spedzilam tez podstawowke. Polecam, chociaz wymagania naukowe tam to chyba żart,
      namiastkę nauki spotkac mozna tylko na biologii z panią Kubiak, obecnym
      dyrektorem. Pozdrawiam całą ówczesną drużynę siatkówki i pana Dudka :P
      • Gość: jeanny Re: Gimnazjum nr 42 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.06, 20:11
        Ja jestem teraz w III klasie i uwazam ze obecnie jedynym minusem szkoly jest
        tymczasowy brak sali gim. ale do konca roku szkolnego ma ona byc wyremontowana.
        Szkola ma wysoki poziom, zwlaszcza na lekcji biologii z pania dyr. Kubiak oraz
        na geografii z panem Wieczorkowskim, ktory wymaga i wiedzy i samodzielnego
        myslenia. Gorzej ma sie rzecz z jezykami, ale byc moze z powodu dosc czestych
        zwolnien nauczycielek. W szkole prowadzonych jest duzo zajec pozalekcyjnych,
        sportowych oraz akcji propagujacych zdowy tryb zycia. Jeszcze jeden minus:
        znienawidzone przez uczniow, a chyba uwielbiane przez nauczycieli, MUNDURKI!
        Pozdrowienia dla wszystkich uczniow oraz p.Bińkowskiej- Błaszczyk
        • Gość: sofia Re: Gimnazjum nr 42 IP: 212.191.172.* 09.04.06, 18:38
          Tez skończyłam to gimnazjum 2 lata temu i wspominam bardzo dobrze :D Nauki może nie za wiele, ale nie było tak tragicznie- pozdrownienia dla Mariana u p.Kubiak.
          Na szczęście podobno nie uczy już polskiego p. Kędracka? Hm.. nie ma to jak szachy na polskim ;D
    • Gość: fefef Re: Gimnazjum nr 42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:54
      efef

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka