Gość: cassia IP: *.toya.net.pl 05.03.06, 11:57 Dzisiaj zobaczyłam 57, które nie jest starym, rozlatującym się ikarusem! Czyżby jakiś znak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jypli A ja dziś widziałem 98, które przyjechało! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 06.03.06, 10:37 I to uważam za jeszcze większy cud! :) Odpowiedz Link Zgłoś
snakemaycry Re: CUD!!! 06.03.06, 11:09 To pewnie jest nowym rozlatujacym sie Jelczem ;D Ja natomiast zauwazylem, ze ostatnio ja jezdze jest cieplo w tramwajach i nie jest to spowodowane jedynie wzrostem temperatury na zewnatrz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksej Re: CUD!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 12:09 To fakt, ostatnio w tramwajach ladnie grzeja i nie wietrza wagonow (jak sa guziki). Brawo dla ZDiT i MPK, mam nadzieje ze przez lato nie zapomnieja jak to sie robi. Pozdrawiam, Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: CUD!!! 06.03.06, 14:44 Tylko żeby do lata nie zapomnieli wyłączyć grzejników. :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: CUD!!! 06.03.06, 15:44 Ciekawe kiedy zaczną regularnie myć drugie wagony...:/ Tak,wiem, nie wszystko od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarusojelcz Re: CUD!!! IP: *.palacmlodziezy.lodz.pl 06.03.06, 15:50 A ja widziałem bulwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: CUD!!! IP: 194.150.250.* 06.03.06, 17:15 O ja jak fajnie! Ale na 57? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksej Re: CUD!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 16:17 No czasami myja, ale na dlugo to nie starcza, raz na 13stce rano jechalem w drugim wagonie i az lsnil, wieczorem jak wracalem tym samym wagonem juz byl pomazany. Jaj poobcinac takim idiota aby przez przypadek sie nie rozmnozyli. I odebrac prawo do glosu, bo jeszcze na samoobrone badz na pis zaglosuja ;) Pozdrawiam, Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: CUD!!! 06.03.06, 16:18 Wystarczy regularnie myć żeby wiedzieli,że za dwa dni tego już nie będzie. Obecnie wiedzą,że nawet kilka tygodni ich bagroły będą "zdobić" wagon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarusojelcz Re: CUD!!! IP: *.palacmlodziezy.lodz.pl 06.03.06, 17:19 W przypadku bulwy 2241 jest to kilka miesięcy.Ponadto nie zmyje się tego wodą lub rozpuszczalnikiem ,należało by zamalowac i cała estetyka zewnętrzna wagonu pójdzie na marne.Znajdzie się taki********* i znów pomaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GothMucha Re: CUD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:12 Cóż, może przyznawać nagrody pieniężne za przyłapanie "pisaka/mazaka" - np 500 zł za zatrzymanie do czasu przyjazdu Straży Miejskiej (nawet największego dresa 5 panów zatrzyma - po 100 na głowę). Nagroda oczywiście ściągana z aktywów mazaka i od razu byłoby lepiej :) (Przemyślenia po jeździe 9 wagonem nr 2, w którym wszystkie pokrywy trzaskały (te nad drzwiami środkowymi i ta od szafy na przeciwko pierwszego siedzenia), remont odbył się w '97 i cały wagon pomazany jest jak nieszczęscie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassia Re: CUD!!! IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 19:38 Gdyby po mieście jeździły nowe, eleganckie pojazdy, a MPK dbało o nie, to może chuligani bardziej by je szanowali, a jak widzą, że wszyscy mają to gdzieś, traktują to jako dodatkową zachętę. Nie rozumiem tego, kupują cityrunnery, a nie mogą po prostu dać lepszych autobusów na liniach, które jeżdżą przez całe miasto. Ostatnio chyba zakupili nowe, tylko po co, skoro ich nie używają??? Odpowiedz Link Zgłoś
snakemaycry Re: CUD!!! 08.03.06, 09:55 Co Ty opowiadasz ?! Przeciez te tramwaje były niedawno remontowane a sa zdezelowane. Po drugie nikt juz nie kupuje Citirunnerow. Po trzecie jak maja puscic nowsze jak ich nie ma. Poza tym to kwestia obslugi rejony przez dana zajezdnie. I po czwarte kupili nowe, ale przeciez nie teleportuja ich na drugi dzien po rostrzygnieciu przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś