Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 14

09.03.06, 14:06
Nie chodiłem osobiście do tej szkoły ale znam kilka takich osób (biedne
dzieci) jest tam burdel na kułkach jednym słowem. Kocą jak cholera a podczas
roztopów mieli odwołane lekcje bo woda z sufitu kapała im na głowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Takatam Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 20:16
      Robsonie,najpierw naucz sie pisać(kółkach),a potem dobrze sprawdzaj
      informacje,zanim zaczniesz rozsiewac plotki.Lekcje,dodam,ze po poludniu,byly
      odwolane,ale z powodu odsniezania dachu.Wiele szkoł przeprowadzało taka akcje.A
      co do kocenia...mysle,ze grubo przesadzasz,ale skad masz wiedziec,w
      koncu "osobiscie nie chodziles do tej szkoły".Pozdrawiam.
    • Gość: jajo567 Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:22
      Robsonie997 znajdujesz sie w dołku intelektualnym ktory koliduje z moimi
      imperatywami ,nigdy nie byłes w tej szkole wiec nie wypowiadaj sie na jej temat
      bo twoj poziom jest tak niski ze nawet jakby ci rodzice swiadectwo na bałuckim
      kupili to bys sie tam nie dostał
      • Gość: absolwenci Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:27
        W tym gimnazjum spedzilismy najlepsze chwile swojego zycia ,dzieki pracujacym
        tu nauczycielom kształcimy sie w najlepszych szkołach w Łodzi ,osobom ktore
        twierdza ze ta szkoła jest najgorsza mowimy zeby najpierw sie przekonali i
        przyszli i zobaczyli jak tu jest .POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!
        14 is the best
    • Gość: PATYK a co! Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:23
      Ziomuś ja osobiście chodziłem do tego gimnazjum i jeno co mogę powiedzieć to
      to, że to wszystko co mówisz to nieprawda! W tym Gimnazjum spędziłem najlepsze
      lata swojego życia. I zapewniam, że każdy wyjdzie z tego Gimnazjum na ludzi:)
      NIe ma żadnej "fali"
      Panuje przyjazna atmofera, nauczyciele są sympatyczni
      Z całego serca polecam tą szkołę ;)
    • Gość: PTU Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:27
      Kocham tę szkołe chętnie bym do niej wrócił lecz to juz niemożliwe. Ta szkoła
      posiada wspaniała kadre nauczycielską która potrafi duzo nauczyć. Każdy
      nauczciel jest otarty dla uczniów zawsze każdy znajdzie tu odpowiedź na swoje
      pytanie. :D
    • Gość: PTK Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:27
      Jak ktoś Was tam skoci to dzwońcie na kom: 506047810 :P jestem w 5 minut
    • Gość: xxxxxxxxx Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:48
      ta szkoła to chłam!!!!!!!wychodzą z niej sami huligani którzy nic tylko by się
      tłukli!!!!!to nazywacie dobrą szkołą??moze są w niej normalni ludzie ale to
      przeważająca mniejszość!!!!!!!nie idzcie tam!!!!apropo-kazdy dostanie sie tu
      bez problemu!!!!!!!!!!!!!!poziom mniejszy niz 0!!!!!!!!!!!
      • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 14 IP: *.4web.pl 23.03.06, 14:36
        Boże! ludzie! opanujcie sie! Patyk! az mi sie nie chce wierzyc, ze tak mowisz!
        ta szkoła jest okropna, pomijam fakt, ze chodza tam przede wszystkim wyrzutki
        społeczne, ale pragnełabym równiez wspomniec o braku zainteresowania uczniami
        ze strony nauczycieli! sadzą ze to nie wiadomo jak dobra szkoła, a tak naprawde
        to koszmarne miejsce! niczego sie tu nie mozna nauczyc, a jesli nawet ktos
        chce, to od razu jest wysmiewany, krytykowany, albo obrazany! to przeciez
        chore! chodziłam do tej szkoły i dostałam sie do dobrego liceum tylko i
        wyłacznie dzieki swojej własnej pracy i zaangazowaniu, a nie dzieki
        nauczycielom, ktorzy nie potrafili wpisac odpowiedniej liczby punktów do
        systemu, bo wpisywali ich mniej niz sie uczniom w rzeczywistosci należało! a
        poza tym, to niby skad sie te plotki biorą? Polacy nie maja tak bujnej
        wyobraźni i musze przyznać, że wiele z tych stwierdzeń jest prawdziwych.
        • klawiaturnik Re: Gimnazjum nr 14 20.04.06, 20:56
          chodzilem do tej szkoly do podstawowki i gimnazjum
          1 wożne - glupie puste ciekawskie baby ktore opie..ja sie calymi dniami
          jedzac ac paczki z pobliskiej cukierni
          2 szkola z wygladu strasznie zaniedbana
          3 ja mam lepsza piwnice niz ta szkola ma sale gimnastyczna
          4 boisko - prosi o pomste do nieba jest z asfaltu do dnia dzisiejszego nosze
          blizny na nogach :/
          5 najlepszy w tej szkole to jest katecheta ( powaznie pisze - jedyny konkret)
          6 na lekcjach: fizyka i biologia to mozna nogi na lawce trzymac lub czytac
          gazety czy pisac smsy - przez 3 lata zeszytu nie mialem nie sluchalem babek a
          mam na koniec 4 :D NAUCZYCIELE OGOLNIE SA LAJTOWI ale co z tego jak sie chce
          gdzies potem czlowiek dalej ksztalcic to wychodza tego skutki BO SIE GOWNO MA W
          GLOWIE
          7 ludzie odpuscie sobie :D idzcie gdzie indziej szkoda waszego czasu i pieniedzy
          bo tam to co miesiac chca 10 zeta na ksero ktorego w szkole nie ma ale oplaty
          zbieraja cwaniaki :D a komputery to maja takie szybkie ze szkoda gadac :D a
          szkola ma internet a babka od informatyki nie pozwala go odpalac bo inaczej
          laski stawia ta babka to nic nie umie nie umie dobrze wypowiedziec WORD ale
          infy uczy ! internet to jest tam od swieta raz do roku przy dobrych wiatrach
          przez caly rok programowalem w programie jakims zółwiu :/ nuda nuda nuda

8 CHCESZ BYC DEBILEM TO IDZ DO TEJ SZKOLY WYBOR NALEZY DO CIEBIE !

prawde napisalem bo wiem i widzialem co tam bylo ! burdel !
    • Gość: gosc gimnazjum nr 14 dzis IP: 91.218.158.* 17.10.13, 08:09
      Witam,
      mam pytanko czy szkoła dzis tez ma taka opinie jak kilka lat temu czy moze poprawilo sie??
      pozdrawiam
      • Gość: mlodszy Re: gimnazjum nr 14 dzis IP: *.play-internet.pl 19.12.13, 10:59
        Jestem w tym gimnazjum od niedawna. Patrząc na poprzednie opisy to sporo się poprawiło. Z Biologii na pewno nie dostaniesz 4 za trzymanie nóg na ławce. Nauczyciele są wymagający i konsekwentni, interesują się uczniami. Sporo uczniów ma problemy w nauce, ale są też tacy, którzy osiągają dobre wyniki w konkursach przedmiotowych. Nie wspomnę o piłce ręcznej. Apropo wyglądu: w żadnej szkole do której chodziłem nie widziałem tak zadbanych toalet.
    • Gość: anonim dni otwarte IP: *.centertel.pl 02.03.16, 19:51
      Cześć wszystkim czy kotś wie kiedy którego i o której godzinie są dni otwarte w 2016 r ??? Proszę o szybką odpowiedź. 😭😭 pliss i pizdrawiam wszystkich
    • koncertyinteraktywne Re: Gimnazjum nr 14 23.03.16, 15:41
      Polecamy koncerty dla dzieci i młodzieży
      koncertyinteraktywne.wix.com/edukacja
    • koncertyinteraktywne Re: Gimnazjum nr 14 23.03.16, 15:43
      Polecamy koncerty dla dzieci i młodzieży
      koncertyinteraktywne.wix.com/edukacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka