Gość: Tak TAk IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:10 Nie sądzicie , że zachowanie pana Tuska coraz bardziej przypomina zachowanie Rowana Atkinsona w znanym serialu komediowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: full Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 212.160.172.* 15.03.06, 11:14 Nie, nie uważam. Uważam, że moglismy mieć niezłego prezydenta. Mogliśmy miec niezły rząd, no ale wybraliście... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 11:22 głosowałem na PO, ale po popisie z głosowaniem PO reka w ręke z LPRem za becikowym niszczącym budzet nie jestem juz pewien czy stworzyliby oni dobry rząd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 11:26 PO głosowała przeciwko becikowemu czy za? Ginkofar będzie dla ciebie najlepszym specyfikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:14 A ty już zażyłeś ? Tak, tak, Partia mądrych ludzi glosowała razem z oszolomami za becikowym dla wszystkich i to podwyższonym. Zrobila to na złość PiSowi oczywiście, nie ojczyźnie, a że przy okazji nadszarpnęła budżet, to przecież dla wyższych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:22 PO głosowała za i to podwyższonym, dla wszystkich ginkofar-fanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 13:30 Więc kto rozpieprzył budżet becikowym? Tylko PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 14:09 PiS chciał becikowe - ale tylko dla biedniejszych - poniżej bodajże 504 zł dochodu na głowę. LPR z PO dołożyli becikowe dla wszystkich - niezależnie od dochodu. tak to jakoś było. i teraz kto płaci - ja płacę, Pan płaci, społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
11.11am Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 19:35 Ty cassani płacisz? A z czego i ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTTON Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:31 To fakt, za granicą dzięki Tuskowi i jego sojusznikom piszą o Polsce coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 11:36 on ma w d_pie Polske, dla niego liczy się tylko władza, obraził się na cały świat bo nie został "pierwszym" Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 12:14 Chyba kpisz, kogo za granicą interesuje Tusk. Jesli juz cos piszą to o naszym super rządzie i super prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 213.77.87.* 15.03.06, 11:31 Sądzimy !! Tusk to pajac i lepiej byłoby dla PO, gdyby spuścili faceta z wodą klozetową. Po swoich obecnych występach Tusk nie ma u mnie żadnej szansy - nawet jako operator powierzhni płaskich. Już wcześniej widać było, że to bufon, ale okazuje się, że to wielki szkodnik, dlatego - jak we wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdm Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:38 Tak? Bo wygarnął prawdę!! a PO nie pozwoliło PiSowi wodzić sie za nos? Ci ludzie mają trochę honoru!! Bracia ksero zioną nienawiscią do wszystkiego co się porusza a nie jest im przychylne!!! Tak jest juz od szkoły podstawowej!! A pajace z Samoobrony i LPR ciągle kopani sa w d... i wnoski wyciągnijcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie jestem autorem Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:44 Tusk się wkurza bo PiS nie pozwolił PO wodzić się za nos? Ludzie PiS-u mają dużo honoru , a Tusk zionie nienawiścią do wszystkiego co nie jest Mu przychylne. I to od szkoły podstawowej. A nawet dwa pokolenia wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:33 Racja. Ma to po dziadku. (Ups, pardon, sorry.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 83.14.197.* 15.03.06, 12:47 Sądzimy. Ale uważamy, że Atkinson ma więcej talentu... pewnie kandydatem na prezia też byłby lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:10 No ale chyba Gosiewskiego, Dorna i Jarka nie pobije nikt w komizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmpel monaru Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 13:19 protz napisała: > > No ale chyba Gosiewskiego, Dorna i Jarka nie pobije nikt w komizmie. > Jak to nie. a ROKITA? Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 16.03.06, 09:13 wiesz co... a własciwie, nie chce mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:34 Nie doceniasz Niesioła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.u.lodz.pl 16.03.06, 11:57 To co robi Dorn to komizm? Ta współczesna sztuka... zupełnie jej nie rozumiem. Dawniej mówiło się na to "chamstwo" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWSFTviT Re: TUSK jak Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:17 Rowan tylko udaje, a Donaldowi oczy niedługo naprawdę wyskoczą ze złości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jest prawda Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 14:37 Tylko się obrażają. Nic PO konstruktywnego nie potrafi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:36 W dodatku pod Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 16:22 Gość portalu: Taka jest prawda napisał(a): > Tylko się obrażają. > Nic PO konstruktywnego nie potrafi zrobić. A ktoś w tym kraju potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereza Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 16:45 > - Jaka jest różnica między Jarosławem, a Lechem Kaczyńskimi? > - Jarosław jest jak zwykły banan. Lech, to Chiquita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *WojteX^ Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 62.93.41.* 16.03.06, 17:07 moim zdaniem Tusk (tak jak to któryś z polityków z jego strony nazwał obecny rząd)zachwouje się jak matołek... pozatym ja doszedłem dlaczego jedni uważają za lpeszego Tuska a inni Kaczyńskiego....moze to nie nowość dla nie których ale masa lludzi tego niewie....ja wiem i z tego skorzystam i powiem że Tusk rzeczywiście jest jak Jaś fasola...oboje to matołki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.pkobp.pl 16.03.06, 17:06 Niestety..Jaś Fasola ma wiecej klasy od Tuska. Okazuje sie że Tuskowi brak klasy. To co pokazał w oststnim przemówieniu świadczy o tym, ze jeszcze teraz nie umie pogodzić sie z przegraną w wyborach. Żałuję, ze głosowałem na niego w 1-szej turze. I nie żałuję, że nie głosowałem na niego w 2, mimo że Kaczyński nie był moim kandydatem.. A ten teatr: spory PO i PiS niestety świadczą o słabosci prawicy..szkoda.. Cugowski fajnie to skomentował w paru wypowiedziach w wywiadzie w Dużym Formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 16.03.06, 17:09 A ja uważam, że Tusk może jeszcze kiedyś zostać prezydentem... Miasta Sandomierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_ Re: Kaczor jak Benny Hill IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 18:33 Roman jak Policjant z Allo Allo, Andrew jak Manuel z Fawlty Towers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na'pięty Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.forweb.pl 16.03.06, 18:49 tusk.org Odpowiedz Link Zgłoś