Gość: Pomost - Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:11 Osoby "długotrwale bezrobotne" i absolwentów zapraszamy do rozmów o działaniu w ramach Spółdzielni Socjalnej pomost@atlas.cz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:57 A coś dokładniej=== ============== www.ranking.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:30 A jakie są tam prace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: 217.153.177.* 22.03.06, 09:36 malowanie trawnika:D tak ciężko wysłać meila na adres który podał autor wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:54 Masz rację. Kazdy by chciał zeby nie tylkowysadzić na nocnik , ale takrze podetrzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną 23.03.06, 07:08 Gość portalu: Pomost - Re napisał(a): > atlas.cz W Polsce domen zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:39 Jesteś kretyn czy takiego udajesz? Wszędzie się wcinasz, a g... masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nie trać czasu na potyczki słowne 23.03.06, 10:40 pracuj nad strona heh Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie trać czasu na potyczki słowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:00 a ty co bełkoczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną 24.03.06, 00:59 Gość portalu: :) napisał(a): > Jesteś kretyn... No jestem, i co? Jak ci coś nie teges to mnie nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:50 To po co kretyni włażą i się odzywają? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Kto jest zainteresowany Spółdzielnią Socjalną 24.03.06, 22:14 Gość portalu: :) napisał(a): > To po co kretyni włażą i się odzywają? Żeby taka pipka jak ty mogła się zacietrzewić i odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) uerbe jesteś po prostu zwykłym bydlakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:47 a włąsciwie takie porównanie to obraza dla bydłą. , Przepraszam . Oczywiście bydło a nie to .... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe ... 25.03.06, 20:50 Gość portalu: :) napisał(a): > a włąsciwie takie porównanie... a włąściwie to mi to lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:50 rozumiemy cię bezmózgu Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: ... 27.03.06, 11:13 Gość portalu: :) napisał(a): > rozumiemy cię bezmózgu Ja też cię kocham. Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ...Do kretyna uerbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 05:38 mam ci podać adres do psychiatry czy mahją cie zawieźć w kaftanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomost - Re Konkretne zgłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:44 Po co ta dyskusja? Przecież oczekujemy na osoby bezrobotne i absolwentów aby pomóc ponownie zastartować na rynku pracy. Maile prosimy kierować pomost@atlas.cz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behoder Re: Konkretne zgłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:25 Uerbe i inni - macie prace to siedzcie cicho i sie nie odzywajcie. O spółdzielniach socjalnych było już ostatnio w gazetach (nie wiem czy nie w wyborczej nawet) - osoby bezrobotne wspólnie zakładają spółdzielnię w ramach której wykonują odpłatnie najróżniejsze mniej i bardziej drobne prace. Zawsze daje to jakiś start (lub metę - bo spółdzielnia jest kierowana także do osób nie mogących znaleźć normalnego zatrudnienia ze względu na wiek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomost - Re Re: Konkretne zgłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:22 Miło, że są tu ludzie rozsądni. Niestety ponad połowa, włacznie z "moderatorami" to banda przygłupów. Frustraci, którzy nigdy nie mają możliwości i odwagi wypowiedzieć się publicznie. A Sp. Socjalna faktycznie pomaga bezrobotnym absolwentom i osobom zagrożonym wykluczeniem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor!autor! Re: Konkretne zgłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:50 tiaaaaaaaaaa wysłałem majla z pytaniem, co i jak i odpowiedź była taka: a kto pyta? no to pisze. i ciasza. zawracanie dupy. lub pieprzony naciągacz. Odpowiedz Link Zgłoś