Dodaj do ulubionych

internet na Retkini

19.03.06, 18:04
U kogo i gdzie najlepiej - dobrze - i w miarę tanio założyć internet w
rejonie Krzemienieckiej-Gwiazdowej-Wileńskiej? Pomijam tu Tp bo stawki mają
raczej drogie - choć podobno jakość dosyć dobra.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janu Re: internet na Retkini IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.03.06, 23:23
      Nie orientuję sie dokładnie, czy aby na pewno w tej części osiedla, swoją sieć
      rozplanował operator "DIALOG". Ja mieszkam na Retkińskiej przed McDonald's jadąc
      od Krzemienieckiej i mam internet w "Dialogu". Polecam, bo są ciekawe i
      zróżnicowane oferty - osobno do rachunku za telefon, ale także i łączone (tzw.
      telepakiety) że jest stała opłata za internet i telefon miesięcznie plus do tego
      90 lub 180 minut rozmów w cenie pakietu, itd. W takim telepakiecie dla
      przykładu mam łącze ADSL o szybkości 256 kb/sek i 180 min. rozmów lokalnych i
      pozamiejscowych w miesiącu. A wszystko to za 120,83 zł z Vat. Są jeszzcze inne
      oferty. Najtańszy internet, ale wtedy osobno, kosztuje około 40 zł (z Vat) i
      jest to 50 godzin miesięcznie. Może być też 150 godzin miesięcznie i koszt
      wówczas to 50 zł (z Vat). Jest to dosteęp wdzwaniany jednak i szybkość to tylko
      64 kb/sek); także linia telefoniczna - wówczas - jest zajęta. Niestety jednak
      nie wiem, jakich preferencji oczekujesz, dlatego nie zapoznam Cię z całą ofertą.
      Na stronie "Dialogu" możesz dowiedziec się wiecej (www.dialog.pl). Albo powiedz
      mi poprostu, jaki ten internet miałby być - tak mniej więcej, to coś postaram
      się podpowiedzieć. POZDRAWIAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka