Dodaj do ulubionych

Widzew chce przełożenia meczu z Lechią Gdańsk

IP: *.uni.lodz.pl 20.03.06, 19:42
Łyżwy na nogi i do przodu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Widzew chce przełożenia meczu z Lechią Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:04
      na to jest tylko jedno lekarstwo: sztucznie ogrzewana murawa + zadaszone trybuny

samorządowcy i władze klubu - miłej walki o fundzusze

walki z wiatrakami ...ehhh
    • Gość: Widzewiak Dmuchawy z gorącą parą i pompy do zebrania wody... IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 20:16
      MOŻE TO NIE OPTYMALNE ROZWIĄZANIE, ALE LEPSZE NIŻ KOLEJNE OPÓŹNIENIA. A NA
      PRZYSZŁY ROK - KONIECZNIE PODGRZEWANA MURAWA.
    • Gość: al-bert Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:34
      meczem to cóż tu się dziwić. Po prostu "pełny profesjonalizm". Prezesie
      Puchalski co pan zrobił poza gadaniem by mecz mógł się odbyc ???
      • Gość: paweł Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.mnc.pl 21.03.06, 10:17
        Nic nie zrobił czekał na słoneczko.
        • Gość: dino Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:37
          nie przesadzajcie!! co Puchalski mial zime odwolac ?niech w koncu dotrze do
          niektorych ze w marcu u nas nie da sie grac w pilke !! same podgrzewane boiska
          nie rozwiaza problemu bo jest jeszcze sprawa kibicow !! mozna sie zawziasc i
          przyjsc na stadion przy -10 tylko pytanie czy to ma sens !! ostatnie derby na
          LKS-ie u mnie skonczyly sie grypa !!poza tym nasz Widzewek na lodzie ma male
          szanse wiec lepiej pozno wygrac niz wczesnie przegrac .
          • Gość: Schorowany Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 22:22
            A ostatnie derby na widzewie skończyły się u mnie
            -nerwicą,
            -kacem na drugi dzień,
            -malarią (bo dotykałem poręczy),
            -atakiem nerek (bo nie miałem gdzie się wysikać),
            -plajtą (bo musiałem kupić bilet u widzewskiego cwaniaczka)
            -Dlatego teraz nie będę na tym stadionie przez ładnych kilka następnych lat
            • Gość: 1921 Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 06:30
              to idż leczyć nerwy na al. Unii...
              tam dostaniesz nożem w plecy i twoje kłopoty skąńczą się na zawsze!!
              • Gość: ala Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.mofnet.gov.pl 23.03.06, 10:39
                przeraża mnie Twoja głupota:((((
      • Gość: 1945 Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 06:31
        zostały sprowadzone specjalne maszyny które usunęły śnieg z boiska, niestety
        murawa jest zamrożona i z tym NIC nie można zrobić bez podgrzewanej murawy
        na trybunach wysypano sól, która miała rozpuścić śnieg i lód, niesttey tak się
        nie stało z przyczyn wiadomych: wystarczy zanotować nocne temp. powietrza w
        Łodzi...
        • Gość: Mosty Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:45
          Czy odległy o 4 kilometry MIEJSKI STADION ŁKS im. WŁADYSŁAWA KRÓLA to już inna
          strefa klimatyczna? Może użyjesz argumentu, że to Izrael? Tam się dało,
          wszędzie się dało a na Widzewie się nie dało... Albo ktoś jest wyjątkowo mało
          zaradny, albo CELOWO DĄŻY DFO PRZEŁOŻENIA MECZU Z POWODU KONTUZJI I BRAKU FORMY.
          • Gość: paulina Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 11:26
            a bywasz na derby na jednym i drugim stadionie?
            To zauważ, że na łks może wjechać wiekszy sprzęt, maja więcej miejsca z boku.
            Na widzew nic nie wjedzie, bo fizycznie nie ma miejsca.
            Woże młodszego brata na treningi 2 razy w tygodniu i oświadczam , że widzę jak
            się robi. 3 tygodnie temu na boisku było 40-50 cm śniegu!
            ile teraz jest z 5cm? Przemnóżcie ile to cieżarówek, przemnóżcie ile to kasy i
            skąd ja brać.
            • Gość: Mosty Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:58
              > a bywasz na derby na jednym i drugim stadionie?

Owszem

> To zauważ, że na łks może wjechać wiekszy sprzęt, maja więcej miejsca z boku.

Ciężkim sprzętem nie odśnieża się boiska gdyż mogłoby ono ulec nieodwracalnemu
              zniszczeniu.

> ile teraz jest z 5cm? Przemnóżcie ile to cieżarówek, przemnóżcie ile to kasy
              i
              > skąd ja brać.

No pisałaś, że ciężarówkami się nie da wywozić, a teraz się da tylko nie ma
              ieniędzy... To jak to w końcu jest? Jak się nie ma pieniędzy to się gra w
              bierki a nie w piłkę nożną Paulino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka