Gość: Marek IP: *.uni.lodz.pl 20.03.06, 19:42 Łyżwy na nogi i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Widzew chce przełożenia meczu z Lechią Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:04 na to jest tylko jedno lekarstwo: sztucznie ogrzewana murawa + zadaszone trybuny samorządowcy i władze klubu - miłej walki o fundzusze walki z wiatrakami ...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Dmuchawy z gorącą parą i pompy do zebrania wody... IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 20:16 MOŻE TO NIE OPTYMALNE ROZWIĄZANIE, ALE LEPSZE NIŻ KOLEJNE OPÓŹNIENIA. A NA PRZYSZŁY ROK - KONIECZNIE PODGRZEWANA MURAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:34 meczem to cóż tu się dziwić. Po prostu "pełny profesjonalizm". Prezesie Puchalski co pan zrobił poza gadaniem by mecz mógł się odbyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.mnc.pl 21.03.06, 10:17 Nic nie zrobił czekał na słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:37 nie przesadzajcie!! co Puchalski mial zime odwolac ?niech w koncu dotrze do niektorych ze w marcu u nas nie da sie grac w pilke !! same podgrzewane boiska nie rozwiaza problemu bo jest jeszcze sprawa kibicow !! mozna sie zawziasc i przyjsc na stadion przy -10 tylko pytanie czy to ma sens !! ostatnie derby na LKS-ie u mnie skonczyly sie grypa !!poza tym nasz Widzewek na lodzie ma male szanse wiec lepiej pozno wygrac niz wczesnie przegrac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schorowany Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 22:22 A ostatnie derby na widzewie skończyły się u mnie -nerwicą, -kacem na drugi dzień, -malarią (bo dotykałem poręczy), -atakiem nerek (bo nie miałem gdzie się wysikać), -plajtą (bo musiałem kupić bilet u widzewskiego cwaniaczka) -Dlatego teraz nie będę na tym stadionie przez ładnych kilka następnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1921 Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 06:30 to idż leczyć nerwy na al. Unii... tam dostaniesz nożem w plecy i twoje kłopoty skąńczą się na zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.mofnet.gov.pl 23.03.06, 10:39 przeraża mnie Twoja głupota:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1945 Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 06:31 zostały sprowadzone specjalne maszyny które usunęły śnieg z boiska, niestety murawa jest zamrożona i z tym NIC nie można zrobić bez podgrzewanej murawy na trybunach wysypano sól, która miała rozpuścić śnieg i lód, niesttey tak się nie stało z przyczyn wiadomych: wystarczy zanotować nocne temp. powietrza w Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:45 Czy odległy o 4 kilometry MIEJSKI STADION ŁKS im. WŁADYSŁAWA KRÓLA to już inna strefa klimatyczna? Może użyjesz argumentu, że to Izrael? Tam się dało, wszędzie się dało a na Widzewie się nie dało... Albo ktoś jest wyjątkowo mało zaradny, albo CELOWO DĄŻY DFO PRZEŁOŻENIA MECZU Z POWODU KONTUZJI I BRAKU FORMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.toya.net.pl 23.03.06, 11:26 a bywasz na derby na jednym i drugim stadionie? To zauważ, że na łks może wjechać wiekszy sprzęt, maja więcej miejsca z boku. Na widzew nic nie wjedzie, bo fizycznie nie ma miejsca. Woże młodszego brata na treningi 2 razy w tygodniu i oświadczam , że widzę jak się robi. 3 tygodnie temu na boisku było 40-50 cm śniegu! ile teraz jest z 5cm? Przemnóżcie ile to cieżarówek, przemnóżcie ile to kasy i skąd ja brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Jezeli walkę z zimą zaczyna się tydzień przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:58 > a bywasz na derby na jednym i drugim stadionie? Owszem > To zauważ, że na łks może wjechać wiekszy sprzęt, maja więcej miejsca z boku. Ciężkim sprzętem nie odśnieża się boiska gdyż mogłoby ono ulec nieodwracalnemu zniszczeniu. > ile teraz jest z 5cm? Przemnóżcie ile to cieżarówek, przemnóżcie ile to kasy i > skąd ja brać. No pisałaś, że ciężarówkami się nie da wywozić, a teraz się da tylko nie ma ieniędzy... To jak to w końcu jest? Jak się nie ma pieniędzy to się gra w bierki a nie w piłkę nożną Paulino. Odpowiedz Link Zgłoś