Dodaj do ulubionych

Głupie pytanie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:06
Słuchajcie jak myslicie czy jak zaczne brać odzywki i inne preparaty dla
kulturystów(kreatyne.dibencozide magnum itp)to przytyje?I czy nic mi się nie
stanie?chce nabrac ciała
Obserwuj wątek
    • czciciel_cebuli Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 14:12
      glupia odpowiedz
    • Gość: abc Re: Głupia odpowiedź IP: *.pke.pl 13.04.06, 14:12
      cycki ci na pewno nie urosną
    • Gość: sufler2006 Re: Głupie pytanie. IP: *.lodz.mm.pl 13.04.06, 14:21
      Kiepski pomysł,lepiej zacznij jeść normalne rzeczy.A co jest napisane na
      opakowaniach takich produktów.DLA KULTURYSTÓW I OSÓB UPRAWIAJĄCYCH INTENSYWNIE
      WYSIŁEK FIZYCZNY-SPORT.:P
    • cassani tylko nie przedawkuj jak on 13.04.06, 14:36
      shizu.0000.jp/up/file/1143379709342.jpg
      • Gość: ktos Re: tylko nie przedawkuj jak on albo ona IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 13.04.06, 22:33
        cassani napisał:
        shizu.0000.jp/up/file/1143379709342.jpg

www.rire.org/photosbis.php?id=1788
    • brite Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 15:09
      > chce nabrac ciała

A próbowałaś jeść?
      • Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:00
        JA jem ale to nic nie pomaga ja się pytam powaznie a wy sobie kpicie!
        • jolbla Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 16:05
          Idź do dietetyka a nie faszeruj się takimi rzeczami.
          Z pewnością jest jakiś powód dlaczego nie możesz "nabrać ciała", trzeba go
          tylko znaleźć.
          Jeśli będziesz chciała to ci podam kontakt do świetnej dietetyczki
          • Gość: Olka Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:06
            dzięki !:) Chce!!To mi pod
            • jolbla Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 16:09
              Gabinet dietetyki i leczenia otyłosći Linea (nie stresuj się że tam jest o
              otyłości, to po prostu powszechniejszy problem niz twój) Jestem pewna że
              znajdziesz tam pomoc.
              www.dietetyka-linea.pl
              • Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:16
                Dzięki:)
    • huann Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 22:20
      Gość portalu: OLKA napisał(a):

> Słuchajcie jak myslicie czy jak zaczne brać odzywki

ale na powaznie?
      • Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:26
        Tak na poważnie
    • Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:09
      Ola wiesz że ja mam ten sam problem?Myślałam,że jestem sama.Tez chciała bym
      przytyć.Szczerze Ci powiem ,że nie wiem czy te odzywki coś pomogą bo jak
      pływałam i chodziłam na aerobik to też je bralam.Efekt:tylko kondycja lepsza
      ani kilograma więcej:( Wszyscy mi mówią,że przeszadzam ale mojm marzeniem jest
      warzyć z 5 kilo więcej.Ostatnio troche przytyłam jadłam co wieczór pączki na
      noc!A i obiady jadałam w mac donaldzie.przybrałam 2 kilo.Ale to raczej nie
      zdrowe.Wiec mojego sposobu nie próbuj.Mysle że ten dietetyk to dobry pomysłteż
      muszę się do niego wybrać.Pozdrawiam i życze kilogramów.Aha gdybyś jednak
      zdecydowała się na te odżywki to się nie bój nic ci się nie stanie dibencozide
      magnum i kreatyna to wkońcu nie steryd.(nie wpadnij przypadkiem na "wspaniały
      pomysł by szprycować się megabolem)Możesz spróbować tez z odżywkami białkowymi
      firmy gainer ale też nie gwarantuje sukcesu.
    • Gość: Diogenespies Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez siusiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:13
      • Gość: Malwa Re: Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:16
        haha Przestań ją straszyć!Nie bój się nic ci nie urośnie:):)Też mi mówili,że
        urosną mi wąsy i zaniknie biust.To nie prawda.To co chcesz wziąść to naprawde
        niegrozne srodki.Dibencozide poleca sie osobą z niedowagą na zwiększenie
        apetytu i masy.Natomiast kreatyne to nawet mi lekarz kiedyś przepisał.
        • Gość: diogenespies Re: Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:24
          a jak urosnie i chlopak jaj sie zdziwi? A moze Ty sikasz na stojaco? Lepiej
          przebadac tarczyce niz brac jakies pierdoly.
    • Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:28
      No tak racja zbadaj tarczyce może tu leży przyczyna.Czesto jednak bywa tak,że
      niektórzy już od urodzenia są szczupli i nawet jak by niewiem co w siebie
      wpychali nic na to nie poradzą.Niestety taka natura......
      • Gość: diogenespies Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:30
        Znaczy sie cos madrego napisalem? Kurcze... nie mialem tego w planie.
      • Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:20
        Ciesze się,że znalazłam tu kogoś kto sie w tym orientuje.Powiedz mi ile ty
        ważysz?I ile masz wzrostu?Sądzisz,że 170cm i 46kg to duża niedowaga?Czu po tych
        odzywkach dostałaś mięśnie?
        • Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:21
          Co to są te odżywki gainera?Możesz podrzucić mi jakiś link o nich?
        • Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:56
          HM.........ja mam165cm i waże 49 kg.No niestety, ale uważam,że masz sporą
          niedowagę.Czy urosły mi mięśnie?Ha! No pewnie wyglądam jak Pudzian:):)Co ty?
          jakie tam mieśnie?Może brzuch będziesz miała troche bardziej umięśniony to
          wszystko.Ale napewno nie po samych odzywkach.To trzeba jeszcze niestety ćwiczyć.
    • Gość: Co? Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:20
      Do Malwy i OLki.Dziewczyny zwariowałyście?Po co chcecie przytyć?Oj ja was
      ostrzegam.......obyście nie przegieły i nie zrobiły się grube.Malwo pączki na
      noc?Za jakiś czas będziesz chciała stracić to ciałko.Dziewczynki!! Kobitki
      lepiej jak są szczupłe niż grube.Pod warunkiem,że to naturalna szczupłość a nie
      spowodowana jakimiś drastycznymi dietami.Zakceptowac siebie takimi jakimi
      jesteście to wam radze!
    • Gość: Torq. Re: Głupie pytanie. IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 20:34
      Faktycznie pytanie należy do tych głupszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka