Gość: OLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:06 Słuchajcie jak myslicie czy jak zaczne brać odzywki i inne preparaty dla kulturystów(kreatyne.dibencozide magnum itp)to przytyje?I czy nic mi się nie stanie?chce nabrac ciała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Głupia odpowiedź IP: *.pke.pl 13.04.06, 14:12 cycki ci na pewno nie urosną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler2006 Re: Głupie pytanie. IP: *.lodz.mm.pl 13.04.06, 14:21 Kiepski pomysł,lepiej zacznij jeść normalne rzeczy.A co jest napisane na opakowaniach takich produktów.DLA KULTURYSTÓW I OSÓB UPRAWIAJĄCYCH INTENSYWNIE WYSIŁEK FIZYCZNY-SPORT.:P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tylko nie przedawkuj jak on 13.04.06, 14:36 shizu.0000.jp/up/file/1143379709342.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: tylko nie przedawkuj jak on albo ona IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 13.04.06, 22:33 cassani napisał: shizu.0000.jp/up/file/1143379709342.jpg www.rire.org/photosbis.php?id=1788 Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 15:09 > chce nabrac ciała A próbowałaś jeść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:00 JA jem ale to nic nie pomaga ja się pytam powaznie a wy sobie kpicie! Odpowiedz Link Zgłoś
jolbla Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 16:05 Idź do dietetyka a nie faszeruj się takimi rzeczami. Z pewnością jest jakiś powód dlaczego nie możesz "nabrać ciała", trzeba go tylko znaleźć. Jeśli będziesz chciała to ci podam kontakt do świetnej dietetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:06 dzięki !:) Chce!!To mi pod Odpowiedz Link Zgłoś
jolbla Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 16:09 Gabinet dietetyki i leczenia otyłosći Linea (nie stresuj się że tam jest o otyłości, to po prostu powszechniejszy problem niz twój) Jestem pewna że znajdziesz tam pomoc. www.dietetyka-linea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:16 Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Głupie pytanie. 13.04.06, 22:20 Gość portalu: OLKA napisał(a): > Słuchajcie jak myslicie czy jak zaczne brać odzywki ale na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:26 Tak na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:09 Ola wiesz że ja mam ten sam problem?Myślałam,że jestem sama.Tez chciała bym przytyć.Szczerze Ci powiem ,że nie wiem czy te odzywki coś pomogą bo jak pływałam i chodziłam na aerobik to też je bralam.Efekt:tylko kondycja lepsza ani kilograma więcej:( Wszyscy mi mówią,że przeszadzam ale mojm marzeniem jest warzyć z 5 kilo więcej.Ostatnio troche przytyłam jadłam co wieczór pączki na noc!A i obiady jadałam w mac donaldzie.przybrałam 2 kilo.Ale to raczej nie zdrowe.Wiec mojego sposobu nie próbuj.Mysle że ten dietetyk to dobry pomysłteż muszę się do niego wybrać.Pozdrawiam i życze kilogramów.Aha gdybyś jednak zdecydowała się na te odżywki to się nie bój nic ci się nie stanie dibencozide magnum i kreatyna to wkońcu nie steryd.(nie wpadnij przypadkiem na "wspaniały pomysł by szprycować się megabolem)Możesz spróbować tez z odżywkami białkowymi firmy gainer ale też nie gwarantuje sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diogenespies Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez siusiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:16 haha Przestań ją straszyć!Nie bój się nic ci nie urośnie:):)Też mi mówili,że urosną mi wąsy i zaniknie biust.To nie prawda.To co chcesz wziąść to naprawde niegrozne srodki.Dibencozide poleca sie osobą z niedowagą na zwiększenie apetytu i masy.Natomiast kreatyne to nawet mi lekarz kiedyś przepisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Urosnie Ci siusiak.Lepiej byc szczupla bez si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:24 a jak urosnie i chlopak jaj sie zdziwi? A moze Ty sikasz na stojaco? Lepiej przebadac tarczyce niz brac jakies pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:28 No tak racja zbadaj tarczyce może tu leży przyczyna.Czesto jednak bywa tak,że niektórzy już od urodzenia są szczupli i nawet jak by niewiem co w siebie wpychali nic na to nie poradzą.Niestety taka natura...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:30 Znaczy sie cos madrego napisalem? Kurcze... nie mialem tego w planie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:20 Ciesze się,że znalazłam tu kogoś kto sie w tym orientuje.Powiedz mi ile ty ważysz?I ile masz wzrostu?Sądzisz,że 170cm i 46kg to duża niedowaga?Czu po tych odzywkach dostałaś mięśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:21 Co to są te odżywki gainera?Możesz podrzucić mi jakiś link o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:56 HM.........ja mam165cm i waże 49 kg.No niestety, ale uważam,że masz sporą niedowagę.Czy urosły mi mięśnie?Ha! No pewnie wyglądam jak Pudzian:):)Co ty? jakie tam mieśnie?Może brzuch będziesz miała troche bardziej umięśniony to wszystko.Ale napewno nie po samych odzywkach.To trzeba jeszcze niestety ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co? Re: Głupie pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:20 Do Malwy i OLki.Dziewczyny zwariowałyście?Po co chcecie przytyć?Oj ja was ostrzegam.......obyście nie przegieły i nie zrobiły się grube.Malwo pączki na noc?Za jakiś czas będziesz chciała stracić to ciałko.Dziewczynki!! Kobitki lepiej jak są szczupłe niż grube.Pod warunkiem,że to naturalna szczupłość a nie spowodowana jakimiś drastycznymi dietami.Zakceptowac siebie takimi jakimi jesteście to wam radze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torq. Re: Głupie pytanie. IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 20:34 Faktycznie pytanie należy do tych głupszych. Odpowiedz Link Zgłoś