mandzia25 15.04.06, 12:37 Szukam dobrego Alergologa w Zgierzu. Możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: ALERGOLOG w Zgierzu 15.04.06, 13:29 jak znajdziesz...to daj znać.... mi też sie przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 22.04.06, 22:18 raczej wątię w sukces w znalezieniu jakiegokolwiek alergologa w zgierzu,a co dopiero dobrego. w łodzi o ile mi wiadomo są dwie duze przychodnie tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
jezierek Re: ALERGOLOG w Zgierzu 24.04.06, 09:26 leslaw_m napisał: > raczej wątię w sukces w znalezieniu jakiegokolwiek alergologa w zgierzu,a co > dopiero dobrego. Nie wiem co to znaczy dobrego (bo w tej branzy chyba cudow nie mozna sie spodziewac, ale znam 2 miejsca): Panstwowa - trzeba miec skierowanie od lekarza rodzinnego: Przychodnia Chorób Płuc i Alergologii Układu Oddechowego w Zgierzu Zgierz Długa 56 ( 0 42) 7162129 Prywatna: Na Kamiennej.. ale nie pamietam dokladnie adresu... po prawo jadac ta ulica w strone osiedla.. powinna byc gdzies tam tabliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 29.04.06, 12:54 widzisz,problem z tym jest taki,ze alergia nie dotyczy wyłącznie płuc i układu oddechowego;) a na kamiennej,zerknę,ale jesli chodzi o panią d.W. to sorki nie rozsmieszj mnie. zresztą jakie badania moze wykonoć mi w tym gabineciku oprócz badania portfela. na badania i tak suma sumarum pojadę do łodzi,więc po co mam tracić czas na jakiejs kamiennej jeszcze? zyrtec albo sterydową maśc moze kazdy głupek sobie kupić,leczenie alergii o ile mi wiadomo nie na tym polega Odpowiedz Link Zgłoś
jezierek Re: ALERGOLOG w Zgierzu 29.04.06, 19:52 > widzisz,problem z tym jest taki,ze alergia nie dotyczy wyłącznie płuc i układu > oddechowego;) tzn nie wiem o co konkretnie chodzi ale szczepienia poza sezonem tez tam robia... > zresztą jakie badania moze wykonoć mi w tym gabineciku oprócz badania portfela. > na badania i tak suma sumarum pojadę do łodzi,więc po co mam tracić czas na > jakiejs kamiennej jeszcze? no tak jak kazdy inny prywatny... nikt przeciez nie ma w gabineciku prywatnym sprzetow ktore zwykle +250kPLN kosztuja > zyrtec albo sterydową maśc moze kazdy głupek sobie kupić,leczenie alergii o ile mi wiadomo nie na tym polega a o ile mi wiadomo nie da sie wyleczyc alergii... mozna tylko zmniejszac jej objawy Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 02.05.06, 22:30 > a o ile mi wiadomo nie da sie wyleczyc alergii... mozna tylko zmniejszac jej ob > jawy i ten stereotyp funkcjonuje również wsród lekarzy. tymczasem alergeny mozna wyselekcjonować i na zasadzie szczepionki przeprowadzić odczulanie. na dużą częsc najczęstszych alergenów są już gotowe odczulacze. moze nie jest różowo,ale szansa zawsze jakaś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ALERGOLOG w Zgierzu 23.04.06, 12:24 tyle ze sa w Łodzi to ja wiem...ale mogłby byc w zgierzu :/ Odpowiedz Link Zgłoś