Dodaj do ulubionych

Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radomia...

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.04.06, 19:12
moze byc pelno !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dd jest ciśnienie. bedzie ze 12 tys. :) IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 21:18
      :)
      • Gość: 1908 Re: jest ciśnienie. bedzie ze 12 tys. :) IP: *.chello.pl 20.04.06, 21:38
        wliczasz w to mieszkancow okolicznych blokow?
        • Gość: ... Re: jest ciśnienie. bedzie ze 12 tys. :) IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 22:52
          raczej po tym jak Harnaś schodzi w sklepach na Retkinii :)
    • Gość: mm Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: 195.69.81.* 20.04.06, 21:20
      Tu nie jest winnych za mało kas, ale fatalne bramki na trybunę
      • Gość: McCuskey Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 21:41
        tylko 9 tys. biletów? bez stref buforowych? podobno na stadion wchodzi ok. 11
        tys., czemu więc tak mało?
        A swoją drogą znowu będzie dramat przy wejściu na trybunę, że o kasach nie wspomnę.
        • Gość: Jo anna Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 22:46
          Dramat to był jak było 5 tysi widzów, tera to bedzie Hiroszima
        • Gość: K Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.04.06, 23:33
          Bo jeszcze sa osoby które wejdą na mecz przy pomocy karnetu :-)

U mnie na osce duza mobilizacja !
    • Gość: Fulko de Lorsz Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 01:22
      Ja bedę! A Ty?
    • Gość: M Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 01:26
      ...Staramy się uruchomić jeszcze jedną kasę, ale nie wiem, czy zdążymy z remontem - dodaje
      Puchalski...
      Troche wstyd Panie Puchalski. Od iku lat jest Pan Prezesem? Mozna bylo remont tych budek zrobic 100
      razy. Wiem, ze mamy we wladzach miasta pajacow typu Nowicki, Kropiwnicki, ale mozna zrobic taki
      remoncik wlasnymi silami, poprosic kibicow czy jak...a tak stoimi jak to bydlo...
    • Gość: rwt Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: *.astral.lodz.pl 21.04.06, 09:26
      Pod flagi znowu będziemy wchodzić przez jedną bramkę? Litości...
    • Gość: Mam bilet:) Re: Przedsprzedaż biletów na mecz Widzewa z Radom IP: 213.195.148.* 21.04.06, 15:42
      Na mnie już bilecik czeka grzecznie. Śpieszcie się chłopaki! Pozdro dla
      wszystkich, którzy byli w Chorzowie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka