michael00 24.12.02, 07:19 Na której stacji znajdę taki, który nie dość, że działa, to jeszcze działa poprawnie? Wszędzie gedzie trafiam, albo zepsute, albo wskazania mają podejrzanie dziwne. Gdzie Wy pompujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Kompresory na stacjach benzynowych 24.12.02, 22:45 "Kwikfit" (reklama, ale trudno się mówi); kompresorki działają bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 00:32 Proponuję jakiś Aral albo BP Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 01:32 hubar napisał: > Proponuję jakiś Aral albo BP Jakiś Aral dał mi wynik o jakieś 50% przedobrzony, i nie wiedziałem, czy to inne niedomierzają, czy ten jest nadgorliwy. To przy McD na skrzyżowaniu Mickiewicza - Żeromskiego. A z kolei ten przy [żanie] na Włókniarzy, to w ogóle zamarł - tak mi powiedziała urocza pani z obsługi :-(. Tak w ogóle to jak jeszcze ciepło było to z kolegą sobie którejś nocy "spatrolowaliśmy" chyba wszystkie rodzaje stacji w Łodzi i stąd takiej głupawki dostałem chyba. Tak bym pompował tylko na jednej i bym nie wiedział, jaki świat ciśnień dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 01:40 A to o taką sprawność Ci chodziło ;) Ja tam do service oddaje samochód, tam sprawdzają najlepiej, dając razem z wydrukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 01:01 Na Statoilu na Retkini jest bardzo sympatyczny... generalnie Statoiole mają dobre kompresory, choć ich obsługa na początku wydaje się dość dziwna... Trzba wpierw nastawić wskazówką ciśnienie, do jakiego chcemy napompować koła, a później pompujemy - kompresor sam przesatnie pompować po osiągnięciu wwyznaczonego ciśnienia. Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 01:27 dzekil napisał: > Na Statoilu na Retkini jest bardzo sympatyczny... >[...] Ale na pewno _jest_ ? Bo ostatnio jak byłem, i jak byłem nieco mniej ostatnio i jeszcze mniej, to w miejscu gdzie był kiedyś zostało nic z niego w zasadzie. Źle widziałem? A obsługa ... faktycznie fajna, bardzo mi się podobał ten dzwonek zawsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 12:02 Heh... Wy raczej nie możecie podjechać z tekstem: "Panowie, trzeba podpompować" ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Kompresory na stacjach benzynowych 26.12.02, 14:37 Faktycznie kiedyś zniknął, ale to było bardzo dawno... kilka miesięcy temu. Ktoś ukradł, albo zniszczył... Ale od jakiegoś czasu już jest z powrotem. Wygląda nieco inaczej niż ten poprzedni. Dzwonek jednak jest ten sam, jak nie lepszy ;) Zapraszam zatem na Retkinię! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
truset Re: Kompresory na stacjach benzynowych 01.07.15, 09:18 Ja kupiłem sobie do domku stacjonarny i na stacje nie latam. www.novonord.com Odpowiedz Link Zgłoś