marezzia 24.12.02, 15:11 hmmm ciekawe kto jako ostatni opusci forum i zasiadzie do wigilijnej kolacji duzo Was tu jeszcze jest??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łażej Re: kto ostatni?? IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.116.* 24.12.02, 15:14 Jam jeszcze jest. Ale zaraz ściągam komputer z biurka i zanoszę go na miejsce dla niespodziewanego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: kto ostatni?? 24.12.02, 15:30 Ja jestem też i chyba jeszcze trochę posiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: kto ostatni?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.12.02, 15:31 heheh Ja jeszce siedzę i myślę, że długo pobędę Pozdrawiam i życzę najlepszego GROVER Odpowiedz Link Zgłoś
marezzia Re: kto ostatni?? 24.12.02, 15:39 ja oficjalnie oglaszam ze opuszczam internet i mam nadzieje ze juz tu dzis nie wroce w przeciwnym razie to oznaczaloby ze jestem forumowiczka uzalezniona 3go stopnia kurcze na pewno jestem...:) wszystkiego naj i na razie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: kto ostatni?? 24.12.02, 16:32 He he he Ja chyba jestem bezkonkurencyjny! U mnie dopiero się pierogi ugniatają, a po niektóre osoby wyjadę za ponad godzinę. Nigdzie nie jest napisane, że z pierwszą gwiazdką trzeba rozpocząć. Jest tylko, że najwcześniej wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: kto ostatni?? 24.12.02, 16:34 Jak dobrze pójdzie to za jakieś dwie godzinki wyjdę z pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: kto ostatni?? 24.12.02, 16:37 Pomyłka. Nie za dwie, a za trzy. No proszę jak z wiekiem zanikać mogą nabyte w szkole umiejętności. W tym przypadku liczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: kto ostatni?? 24.12.02, 17:11 JA wpadłem na chvilkę, bo u mnie dziś Wigilia o 18-tej - jak na moją rodzinkę to strasznie wcześnie (bo w tym roku u mnie - wcześniej się zacznie, to sie wcześniej posprząta, a na pasterkę w dobrym humorku) :-)))) Jest więc jeszcze troszkę czasu by popatrzeć, kto tu jeszcze siedzi. Ale na czat nie włażę, bo nie wyjdę :-P Życzonka dla wszystkich, którym jeszcze nie życzyłem :-) Niech się Wam święci 25 grudnia :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: 24.12.02, 17:24 U mnie za ok. kwadrans się chyba wszystko zacznie. Życzę Wam smacznej Wigilii. ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: kto ostatni?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.12.02, 17:58 Jeszcze jestem... gości nie ma... ale chyba przyjdą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: kto ostatni?? 24.12.02, 18:17 No to ja dopiero wychodzę pojechać po dziadków. Sama kolacja, się robi ;-) Pierogi już naszykowane do gotowania, karp się smaży... mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: kto ostatni?? 24.12.02, 18:43 Czyli to co najlepsze jeszcze przed nami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: kto ostatni?? 24.12.02, 19:04 A pewnie! Pozwoziłem już wszystkich. Siadamy do stołu... mniam mniam!! Odpowiedz Link Zgłoś